Kabir Azabı

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    corvettte
    corvettte's avatar
    Erkek
    Red kit haddini bil.İnsanların inançlarına saygılı ol.Bilmiyorum inançsız mısın yoksa müslümansın da sadece bu konuya mı karşı çıkıyorsun.Ama eğer Kuranda ve hadiste yeri olan birşeyi inkar ediyorsan zaten dinden çıkarsın.Neyse benim meselem o değil.
    Resim belge istemişsiniz.Al Stalinin Maonun Hz.Musayla savaşan firavunun(ingilterede müzedeki),Marilyn Monroenun ölümünden hemen sonraki resimlerine bak.Bu resimleri eğer çürümek ve kokuşmak diye açıklayabiliyorsan(özellikle son nefesinde secdeye kapanıp o şekilde kalan firavunun açık havada 4000 yıldır çürümeyen cesedine!) artık senin kalp kapıların için peygamberin1400 yıl önce söylediği şeyler geçerlidir sonsuza dek, HAYATTA VE MEZARDA!
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RedKit
    RedKit's avatar
    Erkek
    sen kimsinki bana haddi mi bildiriosun bişeyi tam okumadan araştırmadan bana saldıramazsın
    ben sadece olsa bile bunu bize göstermez diyorum!bu anlatanları inanç deil hurafe diye adlandırıyorum!hangi din bilginine sordunuz bunun gerçek olduğunu?bunun bana cevabını versene birisi bişey uyduruo ve arkasından gidiosunuz uyumayın!

her horoz kendi çöplüğünde denizli horozu her yerde öter
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    WebCrow
    WebCrow's avatar
    Erkek
    Ya yetti artık bu tür yalanlar:@

http://www.hemenpaylas.com/download/1296911/KabirAzabi.doc.html

bu dosyadaki resimleri ben 2 sene önce rotten.damage den indirmiştim :@
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ByALeX
    ByALeX's avatar
    Erkek
    Çok EnkiLendim Ya

Alim ile Sohbet Etmek Zümrüt ile incidir, Cahil ile Sohbet Etme Günde Bin Can incitir. Alim ile Sohbet Etmek Mertebe, Cahil ile Sohbet Etme Dönersin Merkebe, Eşek Alim Olmaz Kitap Taşımakla Tekkeye, insan da Hacı Olmaz Gitmekle Mekkeye.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    WebCrow
    WebCrow's avatar
    Erkek
    ayyy bende çok etkilendimmm

abü her öle böle oluyo a.q

göm kalsın ne işin varda çıkartıyon:@
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    SpY-EaFw
    SpY-EaFw's avatar
    Erkek
    melekler dövüyor kısmı inandırıcı gelmedi yani nasıl dövüyor? daha değişik bişiler yapıolardır dövme değil... aman Allah imandan saptırmasın :S

ilk oyu bu sefer ben kullanamadım :Y abi ben kullanmadan oy vermeyin aq
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    jerry
    jerry's avatar
    Erkek
    ayyy ben de cok etkiledim, walla gorunce bir hos oldum...

Insan cevap verir: „Rabbim – Allah.“ Sonra onlar sorar: „Senin dinin ne?” O cevap verir: “Dinim – İslamdır.” Sonra onlar sorar: “Size gönderilen uyarıcı kim?” O cevap verir: „O Allahın resülüdür.” O zaman onlar sorar: “Sen bunları nereden biliyorsun?” O cevap verir: “Ben Allahın Kitabını okudum ve Ona iman ettim.”

denmis ya, yaww basitmis sorular, cevap veririz herhalde veremezsek walla sictik. Allah sonumuzu hayir etsin, ne yapalim varsa cezamiz cekeriz...

GOD IS GOD http://www.youtube.com/watch?v=v8LY2VgiikE
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Çömez
    underzero
    underzero's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek
    hic gunah islemeyecegim diyorsan. evden disari cikma. 7/24 ibadet et.
    nerden kazanip nerden yiyeceksin bilmem.
    o zamanda gunah. hicbirsey uretmeden, insanlara bi faydan dokunmaman yine gunah. sen sadece ibadet edilmek icin gonderilmedin ki.
    bence rahat olun cok kasmayin.
    yolda gidiyorsun bi kadin goruyorsun mecburen bakiyorsun dikkat cekiyor. aha gunah goz zinasi, baskasinin namusuna yan gozle bakmis oluyorsun.
    dedigim gibi rahat olun. ama gidip tecavuz edin gunah isleyin demiyorum. ne kadar derine inersen o kadar kafayi yersin.

pist bak bi ! - Ban Golu Canavari
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    XsyNcmast3r
    XsyNcmast3r's avatar
    Erkek
    Jerry

---

sorular basitmi ? tabi git şimdiden soru ve cvpları ezberle orda rahatca söylersin dimi :) allah seni güldürdün beni :D Hoca ogün geldiğinde melekler sana bu soruları sorduunda eğer gercek anlamda müslümanlığını yerine getirmediysen bu soruları bilsen dahi cevaplayamacaksın.eğer müslümanlığı gerektiği gibi yaşadıysan soruları yanıtlayabileceksin hiç düşünmeden.bide şöyle bi olay var redkit arkadaşıma katılıorum bu konuda .. eet bu hikayeyi duydum bende resimleride gördüm gercekten rottenden calınmış koyulmuş fotolar buna benzer cok hikaye var zamanında bende cok inanıodum ama araştırınca ortaya cıkıor hepsi..tabii bunların hepsi olabilir şeyler ancak şuda varki dinimizi saptırmaya calışan cok insan var böyle hikayeler uydurup daha sonra islam dinini kötülemeye calışıorlar.Lütfen bazı şeyleri araştırmadan hemen inanmayın.Ortalıkta buna benzer bin türlü yalan var..

Yanlızlık bir ilaç mıdır?,Yoksa hastalığın ta kendisi mi ? Kusursuz işlediğin aşk cinayetlerinin kurbanı olmak zorundamıydı bu beden ? Yoksa yüzünde bir kartanesi kalınlığında ki beyaz düş kırıklıklarının ıslanmış halimi.. ? Bir başlangıcın son haykırışlarıyla can çekişip bittiği anda,hiç ummadığın bir birliktelik tekrar nasıl başlar? Başlarsa ne kadar sürer ? Sürse de tazeliğini nasıl saklar? << XsyNcmast3r >>
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    jerry
    jerry's avatar
    Erkek
    hadi yaa, yaw tam biryerden yirttik diyoruz, baska birsey hemen karsimiza cikiyor. Ne yapalim, elimizden geleni yapariz...

GOD IS GOD http://www.youtube.com/watch?v=v8LY2VgiikE
Toplam Hit: 4327 Toplam Mesaj: 23