Jiletlemek Ne İştir Ya?
-
ben varım yaşıyorum burdayım deme çabası odak noktası olmak için ilgiden şefkatten yoksun olup bunları dille ifade edemeyip bu şekilde bi tavır tutunmak he adam mazoşisttir ama mazoşist bi insanda reklamını yapıp kendini etiket etmez etmemelidir bence kendinize zarar vermeyin gidip her gün kan verin
-
eylemin şımarıklıkla, depresyonla, özentilikle yada başka herhangi bir şeyle bir alakasi yoktur, en az fetişizm kadar bir egilim yada bir saplantidir, nasil ki insanlar "dur ben ilgi cekmek icin fetişist olayim" demiyorlarsa, aynisini faca atmak icin de duşunmezler. subjektif bakiş acisi ile sacma olarak nitelendirilebilir. pekala turkiyede daha cok müslüm gürses konserleri ile adi duyuldugu icin faca atan insanlar kıro müslümcülerdir şeklinde ortak bir genellemeye tabi tutulmuştur.. sanilanin aksine bunlarin hepsi başkalarina da kendi gibi zarar verme, kan dokme yanlisi kişiler degildir, kendi uzuntulerini yada ofkelerini fiziksel aciya donuşturmekten hoşlanmaktan fazlasini yapmazlar.. ceşitli body modification sitelerinde scarfication adi altinda ornekleri bulunabilir.
alıntıdır.
-
Bunaltı,sıkıntı bezmişlik dışarıya verceğim zararı kendime wereyim die düşünen,kendine acı verdiği zaman herşeyin biteceğini sanan dallamaları. . .
-
piçlik götü kalkmışlık aile tarafından şımartılmış öküz gibi yaşamaya alışmış emo özentisi çoluk çoçuk ve onların zekasında olanların yaptığı birşeydir
-
darkwood bunu yazdı:
-----------------------------götü kalkk amele kendini bi bok zanedenlerin ugraştıg aptaşça piçlik özentisi bişey
kardeşim arkadaşım yapsa amq korum
edit: kolunda jiley izi olanlara askerde jop s*kuyolarmş diye duydum varm böyle bişey
keşke olsa millet akıllanır
-----------------------------
saçmalama len ne jop sokması onlar eskidendi şimdi direk blowjop gangbang filan yapıyorlar ortamlar çok gelişti -
askerde sokuyorlar mı diyenlere söyleyim.Bizzat ben askerlerimi kontrol ederken böyle bir izle karşılaşırsam önce karşıma alıp konuşuyorum.Ardından gata ya sevk ettirip psikolojik muayene yaptırıyoruz ve daha sonra geçmişine bakıp eline nöbette ne silah ne de başka bir iş veriyoruz.Yaptıgı tek iş ayakkabı boyamak depoda oturmak tuvalet temizlemek vb ufak işler.O yüzden 20- gençler siz siz olun özenmeyin bu bir ne saplantı ne başka birşeydir.İnsanın kendisine zarar veren başkalarına zaten zarar verir
-
profesyonel atanlar bilir.Kan boşaldıgında insan rahatlar uyku basar gib olur .ama senin bahsettiğin çömler özenti oldukları için önce keserler sonra pişmanım diye bağırırlar.
ayriyetten sağlık için sakıncalıdır.Askerde görürlerse naparlar herkes bilir.Çünkü helikopterden atladıgında veya herhangi bir basınç farkında façalı yerler açılır.Tavsiye etmem atmayın....
-
kendilerine şekil yaptığını sanıp sağa sola üstünlük kurma çabasıdır, tikky toplumda şaşkınlıkla karşılanmakla beraber kro toplumda başarı madalyası niteliğindedir. genelde kaşar , piç diye adlandırdığımız insanların ilişkilerinin hüsranla bitmesi sonucu kendilerini jilete vermeleriyle başladıki ( hala öyledir mkodum salakları ) , sonralardan marifet olmuş bi tür saçma salak "ortam" kuralı.
Ek: sorulduğunda vücuttan zehirli kanı attım rahatladım oh mis mk ne mutlu bana tarzı konuşurlar.vücuttan çıkan zehirli kanı sen yapmıyosun anam senin güvenin yaşamak o organizma boşuna kurulmadı dediğinde hasitir edasında yüzüne bakıp kendini sanki haklı çıkarıp sinir hücrelerinin gerilmesine sebep olurlar -
saçma ama bazen kız tavlamada etkili olabiliyor.
-
buraqgo bunu yazdı:
-----------------------------profesyonel atanlar bilir.Kan boşaldıgında insan rahatlar uyku basar gib olur .ama senin bahsettiğin çömler özenti oldukları için önce keserler sonra pişmanım diye bağırırlar.
ayriyetten sağlık için sakıncalıdır.Askerde görürlerse naparlar herkes bilir.Çünkü helikopterden atladıgında veya herhangi bir basınç farkında façalı yerler açılır.Tavsiye etmem atmayın....
-----------------------------hocam demkki sende profsun ki konuşuyorsun yazık yav