folder Tahribat.com Forumları
linefolder Gündem - Güncel Konular
linefolder Kaç Kere Dolandırıldınız?

Kaç Kere Dolandırıldınız?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    gkhn
    gkhn's avatar
    Erkek

Çok sık dolandırılıyorum, salak da sayılmam ama işte.
    En son gecen hafta, cebimde nakit varken karttan ödeyim dedim, banka kuru 20% fazla fiyattan çevirdi, %5'e razıydım. Daha Garanti kartı kullanmayacağım.

I am free of all prejudice. I hate everyone equally
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    herrero
    herrero's avatar
    Erkek

Ben de Vinted üzerinden bebek arabası alacağım zaman dolandırıldım. Karşı tarafa ürünün videosunu falan at dedim, şerefsiz çekti attı. Baya da üzerine kullanıcı adını falan ekleyerek video çekmiş. Parayı PayPal arkadaş ve aile özelliği ile atıp üstüne bir bardak su içtim. Hesap Belarus çıktı, bul bulabilirsen. Polis bile peşine düşmeye gerek yok, bulamayız dedi. Bu olay Almanya'da oluyor. Alman polisi bile yaka silkmiş bunlardan. 

Bugün de az kaldı annemin Ziraat Bankası mobil şubesini patlatıyorlardı. Whatsapp'tan bir numara yazmış. Sonra aramış kendini polis olarak tanıtmış. Annemin tüm kimlik bilgileriyle çevresindeki herkesin isimlerini vererek adınıza kredi çekildi, onu iptal edeceğiz demişler. Annem de gelen her kodj garibim karşıya iletmiş. Mobil bankacılık benim telefonda kuruluydu, nasıl olduysa çok fazla şifre denemesinden bloke oldu şifreniz diye mesaj geldi. Hemen telefon şubeden kartları iptal ettirdim. Kendisi de bankaya gidip şüpheli işlem diye başvurdu. Ne hikmetse dolandırıcılar hiçbir işlem yapamamış, ne kredi kartı harcaması yapılmış, ne vadesiz hesaptaki bakiye harcanmış ne de adına kredi çekilmiş. Ya şansımıza hızlı davrandık ya da önce her şeyi ele geçirip sonra yavaş yavaş tırtıklayacaklardı, bilemiyorum. Numaradan bir şey buluruz diyen varsa özelden atayım. Whatsapp'da bakınca polis amblemi koymuşlar. Valide de ona kanmış. Halbuki daha 1 ay önce böyle bir arama alırsan kapat geç demiştim. Panikle ne yaptığını anlamamış. 

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bosluk
    Bosluk's avatar
    Erkek

-Bir kere ınternetten kuruyemiş almıştım reklamlarda gördum öyle dolandırıldım çarşaf geldi
    -Bir kere knigh online da serverde ki tek +9 chaos baal bende vardı onu satarken dolandırıldım güzel paraydı 
    -Daha çok varda unuttum aklıma geldıkce yazacam

____________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bilirkişi
    mkyb
    mkyb's avatar
    Erkek
    gkhn bunu yazdı

En son gecen hafta, cebimde nakit varken karttan ödeyim dedim, banka kuru 20% fazla fiyattan çevirdi, %5'e razıydım. Daha Garanti kartı kullanmayacağım.

Yurtdışında Türk kredi kartı kullanacaksanız Yapı Kredi World öneririm. Dolar ile ödeme var. Ekstreniz dolar üzerinden kesiliyor.

