folder Tahribat.com Forumları
linefolder İnternet Güvenliğine Giriş
linefolder Kablosuz İnternetten Karşı Bilgisayara Girme

Kablosuz İnternetten Karşı Bilgisayara Girme

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    pc3
    pc3's avatar
    Erkek
    arkadaşlar ilginiz için teşekkür ederim.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kajmerpac
    kajmerpac's avatar
    Erkek
    vistaysa yapmak cok zor
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    tLG
    tLG's avatar
    Erkek

kajmerpac bunu yazdı:
    -----------------------------
    vistaysa yapmak cok zor

hocam ne diyon. ben vista ile xp arasında bi ağ bağlantısı kurayım dedim (hack deil) bırakın hack'i normal bi dosya paylaşımı bile yapamadım.

amma çok ayarı var godumunun vistası. haa ben yapamadım o ayrı tabiki, ama nette çok aradım xp ile vista arasında öle bi uyuşmazlık varmış

baya kişi yapamamış, hatta yapan yokdu o zamanlar, şimdi yapan vardır herhalde :D 

"Geri geri çıkarken, biiip biiip sesi çıkaran araçların seslerini zil sesi yapmayı sevenlerin buluşma noktası" diye bi grup açsam katılır mısın lan feysbuk"ta?
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    lifeless
    lifeless's avatar
    Erkek
    gayet normal bir şekilde ağ bağlantısı yapılabiliyor Vista ve XP arasında. Paylaşımı açıp çalışma grublarını ayarladıktan sonra sorun olmaz.

Kör cehalet çirkefleştirir insanları, Suskunluğum asaletimdendir. Her lafa verecek bir cevabım var Lakin bir lafa bakarım laf mı diye Bir de söyleyene bakarım adam mı diye.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RitmFarbRacourci
    RitmFarbRacourci's avatar
    Erkek

lifeless bunu yazdı:
    gayet normal bir şekilde ağ bağlantısı yapılabiliyor Vista ve XP arasında. Paylaşımı açıp çalışma grublarını ayarladıktan sonra sorun olmaz.

ayynen oyle denedim ama birbirinin disklerini goremedi kullanicilar (ki diskleri paylasima acmistim dedigin gibi.). ama bir ortak klasor vasitasiyla aktarma yapabiliyordum. :/ 

I'şıkY'ılı;^^`) Zk't^^` RnSySyTk.Ödl.SpRtÇzBşBkYd Kryptia.agogE Sa'd-l'Suûd az.ç'k 'lmyn'Dşn Pnct'tnAnNttn Blgi,YpBlgi 'Ct'nDrm.CmdyDrm.MdrnDrm hRşYdşR ClptcPth'Strsm M'nPhs' Ld,X/Y YrYnZmnGrçklk,AlgBzklğ KrzFrst'tr Tiytr' Pugchv,Jtrn,İmmlmn,FllngLef,Pik' SuprmcySprrty CoBehTh elFnmno:NzrioRonldo AdnKy TkSs,TkHrf(?) .RtNsTk.KvMp.Mk.TrmDyn ScklkNmRzgr ŞkHcBy ccp.kky Snrlr'Çz SnaSnLzmsn 'NsnKsknçtr BgDppr.MagllnCl'ds.S'thCro's Ch'kW'ng CreazioneDiAdamo^^`, Arctrs.Spic' ArcScnd,YySnye TrbProp,TrbJet,TrbFan ~3.10^5km/sn~343m/sn ~900-1240m/snMacH RamJt,ScRamJt Przdi^^' Tbu.XL Prsek MAtv^^` mLAT G'dWllHnting(f). 3id't^^` TareZmenPr ParaMotor TrflrVArsİlşklr (-)+.(/)*,~ ZminŞkil . ..Bu imza @SubZero tarafindan degistirilmistir. "Bu kadar uzun karmakarisik bir imza yapma diye uyardim ama heeheeeey(^^D)_hey kim söylüyor, kim dinliyor." Imzanizi SubZero'ya bilgi vermeden degistirmeyiniz. Tesekkurler...
Toplam Hit: 12250 Toplam Mesaj: 16