folder Tahribat.com Forumları
linefolder Gündem - Güncel Konular
linefolder Kaç Kere Dolandırıldınız?

Kaç Kere Dolandırıldınız?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    TeLeVoLe
    TeLeVoLe's avatar
    Erkek

Bacanağı 7k çarpmışlardı. Numaralardan numaralara müşteri hizmetlerinden müşteri  hizmetlerine atlamıştım.

7k iade edildi üstüne 4 adet Router elimde kaldı :)) olurda davacı olurlar diye dosyamı hazırladım birde onlarla görüşürken kendimi videoya aldım..Masumum bekliyorum..

Mahallenin Tavuk Hırsizı
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    nereodi
    nereodi's avatar
    Erkek
    Antikky bunu yazdı

1 kere evlendim.

canısı| Keser gibi olma; hep bana, hep bana. Testere gibi ol Bir sana bir bana...
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    futurist
    futurist's avatar
    Dişi

oo kac kere.

emlak isine girdigimden beri Aşçı bahçıvana, bahçıvan şoföre, şoför uşağa, sonra hepsi bana...

evine müsteri buldugum kisi benden sonra geri dönüp gizlice anlaşıp tapuya gitmişler.. tesadüfen bastım :) hicbirsey demedim. ayip oldu neyse dedim. döndüm gidiyorum karisi vid vid hakaret ediyor arkamdan. birsey desem tartissam tamam....  bende insallah hastalanirsinda o evde rahat edemezsin dedim arkasindan .   1 hafta sonra kanser oldu.   tabi para yalan oldu. 

sonra yine bir ev sattim. adam 1 cuval parayi önüme döktü saydı saydı. sonra senin parani havale yapayim dedi. bizim  patron çakaldir. bir masa dolusu paradan vermediyse daha vermez dedi. yok ya saygin bir adam dedim. coca cola firmasinda muhsebeciydi . aldi gitti telefonlarima çıkmadı. 

bir fizik ogretmeninin dukkanini sattim. oyle bir dukkandi ki sittin sene satamazdi. yerin 2 kat altinda 6m2 . elektrik yok su yok isinma yok pencere yok. . ona musteri bulduguma sukretmesi lazimdi. birde bir boy pazarlik yaptik. yine para geldi masada saydik. bu sefer akıllılık  edip bunu aliyorum dedigimde, dur onu alma bunu al deyip baska para verdi galiba . sonradan saydik alacagim paranin yarisini vermis. tabi sonra kabul etmedi :)

en secmecelerim bunlar...

öyle bir sektör ki emlakçı Emlakcıyı, satıcı Emlakcıyı, emlakçı müşteriyi, ayni ofiste çalışanlarda birbirini dolandırıyor :)

Hayatina heyecan arayanlara tavsiye ederim :))

her ise giderken bugün kim kimi dolandiracak onu izlemeye gidiyordum desem :))

birgün ofise hanımcık sakin cok ahlakli bir kiz geldi. konusurken sesi duyulmuyor..  yavrum sen nasil yapacaksin dedim. ailem gözüm acilsin diye gonderdi diyor :)  tabi 1 ay dayanamadı :) 

ama fena fikir degil ... 

Arkadaş uğruna ölmek kolaydır, ama uğruna ölünecek arkadaş bulmak çok zordur
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    alli
    alli's avatar
    Erkek

https://www.tahribat.com/forum/dolandirildim-mi--171674

sanırım bu :)

https://i.imgur.com/lCgZ0V0.jpg
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bilirkişi
    mkyb
    mkyb's avatar
    Erkek
    futurist bunu yazdı

bir fizik ogretmeninin dukkanini sattim. oyle bir dukkandi ki sittin sene satamazdi. yerin 2 kat altinda 6m2 . elektrik yok su yok isinma yok pencere yok. . ona musteri bulduguma sukretmesi lazimdi. birde bir boy pazarlik yaptik. yine para geldi masada saydik. bu sefer akıllılık  edip bunu aliyorum dedigimde, dur onu alma bunu al deyip baska para verdi galiba . sonradan saydik alacagim paranin yarisini vermis. tabi sonra kabul etmedi :)

Yerde bulduğun parayı bile verenin gözü önünde sayacaksın ki sonradan cart curt etmesin. Bizim millet nedense para saymayı, hesap makinesi kullanmayı ayıp olarak görüyor. 

