Kablosuz Modem Tavsiyesi

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Ramon
    Ramon's avatar
    Erkek

Başlıktan anlaşılacağı üzere bi tavsiye bekliyorum. Daha önce hiç kablosuz kullanmadım yani hangisi iyidir hangisi kötüdür bilmiyorum. Şöyle rahat bi şekilde 3 bilgisayarı kaldırabilecek, gerek internet hızında gerek multiplayer oyunlarda sorun çıkarmayacak bir şey arıyorum. Şu multiplayer konusu çok önemli değil, zaten bir arkadaşım demişti multiplayerda ethernet kablosundaki verimi alamazsın diye.

Ayrıca internetten baktım da Airties Rt-211 ve Air 5450, Zyxel P660HN-F1Z iyi gibi duruyor. Fiyatından dolayı ve de çok tavsiye edildiğinden gönlüm Rt-211 den yana. Siz ne dersiniz, şimdiden teşekkürler

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    vandeta
    vandeta's avatar
    Erkek

hocam bizim evde Zyxel P660HN-F1Z var hic sorun yasamadim fazlada anlamam acikcasi ama modem sorsalar bunu tavsiye ederim sanada ediyorum

www.RebtelTurkiye.com - uluslararasi gorusmeleriniz icin guzel bir yol..
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    itfaiyeci
    itfaiyeci's avatar
    Erkek

vandeta bunu yazdı:
    -----------------------------

hocam bizim evde Zyxel P660HN-F1Z var hic sorun yasamadim fazlada anlamam acikcasi ama modem sorsalar bunu tavsiye ederim sanada ediyorum

-----------------------------

Ben de airties derim.

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Ercan
    Ercan's avatar
    Erkek

yakşalık 2-3 sene önce bi ttnetin verdiği airties rt-205 modemi hala kullanıyorum bi kere sorun yaşadım onuda garantiden 20 dk da hallettirdim 2-3 senedir elektirikler kesilmedikçe hiç kapatmadım :) o yüzden kesinlikle airties derim çok sağlam ayrıca kablosuzda felan hiç kopma olmuyor

IF YOU ARE NOT TİRED, YOU ARE NOT DOING IT RIGHT
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    PathfindeR00
    PathfindeR00's avatar
    Erkek

P660 kablosuz kullanıyorum.uzun süre açık kaldığında modem restlemem gerekiyo.Res çekince açılıyo net.Bunn sebebini çözemedim.Isınma desen bi aç kapa yapınca soğuyo mu sanki?

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Ramon
    Ramon's avatar
    Erkek

tavsiyeler için teşekkürler

up

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Gecement
    Gecement's avatar
    Erkek
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    WebJas
    WebJas's avatar
    Erkek

gördüğümde aşık oldum ancak tam 3 gün önce huawei modem gelmişti tahahütüm uzatılmıştı.. şiddetle tavsiye edilir

bilmediklerimi ayaklarımın altına alsam başım göğe ererdi..
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    K4R4B4S4N
    K4R4B4S4N's avatar
    Erkek

bende yeni aldım ,

http://www.hepsiburada.com/Liste/datron-rta1030w-1-port-usblan-adsl-2-kablosuz-modem/productDetails.aspx?categoryid=45&productid=bd46388  

45 liraya geldi kargo falan. Tüm evden sorunsuzca bağlanabiliyorum ,anteni var onu değiştirebilirsin memnun kalmazsan.

ayrıca ap olarak ta kullanılabiliyor ben gayet memnun kaldım tavsiye ederim.

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    adama
    adama's avatar
    Erkek

airties almada ne alırsan al iyidir:S

Beleş wireless kahramanı.
  11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Ramon
    Ramon's avatar
    Erkek

Şimdi kafama takılan bi soru var, şu modemlerde bağlantı hızının yüksek olması önemli midir? Daha doğrusu Türkiye'deki normal bi bağlantı hızı belli, vatan'dan bakıyorum modemlerde en düşük 54Mbps var zaten, internet olarak 54 de 300 de aynı şeye çıkar di mi benim için? bi de bu hız dosya aktarımını, multi oyunları önemli ölçüde etkiler mi? ilgilenen arkadaşlara teşekkürler

Toplam Hit: 5512 Toplam Mesaj: 22