Jelly Tube(Yeni Oyun)

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Lemuria
    Lemuria's avatar
    Erkek

Dostlar merhaba. Geçen sefer yeni oyunumuz olan Barrel Crash'i burada sizlere tanıtmış ve sizden aldığımız geridönüşlerle oyuna son şeklini vermiştik. Bu sefer ise oyun keyfi çok daha yüksek bir oyun geliştirmeyi hedefledik ve Jelly Tube'ü meydana getirdik. Jelly Tube'ü sizlerin ilgisine sunuyoruz. Oyunu denemenizi ve bize yeniden oyunla ilgili görüşlerinizi belirtmenizi rica ediyoruz. Şimdiden herkese teşekkürler. :)

Oyunu indirmek için Google Play linki: https://play.google.com/store/apps/details?id=com.tiknolojik.jellytube

Not: Oyunu şuanda yalnızca Android cihazlar için sunduk.

dont think twice its all right
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kvasir
    kvasir's avatar
    Erkek

oyun güzel fakat reklam kanalı lazım, benimde sıkıntım o oyun ve oyunla ilgili içeriğe sahip siteler oyunlara hit getirmiyor, sağlam birkaç facebook sayfasından yayınlamak lazım oyunları.

Analizim şu seninde benim gibi aynı grafik tarzında seyretme gibi eğilimin var, öyle görünüyor barrel crash ile benzer grafik konseptleri eski dxball anamenüsü gibi.

Benim tavsiyem App store'da yayınlatmaya çalış, oranın tüketici kitlesi daha yoğun. Ayrıca reklam konusunda tavsiyen varsa dinlerim.

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    asa42
    asa42's avatar
    Erkek

dh yeteri kadar trollemiş zaten :D

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    YekteranBaymedir
    YekteranBaymedir's avatar
    Homo

başım döndü la

oyun güzele benzio da oynayamam ben bunu

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    unchain
    unchain's avatar
    Erkek

Cihan Yantir

Cok iyi Cok iyi uste gozuksun diye 1 verdim DH - Köylü

Şuraya bak hocam ya :D

Yaptığım onca iyiliğin tek yanlışta unutulduğunu gördüğümden beri kötü biriyim.
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    apokontek
    apokontek's avatar
    Erkek

iyi bi skor yapamadım bıraz kastı benı sanırım :) 4-5 el oynadım bos zamanda tekrar detaylı ınceleyıp oynucam :)

Allah büyüktür vesselam...
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Nvidia
    Nvidia's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

tiknolojik.com yazısı  çok  uzun sürüyor  öyleki bu  yazıyı  yazarken başladım ve  hala  bitmedi

Milyarlarca yıl ölüydüm dirildim ve tekrar dirilmemek üzere öleceğim günü bekliyorum!
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    apokontek
    apokontek's avatar
    Erkek
    Nvidia bunu yazdı

tiknolojik.com yazısı  çok  uzun sürüyor  öyleki bu  yazıyı  yazarken başladım ve  hala  bitmedi

evet bencede ustad eger bu yazıyı zamandan kısma sansınız varsa kısın bı kac sanıye daha.

Allah büyüktür vesselam...
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Odd Emoji 3D
    BerkayCit
    BerkayCit's avatar
    Erkek

başarılar hocam deniyeceğim ellerineze sağlık :)

bu arada oyunun belli indirilme sayısına ulaşması için bir site vardı mobil taraf için. mesela bin indirilme için $20 falan veriyordun. yorum falan istiyorsan fiyatları değişiyordu madem birşeyler yapmaya çalışıyorsunuz vitrinde gözükmesi için böyle şeyleride denemelisiniz bence :)

BerkayCit tarafından 03/Nis/14 12:25 tarihinde düzenlenmiştir

havalı bir şeyler yazdığımı hayal edin
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Lemuria
    Lemuria's avatar
    Erkek

İlginiz ve önerileriniz için teşekkürler. Güncelleme sırasında bunları dikkate alacağız ancak reklam konusunda aynı sıkıntıyı biz de yaşıyoruz açıkçası. Küçük rakamlı paralarla reklam yapmanın da pek getirisi olmuyor maalesef. Oyunun biraz zor ve baş döndürücü olması konusunda ise şunu söyleyebilirim ki zaten öyle olmasını arzuladık. :)

dont think twice its all right
  11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Keyr00t
    Keyr00t's avatar
    Erkek

Oyun eğlenceli biraz bas donduruyor:) bende suan andengine kullanarak 2d bir oyun yapiyorum. Hangi oyun motorunu kullaniyorsunuz ve oyun ici reklam publisherlar vs. Tecrubelerinizi paylassaniz cok güzel olur. Yeni bi baslikta acabiliriz mobile oyun konusunda herkes tecrubesini paylassin bilgilenelim.Bu arada su 20 $ verip indirme sayisi kastiginiz site hangisi muridler

Toplam Hit: 2182 Toplam Mesaj: 14