folder Tahribat.com Forumları
linefolder Java
linefolder Jsf De İnputtext'e Yazdığım Veriyi Çekmiyor?



Jsf De İnputtext'e Yazdığım Veriyi Çekmiyor?

  1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    gossipgirltr
    gossipgirltr's avatar
    Kayıt Tarihi: 25/Eylül/2015
    Dişi
    Yazilimci bunu yazdı
    gossipgirltr bunu yazdı
    Yazilimci bunu yazdı

    Hocam mysql guncelle metodunda

    CaptchaView asd = new CaptchaView();

    Sen sıfırdan initialize yapıyorsun. Gördüğüm kadarıylada initialize olarakda tanımlı değer yok. Dolayısıyla null geliyor. Yukarıdaki satırı sildikten sonra aşağıdakileri yap

    asd yi orada tanımlama. mysql_guncelle metoduna parametre olarak ver.

    public static void mysql_guncelle(CaptchaView asd)

    {

    // burası aynen kalsın. CaptchaView asd=new CaptchaView(); satırını silmeyi unutma

    }

    Daha sonra

    public String karsilastir()
        {  
    CaptchaView asd = new CaptchaView();
    asd.setSifreGoster(sifregoster.value);
    asd.setUuid(bu hangi kontroldeyse artık buraya id.value sunu yaz);
    mysql.mysql_guncelle(asd); return "index?faces-redirect=true"+"uuid="+uuid; }


    Bu şekilde yapıp dener misin?

     

    10-Mar-2017 15:49:24.161 SEVERE [http-nio-8080-exec-5] Mail.mysql.mysql_guncelle null

     com.mysql.jdbc.exceptions.jdbc4.MySQLSyntaxErrorException: You have an error in your SQL syntax; check the manual that corresponds to your MySQL server version for the right syntax to use near '='' where TokenId=null' at line 1 

     

    hatasını veriyor

    Hocam bir tsql hatası yapmış olabilir misin?

    String sql = "UPDATE bilgiler sifre=? where TokenId=?"; bunun

    String sql = "UPDATE bilgiler SET sifre=? where TokenId=?"; bu şekilde olması gerek miyor mu?

    onu düzeltim ama değerler null geldüğü için yine işlem yapmıyor.Değerleri hiç bir şekilde alamıyorum. Stackoverflowda aynı  bir çok sorunu inceleyedim denedim düzelmiyor


    Hayatta en pahalı şey tecrübedir. Çünkü kazanmak için , Kaybetmek gerekir.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    gossipgirltr
    gossipgirltr's avatar
    Kayıt Tarihi: 25/Eylül/2015
    Dişi

    @PostConstruct kullandım ondan mı null gelir mi?


    Hayatta en pahalı şey tecrübedir. Çünkü kazanmak için , Kaybetmek gerekir.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Yazilimci
    Yazilimci's avatar
    Kayıt Tarihi: 01/Şubat/2014
    Erkek

    Hocam bağlanıp bütün olarak bakamadığım için benden bu kadar :(


    Titanyumun gücü adına!!!
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    gossipgirltr
    gossipgirltr's avatar
    Kayıt Tarihi: 25/Eylül/2015
    Dişi
    Yazilimci bunu yazdı

    Hocam bağlanıp bütün olarak bakamadığım için benden bu kadar :(

    Teşekkürler. Peki buttona basmadan e-mail adresinin veritabanında kontrol edip yanda bu e-mail kayıtlı olduğuna dair uyarıyı nasıl verebilirim?


    Hayatta en pahalı şey tecrübedir. Çünkü kazanmak için , Kaybetmek gerekir.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Yazilimci
    Yazilimci's avatar
    Kayıt Tarihi: 01/Şubat/2014
    Erkek
    gossipgirltr bunu yazdı
    Yazilimci bunu yazdı

    Hocam bağlanıp bütün olarak bakamadığım için benden bu kadar :(

    Teşekkürler. Peki buttona basmadan e-mail adresinin veritabanında kontrol edip yanda bu e-mail kayıtlı olduğuna dair uyarıyı nasıl verebilirim?

    Jquery ile yapabilirsin. Jquery with jsf diye aratırsan bola sonuç bulabilirsin hocam


    Titanyumun gücü adına!!!
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    gossipgirltr
    gossipgirltr's avatar
    Kayıt Tarihi: 25/Eylül/2015
    Dişi
    Yazilimci bunu yazdı
    gossipgirltr bunu yazdı
    Yazilimci bunu yazdı

    Hocam bağlanıp bütün olarak bakamadığım için benden bu kadar :(

    Teşekkürler. Peki buttona basmadan e-mail adresinin veritabanında kontrol edip yanda bu e-mail kayıtlı olduğuna dair uyarıyı nasıl verebilirim?

    Jquery ile yapabilirsin. Jquery with jsf diye aratırsan bola sonuç bulabilirsin hocam

    ajax ile yapılıyormuş galiba ama tam emin olamadım. Veritabanından ajax ile örnek bulmaya çalışıyorum şimdi.


    Hayatta en pahalı şey tecrübedir. Çünkü kazanmak için , Kaybetmek gerekir.
Toplam Hit: 2758 Toplam Mesaj: 27
java jsf