Kablosuz Modem Tavsiyesi
-
Başlıktan anlaşılacağı üzere bi tavsiye bekliyorum. Daha önce hiç kablosuz kullanmadım yani hangisi iyidir hangisi kötüdür bilmiyorum. Şöyle rahat bi şekilde 3 bilgisayarı kaldırabilecek, gerek internet hızında gerek multiplayer oyunlarda sorun çıkarmayacak bir şey arıyorum. Şu multiplayer konusu çok önemli değil, zaten bir arkadaşım demişti multiplayerda ethernet kablosundaki verimi alamazsın diye.
Ayrıca internetten baktım da Airties Rt-211 ve Air 5450, Zyxel P660HN-F1Z iyi gibi duruyor. Fiyatından dolayı ve de çok tavsiye edildiğinden gönlüm Rt-211 den yana. Siz ne dersiniz, şimdiden teşekkürler
-
hocam bizim evde Zyxel P660HN-F1Z var hic sorun yasamadim fazlada anlamam acikcasi ama modem sorsalar bunu tavsiye ederim sanada ediyorum
-
vandeta bunu yazdı:
-----------------------------
hocam bizim evde Zyxel P660HN-F1Z var hic sorun yasamadim fazlada anlamam acikcasi ama modem sorsalar bunu tavsiye ederim sanada ediyorum
-----------------------------Ben de airties derim.
-
yakşalık 2-3 sene önce bi ttnetin verdiği airties rt-205 modemi hala kullanıyorum bi kere sorun yaşadım onuda garantiden 20 dk da hallettirdim 2-3 senedir elektirikler kesilmedikçe hiç kapatmadım :) o yüzden kesinlikle airties derim çok sağlam ayrıca kablosuzda felan hiç kopma olmuyor
-
P660 kablosuz kullanıyorum.uzun süre açık kaldığında modem restlemem gerekiyo.Res çekince açılıyo net.Bunn sebebini çözemedim.Isınma desen bi aç kapa yapınca soğuyo mu sanki?
-
tavsiyeler için teşekkürler
up
-
Aksi çok olumsuz yorumlar bulunmadıkça bulduğun en ucuz modemi al.
-

gördüğümde aşık oldum ancak tam 3 gün önce huawei modem gelmişti tahahütüm uzatılmıştı.. şiddetle tavsiye edilir
-
bende yeni aldım ,
45 liraya geldi kargo falan. Tüm evden sorunsuzca bağlanabiliyorum ,anteni var onu değiştirebilirsin memnun kalmazsan.
ayrıca ap olarak ta kullanılabiliyor ben gayet memnun kaldım tavsiye ederim.
-
airties almada ne alırsan al iyidir:S
-
Şimdi kafama takılan bi soru var, şu modemlerde bağlantı hızının yüksek olması önemli midir? Daha doğrusu Türkiye'deki normal bi bağlantı hızı belli, vatan'dan bakıyorum modemlerde en düşük 54Mbps var zaten, internet olarak 54 de 300 de aynı şeye çıkar di mi benim için? bi de bu hız dosya aktarımını, multi oyunları önemli ölçüde etkiler mi? ilgilenen arkadaşlara teşekkürler