Yaşlandıkça 50 liralık saatin ve 5.000 liralık saatin aynı şeyi gösterdiğini fark edeceksin. 1.000.000 liralık ve 100.000 liralık ev aynı yalnızlığı barındırır. 1.000 liralık Android ile 20.000 liralık iPhone Pro kimse aramadıktan sonra aynıdır. Materyalist şeylerde gerçek mutluluk bulunmaz. Asıl mutluluk bir çift memededir. Enflasyon yüzünden bu imzayı bir ara güncellemek lazım. Bin liraya telefon kalmadı. :(
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ExpirE
    ExpirE's avatar
    Erkek

Knight Online oynuyordum 250 kontör karşılığında 1 tane mage almıştım. sene 2002 2005 arası, amk aldım oynadım goblin kestim durdum magem vardı çok eğleniyordum. o zamanlar şifre sıfırlamak için gizli soru vardı elemana çok güvenmiştim gizli soru yok demişti ama kimsede yok demişti. aldım amk 4 hafta dünyalar benim olmuştu. sabah bi girdim şifre yanlış diyor elemanı bi daha bulamadım. boyun devrilsin orospu çocuğu 2 yakan bir araya gelmesin 13 15 yaşları arasındaydım. 

O yıllar çok güzeldi lan ADSL geldi ttnet geldi evde Vestel Optimum P4 bilgisayarım var age of empires zamanları dönemiyorum amk o günlere, google street view den gidiyoru çocukluğumun geçtiği sokaklara bambaşka bir yer internet kafemin yerinde bambaşka bir dükkan var yıkılmamış henüz allah kahretsin ya güzel günlerdi. ülkemiz güzeldi ya o zamanlar şimdide kötü değilde o zamanlar hiç bilemedik birden 36 yaşında olacağımızı anlamadık amk. anneannem yaşıyor bana ilk bilgisayarımı vestel bayisinden 2,5 milyara aldı 125 milyon taksitlerle ödüyoruz. para da yok he kiracıyız evimizde , kedim vardı şero amk 2-3 yaşında o zaman onu 2019 da gömdüm istanbul üniversitesi hayvan mezarlığına 7 yıl oldu, anneannemi gömdüm köyüne götürdük gömdük, silivride yıkattım, avcılara mezarlık müdürlüğünden tabutunu taşıdım arabaya ertesi gün gidip köyüne evine gömmek için. gitmek istedim o gün oradan mezarlıktaki adama dedim ben gitmek istiyorum. hiç unutmam ülkemizin kurumlarına o gün azıcık olan güvenim ve hayal kırıklıklarımı oradaki ve silivrideki mezarlık müdürlüğündeki memurlar geri getirdi, o kadar iyi yapıyorlardı ki işlerini... hayır dedi bekle dedi sakın gitme göndermem biz taşıyıcaz anneanne silivriden gelicek birazdan inan yada inanma ama biz onu buradan yolcu edicez birazdan bizimle kal ileride pişman olma diye tutucam seni kal burada dedi çay getirdi bana sorna kahve içtik beraber taşıdık arabaya yükledik anneannemin tabutunu. 

hiç bir zaman geri gelmiyor arkadaşlar bok gibi param oldu ama zamanı geri getiremiyorum. gelmiyor amk. hayata devam ediyoruz evet mutluyuz böyle kederlendirici konularda bira eşliğinde aklıma gelip kederleniyorum. amk youtubu hissetmiş gibi en boktan hissettirecek şarkıalrı ardı ardına random çalıyor şuan. anasını sikeyim ben bu zaman denilen illetin. allah kahretsin bu zaman kavramını. eskiden seneler çok uzun gelirdi şimdi vergi dönemi stopaj ödemeleri ihaleler iş anlaşmaları proje teslim iderken o kadar hızlı geçiyor ki yazdan yaza. çocukken çok uzundu yazlar. şimdi öyle değil. hiçbirşey eskisi gibi değil. kederliyim.

EDİT İşte bilgisayarım işte çocukluğum

0cmhsekd.jpg (600×400)

ExpirE tarafından 22/Eyl/26 15:41 tarihinde düzenlenmiştir

"bea"
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Seminerist
    Seminerist's avatar
    Erkek

Bu ara kasiyerlere dikkat edin. Karışık ürün alınca bazı ürünleri 2 kere geçiyorlar. Özellikle sigaraları . Fişlerinizi kontrol edin.

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Atlas
    Atlas's avatar
    Erkek
    ExpirE bunu yazdı

Knight Online oynuyordum 250 kontör karşılığında 1 tane mage almıştım. sene 2002 2005 arası, amk aldım oynadım goblin kestim durdum magem vardı çok eğleniyordum. o zamanlar şifre sıfırlamak için gizli soru vardı elemana çok güvenmiştim gizli soru yok demişti ama kimsede yok demişti. aldım amk 4 hafta dünyalar benim olmuştu. sabah bi girdim şifre yanlış diyor elemanı bi daha bulamadım. boyun devrilsin orospu çocuğu 2 yakan bir araya gelmesin 13 15 yaşları arasındaydım. 

