folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Jeoloji Muhendisligi ...!

Jeoloji Muhendisligi ...!

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    karahanx
    karahanx's avatar
    Erkek
    muritler ıcınızde jeoloji okuyan yada bılgısı olan warsa bi goruslerını alalım. malum oss bıttı artık tercıh saf'a sındayız.. tesekkurler.

Hayat Bizi 61 kenara...
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Swool
    Swool's avatar
    Erkek
    Yakın bir arkadaşım Isparta'da jeoloji mühendisliği okuyor, son derece memnun.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    vesselam
    vesselam's avatar
    Erkek
    yegenım sivasta okuyor bu bölümü çok agır olmadıgını ve memnun oldugunu söylüyor her zaman

Telegram @WVesselam
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HaYVaN
    HaYVaN's avatar
    Erkek

Liseden sınıf arkadaşım eskişehirde jeoloji okuyor yan anadal olarakta inşaat mühendisliğini almış.

Çalışacaksan yaz.

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    baron_27
    baron_27's avatar
    Erkek
    bir yere bir yapı yaplmadan önce jeoloji mühendisi inceliyor, işte buraya beş kat yapılabilir falan fistan o raporu veriyor. işi bu . inşaat sektöründe iş bulunabilir. dağda taşta çalışılır.  ha bide kravat takmazsa validen fırça yenilebilecek bi meslek :)

///______________
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HeadBanger
    HeadBanger's avatar
    Erkek
    excellance sdanırım okuyordu avcılar kampüsü

Boş İşler Uzmanı..
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    karakutu
    karakutu's avatar
    Erkek
    benim abide okuyor ama okula  gittiğini  hiç görmedim, kayseri ercies üni. Jeo. müh. okuyor  nasıl bir şey  olduğunu  hiç sormadım aramız  limonide  biraz.

Mevzu derin | Papikolas Planet
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Nikoteen
    Nikoteen's avatar
    Erkek
    benimde arkadaşım yeni bitirdi.Adam bildiğin hovarda bir fındık uğruna Türkiye'yi gezmiş adam.O bile hiç teklemeden (alttan verdiği bir iki ders hariç) geçmişse herkes okuyabilir bu bölümü sadece ilk sınıfı biraz zor.Diğerlerininse dersleride kolay sıkıcı okul havası da yok açık arazide börtü böcek araştırması..

Adam gelir gelmez belediyede iş buldu ama önce askerliğimi yapıcam diyo..Hem puanı düşük,hem de iş istihdamı olan,fazla sıkmayacak bir bölüm.

Troubles'll come & they'll pass
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    gkhn
    gkhn's avatar
    Erkek
    Bize unutturulmuş/öğretilmemiş olsa da jeoloji 5 temel bilimden biridir

I am free of all prejudice. I hate everyone equally
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    iLLuMiNaTi
    iLLuMiNaTi's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

Ben Petrol ve doğalgaz mühendisliği ve petrol ve doğalgaz jeolojisi uzmanlığı okuyorum.

Benim Bölümüm içindede jeoloji olduğu için şöyle diyim

Genel anlamda herkes jeoloji öss den düşük puan alanların gittiği yer olarak baksada ileride yapıcağın uzmanlık üzerine yoğunlaşırsan çokta iyi bi gelecek sunuyo emin ol.Türkiyede okumadığım için kolay yada zor diyemicem..Ama bi petrol ve doğalgaz jeoloğu türkiyede en az 2-3 milyara yurt dışında en az 7-8 bin dolara çalışıyo.tabi iş sende biter..

11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    argent
    argent's avatar
    Erkek
    ben istanbul universitesi jeo da okuyorum grmesi kolay cikmasi zor bi bolum hocam haberin olsun ama zevkli guzel bi bolum is olanagida var ama dedgm gibi dersleri agir kasiyo hocalar istedikten calistiktan sonra yaparsin ama bol sanslar sana
Toplam Hit: 3070 Toplam Mesaj: 27