Kadıköy Vapurunda Provakasyon ( Can Ataklı ) ( Okumadan Geçme Dostum)..!!
-
crafty bunu yazdı:
-----------------------------arkadaşlar öncelikle yazımın sonuna kadar tam anlamıyla okuyun. Ben ne chpli ne akp li nede başka bir partidenim. Kendi düşünceme göre Türkiye Cumhuriyeti Devletinde bu zihniyet devam ettikçe bu ülkede adam olmaz. Seçtiğimiz milletvekilleri de cebini doldurmaya devam eder.
şimdi gelelim türbanlı olayına. size ne kardeşim. kadın isterse türban takar isterse çarşaf giyer. bunlara laf ediyoruzda orasını burasını açana neden bişey demiyoruz. yıllardır üniversitelerde türbanlı öğrenciler ama başlarını açarak ama perukla okul yaşantılarını götürdüler. provakatörler hariç kime ne zararı oldu. Kamusal alanda ayrıma gidebileceği için bende karşıyım herhangi bir dini sembolün ya da o dini vurgulayacak herşeyin. Bu ülkede şimdiye kadar bişey yoktu da şimdi ne oldu da türbanlı ya da açık insanlar düşman oldu! Madem ki özgür bir ülkede yaşıyoruz özel yaşantısında kamusal alan hariç heryerde istediğini yapmakta özgür değilmi?
Aşırı dinci arkadaşlara soruyorum açık insanlar namussuzda kapalılar mı namuslu? Eğer cevabınız evetse size binlerce namussuz başörtülü kadın getirebilirim. Asıl namus bedende değil zihindedir. Tecavüze uğrayan insan namussuz mu oluyor. Tayyip amcamızın ülke gündemini değiştirmek için yaptığı oyuna cahil ya da okumuş bilgili kültürlüyüm die geçinen herkez düşüyo. Yalansa arkadaşlar bana yalan diyin.
Din konusunda fazla bir bilgim yok ancak dini gerçekten iyi bilen bir arkadaş bana pm de bu başörtüsü denilen şeyin Kuran-i Kerim'de nerede geçtiğini bana yazabilir mi bunu gerçekten merak ediyorum.
Aslında bana göre bu ülke insanının %99,99 u cahil. Buna bende dahilim. Neden mi? Kuran-i Kerim kutsal die hep yükseklere kaldırıp koyduk. Hiç okumak için uğraşmadık. Yok abdest almazsan günah yok şöyle yapmazsan günah diye diye diye yükseklerden hiç indirmedik. Sonuç mu? Ülke dinine bağlı cahiller topluluğu olup cıktı ve her türlü şeye inanıp sömürüldük sömürülüyoruz.
NOT: BU BENİM ŞAHSİ DÜŞÜNCEMDİR. KİMSELERE LAF SOKMAK YA DA RENCİDE ETMEK GİBİ BİR AMAÇ GÜTMEMEKTEYİM.
Saygılar...
-----------------------------
Koçum benim. senden benden ondan daha akıllısın. bu kelimeleri kullanan ve düşünen cahil olamaz. çok güzel yazmışsın. ideal olanı yazmışsın. sana ++++99,99 helal sana dostum. -
kaynak yok (: nerden bilelim bunun kafadan yazılmadığını? bende yazarım kafadan koftiden hikayeler :) eğer bu doğruysa kadında yaşlı adam da haketmiş... provakatördür zaten.ama böyle bi'şey olacağını sanmıyorum (: