Kablosuz(Wireless) Ağlara Nasıl Gizlice Bağlanabiliriz?
-
http://www.ferruh.mavituna.com/article/?1103
-
beyler laptoplardaki wireless daha kalite bişi pclerdeki wireless ethernet kartı oluo ama laptoplardaki wireless a oranla çekim gücü baya kötü , laptoplarda wireless ı tararttıgında bulur bazılarında şifre ister gbazılarında istemez şifre isteyen adsl modemlerin şifresi eger modemi aldıklarından beri hiç ellenmemişse aşagıdaki gibidir!!
User: admin
pass: modemin markası -
rapboy haci o sekilde sadece modem arayuzune dahil olabilirsin aga dahil olamazsn cunku ag normal sifre disinda wep -wpa ve wpa2 ile sifrelendigi icin modeme ulasinca sorun bitmiyor...dedigim bi auditor kismet ile yada windowsta network stumbler -aircrack ve airdump ile isini halledersiniz...wi-fi ulkemizde gelismedigi icin cok kritik guvenlik aciklari var...sireyi kirip aga dahil oldunuz yada savunmasiz bir aga dahil oldunuz... bu da benden "\\ip\c$" bunu kullanarak sisteme de ulasirsiniz...karsiniza windows kullanici adi sifre ekrani gelebilir bazen orasida size kalmis ;)
-
tahribat ftp ye wireless aglari kirmanizi yardimci olacak programlar attim bakin isterseniz ilgilenenler...dokuman istersnz birde dokumana gerek yok :)
1.Netstumbler acin orada sinyal alinan makinleri gorursunuz ip ve mac adresiyle birlikte...
2.aircrack kutusndan airdump u calistirin sonra orada size gerekli adimlari sorar iste wi-fi aygitinizi sorar intel ise suna bas realtek ise buna bas degil o ya bas falan takip edersiniz..sonra frekans kanalini sorar onada 1.adimdaki programdan bakarsaniz channel bolumunden gorursunuz 8.kanal derse 8 yazin devam edin s
3.file adinin ne olacagini sorar kafaniza gore isim verin kirma cart curt burada sadece sinyallerden toplanacak paketlerin saklanacagi dosyanin ismi gorevi veriliyor..(nasil bir cumle kurdum lem)
4.mac adresini ister burada yine 1.adimdaki programdan kirilacak ag makinesinin mac adresini ogrenebilirsiniz oraya girin devam edin ..
5.adim...aircrack programini calistirin...dosya belirtmenizi isteyecek yani az once cart curt bilmem ne diye sinyal paketlerini toplayip kaydettigimiz dosyani gosterin enter a basin biraz bekleyin eger wep ile sifrelenmis ise 8 saniye flan surer wpa ise daha uzun surer 20 sn kadar...sonra kilit kalkar aga dahil olursunuz....artik kurbanin verilere ulasmakta birazcik TCP-ip bilgilerinize az da network bilginize kalmis...
6.eyvellah gorusmek uzere.. -
eyw. güsel anlatım :D
-
öyle diyosunda ben
başlığı açmadan
1-wireless
2-wi-fi
3-kablosuz net
bunları arama yaptım sitede bişey çıkmadı
istersen sende dene -
kardaş sanada yardımların için çok teşekürederim
-
ftp ye attim zaten wireless yazan programlar var aciklamali orada onlari indir sonra anlattiklarimi uygula gerisi basit...fazla kurcalayip kismet i falan taniyip kafani karistirma :)
-
ftp nerde
-
ftp.tahribat.com
Toplam Hit: 7002 Toplam Mesaj: 24