folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Kablousuz Baglantı İle İlgili Soru?

Kablousuz Baglantı İle İlgili Soru?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kknd
    kknd's avatar
    Erkek

selam, yapacagin sey basit. arkadasin gonderdigi resimdeki gibi once bilgisayarina bagla ve ayarlarini yap yani makinani ethernet uzerinden(kablosuzu deaktif hale getirirsen daha rahat olur makinanda gecici sure ile) cihaz yardimi ile su an baglandigini soyledigin kablosuz nete bagla. boylece cihazin ayari yapilmis olur(direkt receiverdan yapmak kasar, cogu makinada olmaz zaten) daha sonra cihazi receivera tak(kendi pcni eski haline getirebilirsin, eger kablosuz baglantini deaktif hale getirdiysen) otomatik olarak zaten algilayacaktir, sanki kabloyla baglanmis gibi calisir. Bu kolay yontemi, ama illa kasacam receiver uzakta pc uzerinden baglanmak istiyorsan, bilgisayarindaki interneti paylastiricaksin(komsudan aldigin internet uzerine yaziyorum hep dikkat) daha sonra baska bir bilgisayar yardimi ile cihazi ayarini yapacaksin sonra da receivera takicaksin, bu zahmetli yontem, ustelik bilgisayarin hep acik olmak zorunda. ozel bir nedenin yoksa tavsiye etmem ilk yontem cok daha rahat.

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sansar55
    sansar55's avatar
    Erkek

ben bu resimdeki  ile masaüstü pc ile baglanıyorum komşunun kablosuz neti ile. bunu yazayim.masaüstü pc den ricivere kablolu ethernet cıkışı verecegim sorum bu .riciiverde ethernet girişi var.bilmem antabildimmi. pc kapandigindada net ricivere gitmesi lazim.yada bagımısız çalışması lazim.

- ahmet abi sen hala ölmedin mi ya? - yok yok ölmedim - e öldü demişlerdi? - yok ölmedim
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ottomanmurat
    ottomanmurat's avatar
    Erkek

pc kapandiginda o pc ye baglı olan cihaz nasil çalışacak nasil baglantı kuracak elektirigi nasil alacak diyorsunki pc kapali olsun monitorden film izleyeyim onun gibi

o zaman komşudan kablo cekecen yada o cihazdan alacan.

Hayallerinizi Sadece Biz Gerçekleştiririz.
Toplam Hit: 2589 Toplam Mesaj: 14