Kablolu Ve Ucuz, Sorunsuz Modem Onerebilecekler?
-
Şu anda kullanmakta oldugum modem surekli downloadlardan dolayi -heralde isinmaya bagli- kopmalar gerceklesiyor.
Yakinlarda bir modem almayi dusunuyorumda. su anda piyasa olan "ucuz" "kablolu" onerebileceginiz bir modem var mi? en az bir adet "ethernet portu" olmasi lazim?
vatanda baktim: airties 104 var 39 dolar ve bir tanede linksys modeli var 29 dolar .. bunlarin haricinde yada bunlar kullananlardan bilgi edinebilirsem .. veya tecrubelerim paylasmak isteyenler olursa
simdiden tesekkurler :) -
linksys wag160n kullaniyorum .. hicbir sorun yasatmadigi ve cok dassakli modem .. unutmayalimki linksys CİSCO urunudur:) ciscoda network konusunda 1 numara dunyanin goz bebe:) airties ise adsl ile gelen :) 4 / 5 senelik bir marka:)
sonuc olarak siddetle linksys oneriyorum. -
tesekkurler martech yorum icin bu gidisle linksys alaicam gibi birazda ucuz ama du bakalim baska oneri olan varmi.. yada teknik servislerde calisan
-
Bana sorarsan US Robotics al derim ama türkiye distribütörü ile ilgili bi şeyler olmuş bulman zor olur, ancak almaman gereken şeyi de söyliyim datron. RTA1320+ görürsen hele kaç direk isterse 5 TL olsun alma. Bu kadar kastırmana da gerek yok git en ucuzunu alıp da rezil olacaına 5-10 lira daha ver al orta halli bi şey kafan rahat olsun.
-
airties r103 vardı bozuldu origo 4 port kablosuz aldım bozuldu amk :))
Şu anda smartnet var şimdilik iyi calişiyo aldıgımdan beri daha bırgun bıle modemı kapatmadım ve daha kopma fılanda yaşamadım smarnet tavsiye ediyorum :F
-
kablolu zyxel kablosuz robotic
-
yorumlar icin tesekkurler.. baskaca deneyimlerini paylasmak isteyen.. sanirim linksys alicam.
-
Zyxel 660Ru
-
zoom ethernet,e-con 4 portlu,combomax usb-ethernet var elimde göndereyim...
-
Datron veya philips al ama datron tercihimdir :)
-
aztech kullanıyorum hiç şikayetim olmadı gerçekten karizma bi modem türü tavsiye ederim : )
Toplam Hit: 3593 Toplam Mesaj: 23