Jelly Tube(Yeni Oyun)
-
Dostlar merhaba. Geçen sefer yeni oyunumuz olan Barrel Crash'i burada sizlere tanıtmış ve sizden aldığımız geridönüşlerle oyuna son şeklini vermiştik. Bu sefer ise oyun keyfi çok daha yüksek bir oyun geliştirmeyi hedefledik ve Jelly Tube'ü meydana getirdik. Jelly Tube'ü sizlerin ilgisine sunuyoruz. Oyunu denemenizi ve bize yeniden oyunla ilgili görüşlerinizi belirtmenizi rica ediyoruz. Şimdiden herkese teşekkürler. :)
Oyunu indirmek için Google Play linki: https://play.google.com/store/apps/details?id=com.tiknolojik.jellytube
Not: Oyunu şuanda yalnızca Android cihazlar için sunduk.
-
oyun güzel fakat reklam kanalı lazım, benimde sıkıntım o oyun ve oyunla ilgili içeriğe sahip siteler oyunlara hit getirmiyor, sağlam birkaç facebook sayfasından yayınlamak lazım oyunları.
Analizim şu seninde benim gibi aynı grafik tarzında seyretme gibi eğilimin var, öyle görünüyor barrel crash ile benzer grafik konseptleri eski dxball anamenüsü gibi.
Benim tavsiyem App store'da yayınlatmaya çalış, oranın tüketici kitlesi daha yoğun. Ayrıca reklam konusunda tavsiyen varsa dinlerim.
-
dh yeteri kadar trollemiş zaten :D
-
başım döndü la
oyun güzele benzio da oynayamam ben bunu
-
Cok iyi Cok iyi uste gozuksun diye 1 verdim DH - KöylüŞuraya bak hocam ya :D
-
iyi bi skor yapamadım bıraz kastı benı sanırım :) 4-5 el oynadım bos zamanda tekrar detaylı ınceleyıp oynucam :)
-
tiknolojik.com yazısı çok uzun sürüyor öyleki bu yazıyı yazarken başladım ve hala bitmedi
-
Nvidia bunu yazdı
tiknolojik.com yazısı çok uzun sürüyor öyleki bu yazıyı yazarken başladım ve hala bitmedi
evet bencede ustad eger bu yazıyı zamandan kısma sansınız varsa kısın bı kac sanıye daha.
-
başarılar hocam deniyeceğim ellerineze sağlık :)
bu arada oyunun belli indirilme sayısına ulaşması için bir site vardı mobil taraf için. mesela bin indirilme için $20 falan veriyordun. yorum falan istiyorsan fiyatları değişiyordu madem birşeyler yapmaya çalışıyorsunuz vitrinde gözükmesi için böyle şeyleride denemelisiniz bence :)
BerkayCit tarafından 03/Nis/14 12:25 tarihinde düzenlenmiştir -
İlginiz ve önerileriniz için teşekkürler. Güncelleme sırasında bunları dikkate alacağız ancak reklam konusunda aynı sıkıntıyı biz de yaşıyoruz açıkçası. Küçük rakamlı paralarla reklam yapmanın da pek getirisi olmuyor maalesef. Oyunun biraz zor ve baş döndürücü olması konusunda ise şunu söyleyebilirim ki zaten öyle olmasını arzuladık. :)
-
Oyun eğlenceli biraz bas donduruyor:) bende suan andengine kullanarak 2d bir oyun yapiyorum. Hangi oyun motorunu kullaniyorsunuz ve oyun ici reklam publisherlar vs. Tecrubelerinizi paylassaniz cok güzel olur. Yeni bi baslikta acabiliriz mobile oyun konusunda herkes tecrubesini paylassin bilgilenelim.Bu arada su 20 $ verip indirme sayisi kastiginiz site hangisi muridler