Kablosuz(Wireless) Ağlara Nasıl Gizlice Bağlanabiliriz?
-
program adı..
yöntem
paylaşırsanız sevinirim
şimdiden saolun -
insanlar sanıyoki böyle internette herşey hazır duruyo hepsinin programı daha önceden yapılmış böyle ordan çekip bizde rapide atıyoruz :D olm manyak mısın biraz araştırsana bak bakalım kablosuz ağ zaten şifre koymamışlarsa girersin direk koymuşlarsa şifreyi girip öyle girersin gizlice nası girersin peki ? artık orasını da sen düşünecen
-
windows kullanarak kirmak istersen apr protokollerini iyi bilmen gerek...linux un auditor dagitimini kullanirsan bir noktaya kadar kirabilirsin ozellikle wep ve wpa ile kriptolanmis aglari kolay gecersin.... www.remote-exploit.org adresinden auditor u edinebilirsin live cd .eger notebook falan kullaniyorsan her notebook ta boot olmuyor.
-
illa windowsla kasacam dersen
-network stumbler
-aircrak(paket) peek5.sys ve peek.dll
bunlari edinirsen birazda arastirma yaparsan fazlaca mantik koyarsan cok basit kirarsin.
-
ya ben size bi yöntem sölicem maynağh geçerli böle gidiyonuz ist ank gibi bi şehir olursa ii olur ha bide gece kondu deil şööööyle sosyotik olsun bide göööktelen olsun sonrada windows için işte dipçiine gidin gööktelenin hawa alanı yda big bir alışveriş merkezi ha bide şahsen denediim lütfü kırlar da işte diyosun uygun network u ara diye ordan bak şifresize gir hemide beleş laaaa
-
alışveriş merkezi,banka vb yerlerde wirelessı kullabiliyosun.ankara,istanbul,sosyetik yerle alakası yok onun :)
-
wireless agi kirmak ayri wireless agdan sinyal alip baglanmak ayri...dedemde girer halka acik wireless e :)
-
canım adam her seferinde gidipte alışweriş merkezindemi otursun ben mekan değişikliği açısından süledim ya hawa güneşlidir felan çıksın wireless in en bolluk olduu yere fikir bazında yanııı
-
hojalar wireless kac metrekareden alıo?
-
ya o antenden antene değişiyo kapalı alan çevredeki metal yüzeylerde engelliye biliyo hatta mikrodalga fırın bile bişe yapıyo diye duydum
-
araştırma ypsana biraz.
bizzat ben bu konuda dokuman yayınladım
Toplam Hit: 6998 Toplam Mesaj: 24