folder Tahribat.com Forumları
linefolder Gündem - Güncel Konular
linefolder Kadıköy Vapurunda Provakasyon ( Can Ataklı ) ( Okumadan Geçme Dostum)..!!

Kadıköy Vapurunda Provakasyon ( Can Ataklı ) ( Okumadan Geçme Dostum)..!!

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ZoRKaYa
    ZoRKaYa's avatar
    Erkek

Bir o çocuğun(taciz eden) yerinde olsam dayanamazdım girerdim vapurun ortasında heralde

İki o kadının(taciz edilen) yerinde olsam o çarşaflı kadınla diyaloğa girmez direk tüm vapura rezil ederdim

Üç la bunun akpyle ne alakası var hadi onu geçtik provoke eylem olduğu her yerinden belli demişler çocuğa git şunu taciz et bizde böle yapacaz yok neymiş efendim vapurda cüppeli geliomuş ey Ümmeti Muhammed :| Ulan dağ başımı buurası derler orada yan yatırır bide onu si.erler

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tabela Fatihi
    kaygusuz
    kaygusuz's avatar
    Erkek

7 yaşımdaydım evet tam 7 iyi hatırlıyorum...

haydarpaşadan geliyoruz gebzeye o zamanlar bilet vardı jeton yoktu. bizde kaçak gider gelirdik o vagondan o vagona paramız yok :)

arkadaş geliş biletini almamıştı gidiş biletiyle ikisi olur dedi eyi dedik:)((ben biletsizim biletçi gelse beni dövüp atar trenden tam o anda kara çarşaflı teyze beni bacaklarının arasına saklamıştı zor kurtuldum valladiğer arkadaşın kulaklarını çekmişti bir daha yaparsan kulaklarını keserim demişti. ne günlerdi hey gidi hey.

Türkiye’deki emekli yaşlı insanları sevmiyorum. Ailemde emekli olanlarda dahil. Geleceğimizin çalınmasına izin verdiler. Umarım ızdırap dolu bir çileli hayat çekip elveda deyip bu dünyadan gidersiniz. Siz gençleri zırnık düşünmediniz hayallerini mahvettiniz.14.500TL ile hiçbirşey almadan karnınızı doyurun gelecek nesili düşünmeden yaşadığınızı sanıp gidin bu dünyadan.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    PanxeR
    PanxeR's avatar
    Erkek
    atardım o kadını denize
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    dodobig
    dodobig's avatar
    Erkek

hala o akp yi savunanlar gerçekten vatanını seven insanlarsa zaman gelecek vatana ne büyük zarar verdiklerini anlayıp kahrolacaklar

Ben artık birşey demiyorum. içim kan ağlıyor ama söyleyecek tek kelime bulamıyorum. çok yazık olacak bu ülkeye ama iş işten geçmiş olacak.

www.atsizcilar.com
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    amele_2
    amele_2's avatar
    Erkek
    West bunu yazdı:
    -----------------------------
    Müslümanlıkla islamla alakası olmayan provakatör bi çarşaflıya denk gelinmiş kanımca..

Ardından yüz köpek havlamayan kurt, kurt sayılmaz..
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DEVSIRME
    DEVSIRME's avatar
    Erkek

birkez o çarşaflı kızda salaklık var o yaştaki bir çocuğu o halde görünce çağırması gerekirdi. o yaştaki bir çocuk çarşaflı kıza aynı şeyi yapsaydı ne olurdu bilemem.

bildiğiniz provakatör !

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    THT2005
    THT2005's avatar
    Erkek

amele_2 bunu yazdı:
    West bunu yazdı:
    Müslümanlıkla islamla alakası olmayan provakatör bi çarşaflıya denk gelinmiş kanımca..

kanka Sana Denk geldimi hiç :))

Burası Türkiye... Yaşanacak , Yaşanmış , Yaşanan olayların hepsi normaldir.
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    stillalive
    stillalive's avatar
    Erkek

la inanmayın herşeye la, eğer gerçekse bu olay tamamen provakatif amaç taşıyor,

eğer değilse gerçek, büyük ihtimal değil, bu hikayeyi uyduran yazarın saçmalığı ortalığı karıştırmak istiyor.

Oyuna gelmeyin bence, millet zaten en ufak şeyde parlayacak, bunlarda kıvılcım oluyor işte. 

Geçenlerde kumpircide otururken, salataları, kaşarlı kumpirleri ve kısırları gördüm, o sırada şöyle düşündüm: Kısırlaştırılmış Siyaseti, Kaşar Siyasetçilerden Alırsak, Önümüze Amerikan Salatası Olarak Gelir Ve Biz de Onu Yeriz, Ama Orada Unutulan Birşey Var, O da Çoban Salatası.
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    amele_2
    amele_2's avatar
    Erkek
    THT2005 bunu yazdı:

amele_2 bunu yazdı:
    West bunu yazdı:

kanka Sana Denk geldimi hiç :))

denk gelmedi hiç

belki hayat felsefem farklı olduğundan,onlara öcü gözüyle bakmadığımdan yahut bana giren çıkan bişey olmadığından :) 

Ardından yüz köpek havlamayan kurt, kurt sayılmaz..
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    pompaci
    pompaci's avatar
    Erkek
    hocam o cübbeli kesin Treasuredir. ondan iyi provakatör tanımıyom.

hayat boş pompala çoşşş :):)...
Toplam Hit: 11999 Toplam Mesaj: 53