Kabir Azabı İbret İçin +18
-
yaa ben bu resimleri göremedim gerekli prg. yok aq biri başka şekilde upload edip koyabilirmiiiiii :(
-
kardeş saol demiyom burda şeftali yiyodum. içine ettin yani. bravo =)
-
http://img138.imageshack.us/img138/5831/adsz8iw.jpg
http://img138.imageshack.us/img138/1828/zc3fb.jpg
resimler bunlar bakmak isteyen baksın agalar=)
bakarken bişey yemeyin ama benden tavsiye. -
Kabir azabı diye bişi varda burda fake kokusu var bea;
rene +1 -
Kâfire ve günâhkârâ gelince onun hakkında Allah resülü, sallallahu aleyhi vesellem, şöyle buyurdu:
- ve ruhunu tekrar cesede döndürürler. Yanına da Munker ve Nekir isimli iki tane melek gelir ve sorguya çekerler: „Rabbin kim?“
O cevap verir: „Bilmiyorum.“ Sonra ondan sorulur: “Size gönderilen uyarıcı kim?” O tekrar: “Bilmiyorum” der, ve o zaman semadan gelen ses şöyle: “Bu yalancıdır, ona ateşten döşek serin ve önünde cehennem kapılarını açın!” - , o zaman onun kabrini cehennemin harareti sarar, kabri ise dar olur ve kaburgalar birbirine girinceye kadar kabir onu sıkar.
Aga Şimdi Bütün İslamın dışında Başka Dini Seçenlerin sonu Böylemi Oluyor yani yapmayın yaaw İslamı varya işte bunlar gibileri yani bu yazıyı hazırlayanlar gibileri soğutuyor islamdan yani bu yazının hayrından çok çok zararı var yaradandan insanları böyle korkutarak hiç bir yere gelemzler aksine sevgiden hoşgörüden bahsederek insanları etkiliyebilirsiniz böyle yalan yanlış haberlerle kimseyi kandıramazsınız artık dünya küçüldü..
-
Hayat ßöylee İştee N e EKersen Onu Biçersinn 70 Yıl ßelki Dünyada Cenneti Yaşarsın Ama Bunun Bedelni Orda 10,00 Yılda Ödeyemezzsin ßelki ( Watan Sever Resimleri Yayınladıgın için Tsk Kardes )
-
ak yobazları milleti daha çok dinden soğutuyorlar.
-
ya dinde de şimdi farklı.
kabir azabı, dediğimiz bedene mi uygulanır hiç? azap ruhadır. ilginç yani... öyle olsa hangi ölüyü çıkarsanız dayak yemiş gibi olurdu. bilemem artık; ama bence öyle. -
Oguz Han Ruha uygulanıR Ama Sen .bedeninin öyle Olmasını İstermisin ... allahın Bir Lütfu İnsanların Görüp ibret Almasını İstiyor Ama o İnsanlar Nerde Bedeni Bu Sekilse Simdi O Çocugun Ruhu Nasıldır Onuda Allah BiliR...
-
öyle ama bu haber de gerçek midir yalan mıdır onu da allah bilir. internette dolaşan bu haberlerin çoğu yalan çıkıyor.
Toplam Hit: 6752 Toplam Mesaj: 34