Yaşlandıkça 50 liralık saatin ve 5.000 liralık saatin aynı şeyi gösterdiğini fark edeceksin. 1.000.000 liralık ve 100.000 liralık ev aynı yalnızlığı barındırır. 1.000 liralık Android ile 20.000 liralık iPhone Pro kimse aramadıktan sonra aynıdır. Materyalist şeylerde gerçek mutluluk bulunmaz. Asıl mutluluk bir çift memededir. Enflasyon yüzünden bu imzayı bir ara güncellemek lazım. Bin liraya telefon kalmadı. :(
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    emnimax
    emnimax's avatar
    Erkek

2012 de patrona 5k kredi çektim ödemedi şerefsiz kredi notum o zaman patladı sonrasında işte bankalarla yeni düzelttim aramı 9 yıl once ıstanbula geldıgımde belkı kredi ile ev alabilirdim şuan borcu biterdi belki ama banka kredi vermezdi bende ev yada başka bişey alamadım en çok sinirimi bozan ve üzüldüğüm dolandırılma ve tek olan sanırım bu.

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sürpriz komutan
    qoqo
    qoqo's avatar
    Erkek
    mkyb bunu yazdı
    gkhn bunu yazdı

Yurtdışında Türk kredi kartı kullanacaksanız Yapı Kredi World öneririm. Dolar ile ödeme var. Ekstreniz dolar üzerinden kesiliyor.

Kredi kartlarının neredeyse hepsinde var o, sadece ekstre ayarlarından döviz ekstresini açacaksınız. Dolar ve Euro ile ödeme yapıp ekstreniz döviz üzerinden kesiliyor. Son ödeme tarihinden 1 gün önceye kdar dövizle ödeyebiliyorsunuz, ödemezseniz banka kuru üzerinden TL ye çevrilip ekstreye TL olarak yansıtılıyor.

Bir de yurtdışında TROY kartlar geçmiyor, ona dikkat edin.

Visa, Mastercard yada Amex lazım.

qoqo tarafından 24/Eyl/26 00:02 tarihinde düzenlenmiştir
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    nereodi
    nereodi's avatar
    Erkek
    qoqo bunu yazdı
    mkyb bunu yazdı
    gkhn bunu yazdı

Kredi kartlarının neredeyse hepsinde var o, sadece ekstre ayarlarından döviz ekstresini açacaksınız. Dolar ve Euro ile ödeme yapıp ekstreniz döviz üzerinden kesiliyor. Son ödeme tarihinden 1 gün önceye kdar dövizle ödeyebiliyorsunuz, ödemezseniz banka kuru üzerinden TL ye çevrilip ekstreye TL olarak yansıtılıyor.

Bir de yurtdışında TROY kartlar geçmiyor, ona dikkat edin.

Visa, Mastercard yada Amex lazım.

akbank winds otomatik dövize çeviriyor son tarih ödeme olamz ise o zaman tl ye çeviriyor
    Geçen yurt dışında türkiye finasn ala kullandım yüzde 20 siktiler beni aradım bizde öyle birşey yok direk o anki kur ile çeviriyoruz dedielşr

canısı| Keser gibi olma; hep bana, hep bana. Testere gibi ol Bir sana bir bana...
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    GusFring
    GusFring's avatar
    Erkek

Güncel olarak instagram araba maket işlerinde dolandırıcılık dönüyor, arabamın maketini yaptırayım diye yazdım birine fiyat bilgisi almak için, şu kadar efendim bu kadar efendim diyince kıllandım. Satıcıdan efendim kelimesi çıkıyorsa orada bir bokluk çıkıyor, şikayetvara baktım tokatçı çıktı fiyat bilgisi veren sayfa.

Bundan 2300 yıl kadar önce Çinli filozof Chuang Tzu, rüyasında bir kelebek olduğunu görmüş ve uyandıktan sonra şu soru üzerine düşünmüştü: Chuang Tzu kimliğimle, kendimi rüyamda bir kelebek olarak mı görmüş olduğumu, yoksa aslında şu anki kelebek kimliğimle kendimi rüyamda Chuang Tzu adlı bir adam olarak mı görmekte olduğumu nasıl ayırt edebilirim?
Toplam Hit: 1705 Toplam Mesaj: 39
mercedes mercedes tokat tokatçı osmaaan mesedes