folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Kablousuz Baglantı İle İlgili Soru?

Kablousuz Baglantı İle İlgili Soru?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sansar55
    sansar55's avatar
    Erkek

Wifi ile bir arkadaş komşudan pc ye baglanıyor.riciverin girişi ethernetli bu baglantıyı ricivere nasıl verir acaba kablolu olarak.riciverin ethernet girişi var .

http://urun.gittigidiyor.com/VoNets-Wifi-Ethernet-Adaptor-dreambox-ps3-iptv_W0QQidZZ38196376  bu yeterlimi acaba?

http://www.multivizyon.tv/?urun-16439-Vonets-Wireless-Donusturucu.html

- ahmet abi sen hala ölmedin mi ya? - yok yok ölmedim - e öldü demişlerdi? - yok ölmedim
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sansar55
    sansar55's avatar
    Erkek

? yokmu fikri olan riciveri pc olarak görün

- ahmet abi sen hala ölmedin mi ya? - yok yok ölmedim - e öldü demişlerdi? - yok ölmedim
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ottomanmurat
    ottomanmurat's avatar
    Erkek

Sorunu Tam Anlamadım Cihazin Dreambox Mu Ethernetli Bu işlerden Anlarım Bende kullanıyorum

Hayallerinizi Sadece Biz Gerçekleştiririz.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    demirci
    demirci's avatar
    Erkek

sorunun icinde cevabi da vermissin zaten ethernet girisinden verir

Bir vatanin vardi da biz mi aldik elinden Bir bayragin vardi da biz mi indirdik. dedeleriniz zamaninda savasti da biz mi ellerinden aldik simdi sen neyin hakkini istiyorsun simdi sen nerenin bir karis topragini istiyorsun 30 yildir ruyalardasin birak bu siyonist gorusu birak bu ermeni dusunceyi birak....
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ottomanmurat
    ottomanmurat's avatar
    Erkek

Soruyu Yanlış Tuhaf Sormuş Reciveri Pc Olarak Nasil Görecen Ag Olarak Görebilirsin

Yukarda Verdigin Cihaza Wifi Kullanıcı Adı Şifresini Giriyorsun Adaptorden Yada Usbden Elektirigi Alıp Cihaza Ethernetten Takıyorsun Baglantıyı Alıyor Aga Dahil Oluyor

Bu Sayede Nete Baglanıp Paylaşım Alabiliyorsun

----------------------------------------------------

Cihaz Dreambox ise Ftp Programu Kurup içine Girebiliyorsun içine Dosya Ccam Dosyasi Felan Atabiliyorsun

Eger Bu Cihaz Yoksa Komşudan Wifi ile Baglanti Alıyorsa Laptopa Kablo ile Baglayip Laptoptaki wifiden Aldıgı Neti Cihaza Verebiliyorsun.

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sansar55
    sansar55's avatar
    Erkek

şöyle anlatayım.kablosuz baglantı ile komşudan baglantı alıyorum.pc ye takılan usb  ile

resimdeki ve bir tanede ethernet girişli next marka uydu alıcısı var pc den  uydu alıcısana baglantıyı nasıl veregim.ethernet girişli var riciverde usbli degil. bilmem anlatabildimmi.?ne almam gereklide baglantıyı vereyim.

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ottomanmurat
    ottomanmurat's avatar
    Erkek
    Özeline Attim Bak

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    o6u2
    o6u2's avatar
    Erkek

o receiverin arkasındaki ethernet bağlantısı senin hiç bir işine yaramayacak ki.dreambox olsa neyse.

http://kocaer.me
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ottomanmurat
    ottomanmurat's avatar
    Erkek

Neden Yaramasın Paylaşım Alır Nete Girer Yazilim Günceller Süs için koyulmuşsa Yaramaz.

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sansar55
    sansar55's avatar
    Erkek

vay be derdimi anlatamadım gitti.bende modem vs yok.komşudan kablosuz baglantı alıyorum. pc ye veriyorum.pc den çıkış verip kablolu digeri cihaza(uydu alıcısı ethnet girişli.) nasıl verecegim.derdim bu dreamboxla ne alaka ethernet girişli dünya kadar uydu alıcı var.takmışsınız dreamboxa ne alaka varsa.

11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sansar55
    sansar55's avatar
    Erkek

http://urun.gittigidiyor.com/VoNets-Wifi-Ethernet-Adaptor-dreambox-ps3-iptv_W0QQidZZ40538537

İNTERNET İÇİN KABLOYA SON!!! ETHERNET GİRİŞİ OLAN BÜTÜN CİHAZLARI KABLOSUZ YAPAR!!!
    VoNets Wifi Ethernet Adaptör  tüm ethernet girişli uydu alıcılara ve elektronik aletlere uygundur. Ethernet girişli kamera , playstation 3, xbox, dreambox, iptv, ethernet girişli yazıcı, vb.

Bu cihaz; dreambox, playstation3, iptv, masaüstü bilgisayar, ağ yazıcısı, dizüstü bilgisayar, router, ADSL veya güvenlik kamerası gibi ethernet bağlantısı olan bütün cihazlarla çalışabilir. Microsoft Windows, Linux or MAC OS işletim sistemlerinin tamamıyla sorunsuz olarak çalışır.

sanirim bu ürünü alacagiz.çözüm bu.

Toplam Hit: 2590 Toplam Mesaj: 14