O yıllar çok güzeldi lan ADSL geldi ttnet geldi evde Vestel Optimum P4 bilgisayarım var age of empires zamanları dönemiyorum amk o günlere, google street view den gidiyoru çocukluğumun geçtiği sokaklara bambaşka bir yer internet kafemin yerinde bambaşka bir dükkan var yıkılmamış henüz allah kahretsin ya güzel günlerdi. ülkemiz güzeldi ya o zamanlar şimdide kötü değilde o zamanlar hiç bilemedik birden 36 yaşında olacağımızı anlamadık amk. anneannem yaşıyor bana ilk bilgisayarımı vestel bayisinden 2,5 milyara aldı 125 milyon taksitlerle ödüyoruz. para da yok he kiracıyız evimizde , kedim vardı şero amk 2-3 yaşında o zaman onu 2019 da gömdüm istanbul üniversitesi hayvan mezarlığına 7 yıl oldu, anneannemi gömdüm köyüne götürdük gömdük, silivride yıkattım, avcılara mezarlık müdürlüğünden tabutunu taşıdım arabaya ertesi gün gidip köyüne evine gömmek için. gitmek istedim o gün oradan mezarlıktaki adama dedim ben gitmek istiyorum. hiç unutmam ülkemizin kurumlarına o gün azıcık olan güvenim ve hayal kırıklıklarımı oradaki ve silivrideki mezarlık müdürlüğündeki memurlar geri getirdi, o kadar iyi yapıyorlardı ki işlerini... hayır dedi bekle dedi sakın gitme göndermem biz taşıyıcaz anneanne silivriden gelicek birazdan inan yada inanma ama biz onu buradan yolcu edicez birazdan bizimle kal ileride pişman olma diye tutucam seni kal burada dedi çay getirdi bana sorna kahve içtik beraber taşıdık arabaya yükledik anneannemin tabutunu. 

hiç bir zaman geri gelmiyor arkadaşlar bok gibi param oldu ama zamanı geri getiremiyorum. gelmiyor amk. hayata devam ediyoruz evet mutluyuz böyle kederlendirici konularda bira eşliğinde aklıma gelip kederleniyorum. amk youtubu hissetmiş gibi en boktan hissettirecek şarkıalrı ardı ardına random çalıyor şuan. anasını sikeyim ben bu zaman denilen illetin. allah kahretsin bu zaman kavramını. eskiden seneler çok uzun gelirdi şimdi vergi dönemi stopaj ödemeleri ihaleler iş anlaşmaları proje teslim iderken o kadar hızlı geçiyor ki yazdan yaza. çocukken çok uzundu yazlar. şimdi öyle değil. hiçbirşey eskisi gibi değil. kederliyim.

EDİT İşte bilgisayarım işte çocukluğum

0cmhsekd.jpg (600×400)

Knight oynayıp da tokatlanmayan çok az kişi vardır. Benzer hikayeleri yaşadık hepimiz, güzel günlerdi...

-
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ExpirE
    ExpirE's avatar
    Erkek
    Seminerist bunu yazdı

Bu ara kasiyerlere dikkat edin. Karışık ürün alınca bazı ürünleri 2 kere geçiyorlar. Özellikle sigaraları . Fişlerinizi kontrol edin.

hep yaparım her türlü kurumsal yada mahalle bakkalı her türlü bakarım özellikle aylık alışverişlerde, bir kaç defa yakaladım karıyı abi yanlışlıkla oldu falan dedi ama 2 kere sigara geçirmesine izin verdim fişi attım köşeye, 3. de baskın yaptım çağırdım müdürünü dedim 3. defadır böyle yapıyor huy edinmiş bu diye.

Geçenlerde de büyük bir market zincirin şarküterisinden pastırma aldı macelem vardı 120 gr lık pastırma aldım amk kg 3k 120 gr net pastırma var 24 gr da paketin ağırlığı, orospu paketle beraber 154 gr olarka tartıyor. durur muyum emekli albayım amk. Sesini çıkartmayanı sikerler aga merkeze kadar hep şikayet ederim. geçendede amk kırmızı kapya biber üstünde sinekler uçuyo çürümüş şeyi satmaya çalışıyolar yeni malda getğrmiyorlar bi çektim fotoyu bi attım merkeze tak siktiler. sikerler hacı acımayacaksın.

"bea"
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bilirkişi
    mkyb
    mkyb's avatar
    Erkek
    Seminerist bunu yazdı

Evet onu çok yapıyorlar. Sonrada iade edildi gibi yapıp kasadan parayı alıyorlar.

Yaşlandıkça 50 liralık saatin ve 5.000 liralık saatin aynı şeyi gösterdiğini fark edeceksin. 1.000.000 liralık ve 100.000 liralık ev aynı yalnızlığı barındırır. 1.000 liralık Android ile 20.000 liralık iPhone Pro kimse aramadıktan sonra aynıdır. Materyalist şeylerde gerçek mutluluk bulunmaz. Asıl mutluluk bir çift memededir. Enflasyon yüzünden bu imzayı bir ara güncellemek lazım. Bin liraya telefon kalmadı. :(
Toplam Hit: 1704 Toplam Mesaj: 39
mercedes mercedes tokat tokatçı osmaaan mesedes