folder Tahribat.com Forumları
linefolder Derin Konular
linefolder Kaçırılan 8 Asker Tutuklandı

Kaçırılan 8 Asker Tutuklandı

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    cyrpt
    cyrpt's avatar
    Erkek

Bence çok matıklı sen 8 kısısın 8 sılah arkadasların vurulmus ulan hıcmı kanın sızlamadı o pkklı kpeklere teslım olurken bencede verdı bunlerda bırseyler ama gunahları boyunlarına nasılsa cıkar gercekler.....

Bu arada kızılırmak denen travestıyı unutmak olmaz... İçten kufurlerımle sulalesını anıyorum..... 

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ayyildizim
    ayyildizim's avatar
    Erkek
    lan oğlum sizin kadar şerefsiz varmı dünyada

ayyıldız
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Nikoteen
    Nikoteen's avatar
    Erkek
    bu askerler pkk ile işbirliği yaopmadılar çünkü zaten pkklar.Siz teroristler askerlık yapmıyor mu sanıyorsunuz ??

Olay şundan ibarettir ; Bu orospu çocukların operasyon bölgesinde görev alınca örgüt bunlarla temasa geçti ve esir olmalarını sitedi.Böylece pkk tüm dünyanın gözünde diplomasiye yanaşan,demokratik çözümlerden yana olan ve masaya oturarak  anlaşılabilecek bir kurum olduğunu göstermek istedi zannımca istediğini yaptıda... Eğer bu askerlerin tutuklanmaları düm dünyadaki haber ajanslarında sürekli gösterilmezse pkk nın kalleşçe başarısını kabul etmekten başka bişey yapamayız.

Ama bu orospu çocukları bu kadar akıllı işte askerlerine bi kaç kurşun sıkın diyebilecek kadar bile kapasite yok bence Allah bizi büyük bir felaketten kurtardı çünkü eğer o askerler bir kaç kurşun sıkmış yahut çatışmaya girdiğine kanıt olarak bi kaç şeye ulaşılmış olsaydı işte o zaman sittin sene kimseye anlatamazdık derdimizi.Hoş zaten bu saatten sonra Türkiye'nin de derdini kimseye anlatması değil direk çözmesi gerekiyor ya... Neysee ne diyelim her zamanki lafımı tekrarlayıp sözlerime burada son vermek istiyorum :D

"3.Dünya Savaşı yakındır.Ve bizler bu savaşta emsali görülmemiş bir galibiyetin kahraman mümesilleri olacağız.Holy server'ı savaş anında bile çalışır durumda olacak bi yerde tut gün gelecek bu site bizim örgütlenmemiz için bir toplanma alanı olacak."

düzenleme: Kızılırmak nikinden belli hangi piçlere hizmet ettiğin + bencede sen bir orrrrospu cocuğusun hemide profeyşınıl driverından..

Troubles'll come & they'll pass
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    apoyraz
    apoyraz's avatar
    Erkek
    carpuss bunu yazdı:
    -----------------------------
    8 askerden 6 sı dtp gençlik kolları üyesi, format atmadan önce isimleri vardı elmde bulunca paylaşırım yine.
    gereksız ınsanın soyleyecegı seyde bu kadardır. tek bır serefsız varsa oda senın gıbılerıdır. bu vatana serefsız dıyecek daha dogmadı. dogduysa ya kuzey ıraktadır yada geberıp gıtmıstır. bu vatan ebedıdır vede hep ebedı kalacaktır. erkeksen cık karsısınada gor.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    babbaaCanN
    babbaaCanN's avatar
    Erkek

Bence tsk da biras hata var öle önemli bölgelerdeki askerleri neden arastırmazlar ki Çogumuz askerlik yaptık ilk askere gittiğimiz gün  bizleri soyundurup oramıza buramıza bakacaklarına birazda sivil hayatta kim oldugumuza baksalar daha sağlam olmazmıydı. Ha bu arada Kızılırmak eger bu yazıyı okuyorsan anlamıssındır ne dediğimi ;  anlamadıysan bir paylasım yapcam birasdan onu sana ve senin gibi ş....... armağan ediyorum; hala anlamadıysan pkk köpeklerine hediyemdir diye başlık ara ve hala anlamadıysan ........................

Biz Burdayız Gitmeyiz Ülkemizi Bekleriz Karşı çıkan olursa A...... S..........

