Kablolu Modemi Kablosuz Hale Getirme?
-
elimde ap302 var daha jilatini duruyor hiç kullanılmadı düşünürsen yardımcı olurum
-
dostum 70 tl verecegine o cihaza yeni modem alman daha mantikli,
TP link TD W8901G modelini ben kullaiyorum hem 4 portlu hem wifi özelligine sahip 5dbi kablosuz anteni var daha fazla kapsama alani sagliyor,
İsinmasi hic yok diyebilirim bir senedir daha problem yasamadim, gayet güzel ve türkce arayüzüne sahip bir modem,
fiyati da oldukca güzel diyebilirim 70 tl ye bulabilirsin.
-
Dostum dediğim gibi hiç uğraşma değmez bak tplink te var mesela hemde 54 mbps 4 port fiyat bayağı bayağı iyi marka dersen airties tan aşağı kalmaz gerçi stokta yok diyor ama edimax-tplink veya exper 4 port adsl modem her yerde bulursun 54 mbps nin altına inmemesine dikkat et yeter hepsi 2 yıl garantili zaten bozulursa götürürsün yerine yenisini veriyorlar toptancılarda aynı şekil hareket ettiği için sorun olmaz. Ha ben kaliteli bir şey istiyorum diyorsan o zaman iş değişir ki nerede kullanacağına bağlı. Ben altından girip üstünden çıkıyorum birton tel ve pc kablosuz ve kablolu bağlanıyor üzerine birde linksys voip kullanıyorum ki modemden daha kaliteli bir modem voip gataway olmasına rağmen hiçbir sorun yaşamadan kullandığım bu modem ttnet in verdiği airties. Sana dahada bir iyilik yapayım elimde kullanmadığım ttnet ten gelen 2 modem daha var tek portlu göndereyim sana..15tl ye git birde switch al 25 tl civarı bildiğim al sana sekiz portlu wireless modem.
-
Arkadaşlar önerileriniz için sağolun ama modemi nakit ile alabilmem şuan için mümkün değil. Bu nedenle online mağazalara bakmaktayım.
-
Arkadaşlar bu access point sizce nasıl? Asus RT-N10
http://www.asus.com.tr/product.aspx?P_ID=1bPnstlXm6zKqtWW
hem konu yukarı çıksın online arkadaşlar görsün hemde network ile ilgili bilgisi olan arkadaşlar yorum yaparsa çok güzel olur