folder Tahribat.com Forumları
linefolder Vukuatlar
linefolder Jiletlemek Ne İştir Ya?

Jiletlemek Ne İştir Ya?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    adamgibi
    adamgibi's avatar
    Erkek
    hocam o cizikler  veya kesıkler  ınsanın ısıne bı tek  askerde  yarıyo ona da yarıyo  denıyorsa   artık  redeme  oluyorsun ne nöbet tutturuyolar  nede bıseyden  sorumlu  tutuyolar psikopat  oluyorsun yanı  ama  bu  sivil hayatta  senın karsına  cıkıyor en azından  silah ruhsatı   alamıyorsun

kontra bisiklet
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Quetzalcoatl
    Quetzalcoatl's avatar
    Erkek
    AKSU92 bunu yazdı:
    -----------------------------

saçma ama bazen kız tavlamada etkili olabiliyor.

jilet izine bakan kızı ben jiletlerim hoca

Özgürlüğü anladıkça ona daha az sahip olursun.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Gizem
    sLeymN
    sLeymN's avatar
    Erkek

şuan benimde atasım var :| daha doğrusu  kafamı yerden yere burasım var :| hemen söyleyim niye atar

ya götü kalkmıştır... piçlere özeniyordur..

yada benim gibi bir eşşeklik yapmıştır. kendini cezalandıracaktır.

Cehennemin dibine kadar yolum var daha.. || Nasılsa her yalnız kendine sürgündür Asmera unutma.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Muhalif Yorumcu
    SeRDaR
    SeRDaR's avatar
    Erkek
    Psikolojisinde sorunlar olan insaların yaptığı eylemler
    insan ne gibi bir salakça düşünceyle acı karşısında kendisine zarar verir ki  bence kendisine acı verenşeylerin üstüne gitmek veya acı verenlere acı vermek daha mantıklı ben jilet attım ne oldu acımdindimi hayır bana acı verenin çükünde oldumu oda hayır ee ne diye çekecem la ben bu façayı :)

Önemsediğin Kadar Önemsenirsin. Önemsendiğin Kadar Önemsensersin.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    eselcuker
    eselcuker's avatar
    Erkek
    bence bu işin psikolojiyle anneyle babayla bi alakası yok gerçekten çok aptalca ve öküzce sadece kendini kanıtlama hırsı olan ve bunu yapınca toplumda biyere sahip olacağını sanan yani daha çok özenti olan bunu yapınca bi bok oluyor sanan aptalların yapıtğı bşy ve işin garip tarafı gerçekten milletin ilgisini çekmesi ben bizim okulda sırf çocuk jilet çekiyor die onla çıkan birileri bile tanıyordum çocuklar ve gençeler herzaman bi yerlerden hayata uyum sağlamayı çalışıyor ve bunu nasıl yapacaklarına da yön veren yine çevreleri ve yaşadıkları toplum yaşadığınız çevreki kızların saçınızı jolelemenizden hoşlandığını bilseniz joleler çıkarsınız eee jilet çekmen uygun görünüyorsa bu sefer de tutup jilet çeken aptallarla karşı karşıya kalırsınız yani bence en büyük sebep çevredir

AMD Rulezzz =)
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    elevator
    elevator's avatar
    Erkek

:)

delikanlı adam jiletmi atar hiç.

birine kızar kendini jiletler sevgilisinden ayrılır kendini jiletler .

hap atar kendini jiletler tiner bali çeker kendini jiletler.

polis jandarma görünce gelmeyin keserim kendimi der .

korkak adam,sorunların üstesinden gelmeyi başaramayan aciz adam kendini jiletler .

birde özenenler var o özenenlerde hemen belli olur zaten kedi çırmalamış gibi hemen belli olur :)

nekadar anlatırsan anlat,anlattıkların karşındakinin anladığı kadardır... VAR OLDUĞUM İÇİN DÜŞÜNÜYORUM ...
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Roronoa
    Kreyzi
    Kreyzi's avatar
    Erkek
    yaf erkeklerin kendilerini çok cesur göstermek için yaptıkları aptallık gösterisi kızlar ise ben asiyim ben erkeksiyim diye yapıolar genelde bizim burda (diyarbakırda)bu tür insanlar bolca var kız meslek lisesinin %90nı böle bok yiyolar böle yapınca erkek olduklarını sanıolar hatta insanda olmadığı zaman dalga geçen özürlüler var %5i ise psikolojik olarak kendinde olmadan yapıo

Eğer hayatım bir film olsaydı, ya uyuyakalır ya da yarısında çıkardım.
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    cLubb3R
    cLubb3R's avatar
    Erkek
    zaten bunu yapan cahil kişiler kafası normalken yapmıyor hiç biri hepsi ya haplıdır ya esrarı çekmiştir vb... maddelerle yapiyorlar bu işi yada aşırı alkol kendini uçuyo gibi hissettiğin zaman tehlikedesin derim her zaman :D 

Dj,cLubb3R in da House Gimme The Music...
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sirpence
    sirpence's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    AKSU92 bunu yazdı:

sen biraz tırt mısın? sen jilet çeksen ölürsün lan:D zaten 2 damla kanın var yada yok:D 

Ben psikopatım ayaklarına yatıyolar bak ben psikopatım jilet çekiyom. itiraf gibi oluyo ama 8. sınıftayken sınıfta kızlarda dahil herkes jilet çekiyodu ben aklı başında bi öğrenci olduğum için(?!?!) öyle şeylerle uğraşmıyodum nese bu şıllıklar benle dalga geçti falan filan benimde götüm kalktı tabii yoksa o işlerle uğraşmam jilet çektim epey büyük ve derin bi yara oldu. hiç acımıyo bile tek zararı iz kalması ki şükür bende o izde kalmadı.  
     bide o jilet çekip ben psikopatım ayağı yapanların çoğu benden zamanla dayak yemiştir...
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    AKSU92
    AKSU92's avatar
    Erkek
    sirpence bunu yazdı:
    AKSU92 bunu yazdı:

sen biraz tırt mısın? sen jilet çeksen ölürsün lan:D zaten 2 damla kanın var yada yok:D 

Ben psikopatım ayaklarına yatıyolar bak ben psikopatım jilet çekiyom. itiraf gibi oluyo ama 8. sınıftayken sınıfta kızlarda dahil herkes jilet çekiyodu ben aklı başında bi öğrenci olduğum için(?!?!) öyle şeylerle uğraşmıyodum nese bu şıllıklar benle dalga geçti falan filan benimde götüm kalktı tabii yoksa o işlerle uğraşmam jilet çektim epey büyük ve derin bi yara oldu. hiç acımıyo bile tek zararı iz kalması ki şükür bende o izde kalmadı.  
     bide o jilet çekip ben psikopatım ayağı yapanların çoğu benden zamanla dayak yemiştir...

kafan yernide mi senin.o yazının neresinde benim jilet çektigim yazıyoki?

Toplam Hit: 9798 Toplam Mesaj: 55