Judo Elbisesi (Aranıyor)
-
Judo Elbisesi Arıyorum eski elbisem küçük gelmeye başladı ve yen ielbise almak istiyorum, profesyonel judo elbisesi alıcam mavi renkli veya çift taraflı içi beyaz dışı mavi arıyorum. Bu ürünleri satan veya satan tanıdığı olan biri varsa uygun fiyata arıyorum.
Not : Duyduğuma Göre Japonya Gürcistan vb. Elbisenin üretildği yerlerde daha ucuzmuş yurtdışında filan bu işle uğraşan varsa da bana yardım ederseniz sevinirim.
-
vücut ölçülerini yazmamışsın :D
-
hepsiburada dada uzakdoğu sporlarına gir
-
orda istediğim gibi yok hocam.. http://www.spormalzemem.com/index.php?do=catalog/product&pid=196 burda sadece beyaz oaln kısım için fiyat var... çift traflı profesyonel elbise millli judo maçlarında görmüşsünüzdür onların kumaşı filan daha farklı benim aradığım çift taraflı profesyonel elbise... ikinci elde olaiblir. ama tem,iz olmak şartıyla çift tarafflı profesyonel elbseinin fiyatı 140 150 dolar filan demişerldi yanlış hatırlamıyorsam
-
istanbulda oturuyorsan işin cok kolay sirkecide doğubank ın capraz sokağı tamamen dövüş sporları sokağı :D spor dükkanları var soakta full karete judo tekvando vb türünden şeler satıyor gecen gün gittim süper bi ayaklı kum torbası aldım evde calısmak ıcın mimar vedat caddesii olması lazım caddenın adı
-
fiyatlar nasıldı?
-
yer olarak pek bi yer öneremicem ama marka olarak do-smai vazgecilmezdir :|
-
-
http://www.do-smai.com al kardeş buradan sipariş ile alabiliyorsun istedin tip şeyler burada mevcut..
-
saint_of_rock bunu yazdı:
-----------------------------fiyatlar nasıldı?
-----------------------------normale göre bayağı ucuz ben mesela eşşek kadar hanvancıl güzeelliktew deri kum torbasını 120 ytl ye aldımbenimm gittiğim yer kızılayiş hanında samsun ticaret baya iyi insanlar :D orayı sana öneririm do smai de oranın komşusu ama orada pek indirim yapmıyolar samsun ticarete git benden de selam söle gecenlede ayaklı kum torbası ve altis eldiven alanın arkadaşıyım falan de
-
judo kursuna gittiğin yer getirtmiyor mu ebn öyle almıştım ?