Biz Burdayızzz Bizim RahaT Etmediğimiz yerde Hiç Kimse istirahat Edemezzz http://www.youtube.com/user/babbaaTR
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    gafman
    gafman's avatar
    Erkek

Kimin ne olduğu belli arkadaşlar. bilmiyorum düşüncemi arz edeceğim de. ben bu topraklarda doğdu ve çocukluğumdan beri okula başlamadan beri sürekli devletim için canımı veririm dedim. ben küçüklükten beri Atatürk ' ü araştırır  onun hakkında karşı laf söyleyenlere bilgili konuşmak için çalışırım.

herşey bir yana arkadaşlar bunları şunun için söylüyorum. ben de asker olacağım bende türk evladıyım ama eğer ben bir esir durumuna düşer isem elimden geldiğince direnir bir şey yapamayacak isem intihar ederim. oturup kardeşimi vuranlar ile çay içemem ben suratına bakamam konuşamam onlar ile aynı hava yı bile koklayamam. bu benim düşüncem ve ben bu 8 asker için yorum yapamıyorum onlara tek sorum içtiğiniz çay soludğunuz hava baktığınız gözler şu an ferah mı ?  Türk evladı asla böyle birşeye kalkışmaz. ve görüşüme ters düşecek arkadaş olacaktır şimdi. doğaldır yapılış maddemiz aynı ama görüşlerimiz farklı. oturun KÜRŞAT ı okuyun araştırın o zaman TÜRK kelimesinin anlamını anlarsınız.

Kürşat 40 askeri ile düşmana göğüs açmış ve gelecek tüm türklere de yol göstermiştir. yiğitlik türkün içinde var. neyse Allah büyüktür. kimin suçu var sa yakında çeker cezasını.  

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    zigana
    zigana's avatar
    Erkek

arkadaşlar 8 kişinin içinde denizlili fatih atakul kardeşimiz yok. diğerlerini bilemem. roj tvde en mertce konuşanda o.hele uzmn çvş olan oda ppk yı roj tv önünde terörist örgüt değildir dedi. youtubede yada zehirliyilan sitesinde var bu konuşması.bir pislik dönüyor.ama bunu askerlerimiz daha iyi bilir.

Dtp T.C. kanunları altında kurulmuş ve T.C. ihanet eden bir parti olarak neden savcılarımız harekete geçmiyor anlamıyorum.Nerde yüksek seçim kurulu filan?  Adamlar kongre yapıyor istiklal marşı yok saygı duruşu yok.bu bile partinin kapatılmasına yeter.Daha ne bekliyorlar anlamak mümkün değil.Hatta vergi öderken bile kuruşunun Dtp vekillerine maaş olarak gitmesine bile tahammül edemiyorum.Düşünsenize 8500 ytl aylık net. emekli sandığı primi en üst seviyede v kıyak emeklilik. 20 vekilin aylığı net = 170.000 ytl otu bokuyla  300.000 ytl. haram zıkkım olsun şerefsizlere.vekillikleri düşse bile kıyaklıktan faydalanıp sülalesi ihya oluyor bunların. yani özel hastaneler,yakınlarının faydalanması vs... yani kısaca 15-20 binlik bir ilçenin vergi tahsilatı olduğu gibi bunlara gidiyor gelde isyan etme .

Temel adalettir .
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    fatih66
    fatih66's avatar
    Erkek
    kızıl ırmak, olum sen ulusumuza küfrettin, gazi mahallesi nde oturuyom de de orayı seninle beraber uçurayın, a.q. soysuzu

F.K.
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    apoyraz
    apoyraz's avatar
    Erkek
    Tutuklanan 8 er cezaevine konuldu
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    carpuss
    carpuss's avatar
    Erkek

apoyraz bunu yazdı:

gereksız ınsanın soyleyecegı seyde bu kadardır. tek bır serefsız varsa oda senın gıbılerıdır. bu vatana serefsız dıyecek daha dogmadı. dogduysa ya kuzey ıraktadır yada geberıp gıtmıstır. bu vatan ebedıdır vede hep ebedı kalacaktır. erkeksen cık karsısınada gor.

pardon bu laflar bana mı? benim iletime alıntı yapmışsın. eğer banaysa, sen ya yazdığımı okuyamıyorsun ya da okuduğunu anlayamıyorsun, benim türklüğüm vatanseverliğim hakkında ne sen ve ne de senin gibiler fikir yürütemez.

Toplam Hit: 8408 Toplam Mesaj: 59