Judo Elbisesi (Aranıyor)

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    saint_of_rock
    saint_of_rock's avatar
    Erkek

do smai vazgeçilmezdir diyen bi arkadaş vardı eleştrimek bakımında sölemiyiorum yanlış anlama...  Judo elbisesinde profesyonel anlamda do smai iş görmüyor. 

hocam getirtiyor normalde ama bana profesyonel bişi alıcaz  ister sen al ister getiriyim dedi ben kendim arama kararı v vermiştim ama peder kesenin ağzını açınca dert kalmadı bbabama konuyu açmamıştım normalde şimdiye kadar tüm masraflarımı karşıladı ama bu pahalı kaçar dedim onun için istemedim.

Sonuç olarak elbiseyi fransadan getirticez http://www.kodokangear.com/ko-dax.html  burdan baktık moskito fransadn gelicek getirtme işinide halletik taıdık varmış  fiyatı 155 doalr amk peder ses çıakrmadı şaaşırdım :D  nese buraya bi mail atıcam ingilicze ksusrssuz biişi olmalı yardım ederseniz sevinirim

dışarda çok ses var içerde uzay.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    saint_of_rock
    saint_of_rock's avatar
    Erkek

Merhaba, ben moskito marka profesyonel çift taraflı mavi ve beyaz tarafları olan bir elbise istiyorum. Fiyatı hakkında bilgi alabilirmiyim ve ücretini öğrenebilirmiyim. Beden 4/170 ve 4.5/175 her ikisi içinde fiyat alabilirmyim

Arkadaşlar bunu tercüme edebilirmisiniz? acil lazım babam şifreledi bilgisayarı 1saat içinde halletmem lazım

dışarda çok ses var içerde uzay.
Toplam Hit: 3715 Toplam Mesaj: 13