folder Tahribat.com Forumları
linefolder Elektronik / Embedded / Mobil Cihazlar
linefolder Kablolu Ve Ucuz, Sorunsuz Modem Onerebilecekler?

Kablolu Ve Ucuz, Sorunsuz Modem Onerebilecekler?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RitmFarbRacourci
    RitmFarbRacourci's avatar
    Erkek

Şu anda kullanmakta oldugum modem surekli downloadlardan dolayi -heralde isinmaya bagli- kopmalar gerceklesiyor. 

Yakinlarda bir modem almayi dusunuyorumda. su anda piyasa olan "ucuz" "kablolu" onerebileceginiz bir modem var mi? en az bir adet "ethernet portu" olmasi lazim?

vatanda baktim: airties 104 var 39 dolar ve bir tanede linksys modeli var 29 dolar .. bunlarin haricinde yada bunlar kullananlardan bilgi edinebilirsem .. veya tecrubelerim paylasmak isteyenler olursa

simdiden tesekkurler :) 

I'şıkY'ılı;^^`) Zk't^^` RnSySyTk.Ödl.SpRtÇzBşBkYd Kryptia.agogE Sa'd-l'Suûd az.ç'k 'lmyn'Dşn Pnct'tnAnNttn Blgi,YpBlgi 'Ct'nDrm.CmdyDrm.MdrnDrm hRşYdşR ClptcPth'Strsm M'nPhs' Ld,X/Y YrYnZmnGrçklk,AlgBzklğ KrzFrst'tr Tiytr' Pugchv,Jtrn,İmmlmn,FllngLef,Pik' SuprmcySprrty CoBehTh elFnmno:NzrioRonldo AdnKy TkSs,TkHrf(?) .RtNsTk.KvMp.Mk.TrmDyn ScklkNmRzgr ŞkHcBy ccp.kky Snrlr'Çz SnaSnLzmsn 'NsnKsknçtr BgDppr.MagllnCl'ds.S'thCro's Ch'kW'ng CreazioneDiAdamo^^`, Arctrs.Spic' ArcScnd,YySnye TrbProp,TrbJet,TrbFan ~3.10^5km/sn~343m/sn ~900-1240m/snMacH RamJt,ScRamJt Przdi^^' Tbu.XL Prsek MAtv^^` mLAT G'dWllHnting(f). 3id't^^` TareZmenPr ParaMotor TrflrVArsİlşklr (-)+.(/)*,~ ZminŞkil . ..Bu imza @SubZero tarafindan degistirilmistir. "Bu kadar uzun karmakarisik bir imza yapma diye uyardim ama heeheeeey(^^D)_hey kim söylüyor, kim dinliyor." Imzanizi SubZero'ya bilgi vermeden degistirmeyiniz. Tesekkurler...
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Martech
    Martech's avatar
    Erkek
    linksys wag160n kullaniyorum .. hicbir sorun yasatmadigi ve cok dassakli modem .. unutmayalimki linksys CİSCO urunudur:) ciscoda network konusunda 1 numara dunyanin goz bebe:) airties ise adsl ile gelen :) 4 / 5 senelik bir marka:)
    sonuc olarak siddetle linksys oneriyorum.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RitmFarbRacourci
    Erkek
    tesekkurler martech yorum icin bu gidisle linksys alaicam gibi birazda ucuz ama du bakalim baska oneri olan varmi.. yada teknik servislerde calisan

I'şıkY'ılı;^^`) Zk't^^` RnSySyTk.Ödl.SpRtÇzBşBkYd Kryptia.agogE Sa'd-l'Suûd az.ç'k 'lmyn'Dşn Pnct'tnAnNttn Blgi,YpBlgi 'Ct'nDrm.CmdyDrm.MdrnDrm hRşYdşR ClptcPth'Strsm M'nPhs' Ld,X/Y YrYnZmnGrçklk,AlgBzklğ KrzFrst'tr Tiytr' Pugchv,Jtrn,İmmlmn,FllngLef,Pik' SuprmcySprrty CoBehTh elFnmno:NzrioRonldo AdnKy TkSs,TkHrf(?) .RtNsTk.KvMp.Mk.TrmDyn ScklkNmRzgr ŞkHcBy ccp.kky Snrlr'Çz SnaSnLzmsn 'NsnKsknçtr BgDppr.MagllnCl'ds.S'thCro's Ch'kW'ng CreazioneDiAdamo^^`, Arctrs.Spic' ArcScnd,YySnye TrbProp,TrbJet,TrbFan ~3.10^5km/sn~343m/sn ~900-1240m/snMacH RamJt,ScRamJt Przdi^^' Tbu.XL Prsek MAtv^^` mLAT G'dWllHnting(f). 3id't^^` TareZmenPr ParaMotor TrflrVArsİlşklr (-)+.(/)*,~ ZminŞkil . ..Bu imza @SubZero tarafindan degistirilmistir. "Bu kadar uzun karmakarisik bir imza yapma diye uyardim ama heeheeeey(^^D)_hey kim söylüyor, kim dinliyor." Imzanizi SubZero'ya bilgi vermeden degistirmeyiniz. Tesekkurler...
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    oldwolf
    oldwolf's avatar
    Erkek
    Bana sorarsan US Robotics al derim ama türkiye distribütörü ile ilgili bi şeyler olmuş bulman zor olur, ancak almaman gereken şeyi de söyliyim datron. RTA1320+ görürsen hele kaç direk isterse 5 TL olsun alma. Bu kadar kastırmana da gerek yok git en ucuzunu alıp da rezil olacaına 5-10 lira daha ver al orta halli bi şey kafan rahat olsun.

Metallica Rules
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    LNAU
    LNAU's avatar
    Erkek

airties r103 vardı  bozuldu  origo 4 port kablosuz aldım  bozuldu amk :))

Şu anda smartnet  var  şimdilik  iyi  calişiyo aldıgımdan  beri  daha bırgun bıle modemı  kapatmadım  ve  daha  kopma fılanda yaşamadım smarnet tavsiye  ediyorum :F

Yakında Güncelenecektır...
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Sigortacı
    DJ_Alper
    DJ_Alper's avatar
    Bilgi/Destek Madalyası
    Erkek
    kablolu zyxel kablosuz robotic

Sorularınızı cilginsigortaci@gmail.com a yazabilirsiniz cevaplar instagram sayfasında >>>instagram/cilginsigortaci/ █║▌│█│║▌║││█║▌║▌║
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RitmFarbRacourci
    Erkek
    yorumlar icin tesekkurler.. baskaca deneyimlerini paylasmak isteyen.. sanirim linksys alicam.

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Puro Sever
    Mr_Dark
    Mr_Dark's avatar
    Erkek
    Zyxel 660Ru

!!!!
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    TaNeR
    TaNeR's avatar
    Erkek
    zoom ethernet,e-con 4 portlu,combomax usb-ethernet  var elimde göndereyim...

Gönlündeki Yaraların Kanını Dindir, Yüzde Yüz TÜRK Olduğun Gün Cihan Senindir..
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    strike
    strike's avatar
    Erkek
    Datron veya philips al ama datron tercihimdir :)
  11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ToRuN
    ToRuN's avatar
    Erkek
    aztech kullanıyorum hiç şikayetim olmadı gerçekten karizma bi modem türü tavsiye ederim : )
Toplam Hit: 3593 Toplam Mesaj: 23