Jeoloji Muhendisligi ...!
-
muritler ıcınızde jeoloji okuyan yada bılgısı olan warsa bi goruslerını alalım. malum oss bıttı artık tercıh saf'a sındayız.. tesekkurler.
-
Yakın bir arkadaşım Isparta'da jeoloji mühendisliği okuyor, son derece memnun.
-
yegenım sivasta okuyor bu bölümü çok agır olmadıgını ve memnun oldugunu söylüyor her zaman
-
Liseden sınıf arkadaşım eskişehirde jeoloji okuyor yan anadal olarakta inşaat mühendisliğini almış.
Çalışacaksan yaz.
-
bir yere bir yapı yaplmadan önce jeoloji mühendisi inceliyor, işte buraya beş kat yapılabilir falan fistan o raporu veriyor. işi bu . inşaat sektöründe iş bulunabilir. dağda taşta çalışılır. ha bide kravat takmazsa validen fırça yenilebilecek bi meslek :)
-
excellance sdanırım okuyordu avcılar kampüsü
-
benim abide okuyor ama okula gittiğini hiç görmedim, kayseri ercies üni. Jeo. müh. okuyor nasıl bir şey olduğunu hiç sormadım aramız limonide biraz.
-
benimde arkadaşım yeni bitirdi.Adam bildiğin hovarda bir fındık uğruna Türkiye'yi gezmiş adam.O bile hiç teklemeden (alttan verdiği bir iki ders hariç) geçmişse herkes okuyabilir bu bölümü sadece ilk sınıfı biraz zor.Diğerlerininse dersleride kolay sıkıcı okul havası da yok açık arazide börtü böcek araştırması..
Adam gelir gelmez belediyede iş buldu ama önce askerliğimi yapıcam diyo..Hem puanı düşük,hem de iş istihdamı olan,fazla sıkmayacak bir bölüm. -
Bize unutturulmuş/öğretilmemiş olsa da jeoloji 5 temel bilimden biridir
-
Ben Petrol ve doğalgaz mühendisliği ve petrol ve doğalgaz jeolojisi uzmanlığı okuyorum.
Benim Bölümüm içindede jeoloji olduğu için şöyle diyim
Genel anlamda herkes jeoloji öss den düşük puan alanların gittiği yer olarak baksada ileride yapıcağın uzmanlık üzerine yoğunlaşırsan çokta iyi bi gelecek sunuyo emin ol.Türkiyede okumadığım için kolay yada zor diyemicem..Ama bi petrol ve doğalgaz jeoloğu türkiyede en az 2-3 milyara yurt dışında en az 7-8 bin dolara çalışıyo.tabi iş sende biter..
-
ben istanbul universitesi jeo da okuyorum grmesi kolay cikmasi zor bi bolum hocam haberin olsun ama zevkli guzel bi bolum is olanagida var ama dedgm gibi dersleri agir kasiyo hocalar istedikten calistiktan sonra yaparsin ama bol sanslar sana
Toplam Hit: 3070 Toplam Mesaj: 27