Kabir Azabı İbret İçin +18
-
Walla Yalanda Olsa Gercekde Olsa O İnsan İnsanların Görüpde İbret Alması İçin O Hale Geldi Bence
-
----rene---
Bu fotograflar taaa sittin sene önce;
www.shownomercy.com kapanmadan önce ve daha sonraları www.rotten.com da yayınlanan,
öldürüldükten sonra katili tarafından evin ortasında bırakılıp, günlerce çürüyüp moraran bir yaşlı erkeğe ait..
Görüntülere baktığınızdada işkence ile öldürülüp bekletildiğini anlayabilirsiniz..
Bizim islam alimleri her boka maydonoz zaten...
Dikdatoraa sözüm sana değil bu arada, bunları paso piyasaya cıkaran bi milyon tane gerizekalı din tüccarına lafım...
Bunlarla insanları korkutup bişey koparmaya çalışan bi ton insanCık var bu memlekette...
----rene-----
abi dooru diyor olabilirsinde sonuçta bu şekilde olmasada kabir azabı var -
bana 1. resimle 2.resimdeki kişiler farklı gibi geldi...
1.resimde adamın kafa daha yuvarlak sanki ama 2.de aşağı doruu tam yuvarlak diil yane.. -
şu ana kadar gördüğüm en pis resim a.k neydi o öle be :D
-
renegadien hoca bizim burda bi hediye teyze var eski den çok zenginmiş vs filan hayatı çok makar bi hayat mış annesi vefat ettiğinde gömecekleri vakit mezarında koskoca yılan çıkıvermiş başka mezara koymuşlar ordada çıkmış 3 mezardada çıkınca hoca demiş başka çare yoq gömeceğiz hediye abla istemsede gömmüşler ve ogün bugundür tövbe etmiş halen burda yaşıyor 55 yaşlarına felan gelmiş olabilir şuanda acaip sofi bi teyze tamamıyla kendini din,hayır işleine adamış biri her gördüğüne yardım eder bazıları burda ona deli teyze diyorlar hiçbişeye takmıyor bunun konuyla ne alakasımı var bu alaka rene hocam senle alakalı deil benim burda sarf etmek istemediğim inanmak istemeyen bunlara zaten inanmaz böyle şeyler insanın içinde olacak inanmıcak anlattığımada inanmaz....
Bence olsada olmasada bundan güzel ibretler alıp kendimizi hayır din işlerine versek ölürmüyüz..
ben susacam yoksa banlanıom.. -
Ordaki arapca yazinin anlami "her sey" demek ne alakaysa anlamadim.
-
mistik kardes islam demeyelim de hak dinini seçmeyenler böyle oluyor diyelim yani böyleden maksat azab görmesi şu anda hak din de sadece islam dinidir
ayrıca arkadaslar azab ruha yapılır ama allah burda bir ibret için bu şekilde yapmış olabilir -
bu sadece göz boyama.. adam otopsiden sonra sayar sana neler olmuş neler bitmiş. korkaklar sadece inanır bu safsatalara.
allah-u tealanın böyle ucuz numaralara ihtiyacı yok.
yok babası çıkarttırmışda yok ..... amk.um böyle dini istismarın.
bu dünya matematik fizik kimya bilimlerinin temeli üzerine kurulmuştur. doğa üstü olayların bilinmeyen yönleri ve açıklamaları vardır elbette.
İnanmak için Böyle Şeylere İhtiyaç Duyuyorsan Seni Çok Zükerler Ayakta. (kimse bana ateist dinsiz kafir demesin böyle kaynağı ve kanıtı olmayan yandan yemiş .doclara .pps lere tamah edip durmayın. ayrıca hak yolundanda ayrılmayın)
-
baska forumlardada aynı bu konu acılmıs aynen senin sözlerini koyduktan sonra fikirleri degisiyo bende anlamadım yalan veya dogru ne kadar yönlendiriliyo insanlar.
-
bazı şeylerin yapılması lazımda böyle korkutarak değil..
Toplam Hit: 6359 Toplam Mesaj: 34