Kablosuz Modem Tavsiyesi
-
up
-
JaiLStyLe bunu yazdı:
-----------------------------

gördüğümde aşık oldum ancak tam 3 gün önce huawei modem gelmişti tahahütüm uzatılmıştı.. şiddetle tavsiye edilir
-----------------------------biri adsl ' in bana verdiği ve hala kullandığım modem :D Sorunsuz çalışıyor tavsiyedir...
-
airties rt 205
-
Kaç gün olmuş hala alamadın mı modemi :)
Ne kararsızmışsın sende :))
-
airties iyidir cisco kalitelidir
-
airties da calisan birisi olarak rt 211 oneririm eger normal sekilde kullanacaksan usb host data paylasimi vs yazici paylasimi yapacaksan air5450v3 almani tavsiye ediyorum
-
bir bak derim http://www.zyxel.com.tr/web/index.php
-
Airtiesten şaşma derim. ben şimdiye kadar hiç sorun yaşamadım yıllardır airtiesciyim.
-
Gecement bunu yazdı:
-----------------------------
Kaç gün olmuş hala alamadın mı modemi :)
Ne kararsızmışsın sende :))
-----------------------------Kararsızlıktan değil hacı, bunun için dışarı çıkmaya fırsat olmadı
Airties rt-211 alırmışım gibi duruyor da, şu bağlantı hızı çok etkiler mi beni. Bunun 125 Mbps, 54Mbps olanlarda fiyat 30-40 ytl oynuyor. Bi de bu modem kablosuzla 2 laptop, ethernet ile 1 tane masaüstünü aynı anda rahat kaldırır mı, aksaklık yaşatır mı bağlantıda diye merak ediyorum.
Tavsiyeleriniz teşekkürler
-
Airties al derim usta...Cevremdeki bi cok kisi Airties kullanıyor bende Zyxzel kullnıyorum P600 serisi ıstersen bunlardn bırını tercıh edebılırsın...Tercih senın kardesım...;)