folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Kablosuz Elektrik Denemelerim

Kablosuz Elektrik Denemelerim

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tabela Fatihi
    kaygusuz
    kaygusuz's avatar
    Erkek

1 ledi yakabilecek kadar manyetik alan üretmektetir.3 -5 volt kadar. bunun radyasyon zararı etkisi yoktur pek. bu deney lisede atelyede gösterilir genelde.bisikletlerdeki dinamonun dönerek lambayı yakmasıda küçük bir örnektir...

Türkiye’deki emekli yaşlı insanları sevmiyorum. Ailemde emekli olanlarda dahil. Geleceğimizin çalınmasına izin verdiler. Umarım ızdırap dolu bir çileli hayat çekip elveda deyip bu dünyadan gidersiniz. Siz gençleri zırnık düşünmediniz hayallerini mahvettiniz.14.500TL ile hiçbirşey almadan karnınızı doyurun gelecek nesili düşünmeden yaşadığınızı sanıp gidin bu dünyadan.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DeepHouse
    DeepHouse's avatar
    Erkek

arkadsın dedigi olanaksız mıdır sizce lap toplar güneş enerjisi ile bataryalarını sarj etseler olmazmı mümkün müdür böyle bir dalga geçmyin ciddi bilmiom olabilir mi böl ebi sey :|

Bu işler zordur, özveri ister; hatta özveriden fazlasını, ruhunu ister...
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tabela Fatihi
    kaygusuz
    kaygusuz's avatar
    Erkek

yapılır hacım.bunun için güneşten gelen enerjiye karşı bi besleme kaynağı yapılır laptopun bataryasına göre.

Türkiye’deki emekli yaşlı insanları sevmiyorum. Ailemde emekli olanlarda dahil. Geleceğimizin çalınmasına izin verdiler. Umarım ızdırap dolu bir çileli hayat çekip elveda deyip bu dünyadan gidersiniz. Siz gençleri zırnık düşünmediniz hayallerini mahvettiniz.14.500TL ile hiçbirşey almadan karnınızı doyurun gelecek nesili düşünmeden yaşadığınızı sanıp gidin bu dünyadan.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Mycity
    Mycity's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

Helal olsun kardeşim Süper

Bazıları sadece konuşur bazıları ise hayalleri ile dünya'ya yön verir.. Mycity
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    cnr437
    cnr437's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

kaygusuz bunu yazdı:
    -----------------------------

1 ledi yakabilecek kadar manyetik alan üretmektetir.3 -5 volt kadar. bunun radyasyon zararı etkisi yoktur pek. bu deney lisede atelyede gösterilir genelde.bisikletlerdeki dinamonun dönerek lambayı yakmasıda küçük bir örnektir...

-----------------------------

hacı, oradaki led sadece örnek için, motur felan döndürdüm, pic, arduino vs. çalıştırdım (5W-7W civarı güç akışı oluşuyor), fakat mikroişlemcilerin osilatör kristalleri bu oluşan 1-2Mhz'lik manyetik alandan olumsuz yönde etkileniyorlar, bildiğimiz köprü diyot normalden biraz fazla ısınıabiliyor, ayrıca sarım sayısını azaltıp 1 sarıma geçicem. daha sonrasında MIT'in de yaptığı gibi helezon şeklinde bi sarıma geçmeyi düşünüyorum, intel'in yapmış olduğu biraz daha farklı ama onu da deneyebilirim.

Bizim olduğumuz her yerde herşey bizim yüzümüzden olmuştur. Ben benim amk bana bişey olmasın!
Toplam Hit: 3713 Toplam Mesaj: 26