folder Tahribat.com Forumları
linefolder Derin Konular
linefolder Kadının Gözünde Yaratıcı Erkek?

Kadının Gözünde Yaratıcı Erkek?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ulquiorra
    ulquiorra's avatar
    Erkek

ilk buluşmanız mı ki?

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HeYeT
    HeYeT's avatar
    Erkek
    dostum öyle farklı olacam diye abudik gubidik olaylara gerek yok para elbette belli bi seviyede vi ortam sağlar ama iş ikinizin çoğunluk zamanda ne yaptığının mürideler olayı paylaşım temasıyla güzelce açıklamışlar bence.

matematik24.com
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Foxxxxxx
    Foxxxxxx's avatar
    Erkek

Noneyim bunu yazdı:
    -----------------------------

SeRDaR bunu yazdı:

buradaki kızı eğlendirecek şebek rolunu her zaman erkeklerin üstlenmesine karşıyım işte bu ne saçma iştir böyle  miye böyle illa kızlar eğlendirilmelimi maymunmuyuz lan biz
    dostum kız seni gerçekten seviyorsa oturur bir bankın üstünde saatlerce 1 simidi bile kemirir yeterki yürekten sevsin kız senin yanındayken sıkılıcaksa bilmiyorum yorumsuz olsun bu kısım

kaç tane var yürekten seven amk. kızlar erkeklerden daha abaza bu devirde 

haklı haklı nedenleride muhakkak var

Babamı namaz kılmış, dua ederken görünce Benim için de dua et deyiveriyorum Ve babamın cevabıyla sarsılıyorum Kendisi nerede, derse, ne diyeyim?
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    bilenyok
    bilenyok's avatar
    Erkek

Noneyim bunu yazdı:

elini tutar gözlerine bakar ara ara sarılırım. Sahile gider çekirdek çitler otların üzerine otururuz. Kucağıma yatar yada kucağına yatarım.. 'biz' oluruz yani. olay lüks lokantalara gidip karşılıklı oturup aramıza masanın sandalyenin tabakların girmesi 'restoran üsturubunun' bizi uzaklaştırması değil

senin yaşadığın dünyada yaşamk istiyorumm

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Mezantalac
    Mezantalac's avatar
    Erkek

irem27 bunu yazdı:

Para onemli degil yaratici olmak zorunda da degilsiniz ve bu konuda kendinizi zormalamiza hic gerek yok , kizlar sevgilileri ile ciktiklarinda daha sonra kiz arkadaslarina beni filanca yere goturdu demek isterler , bu bir kir kahvesi olabilir . Ne kadar kendiniz olup ic dunyanizi acarsaniz o kadar iyi olur , aranizda kopruler olusturmak istiyorsaniz ortak zevklerinizi kesfedin , mesela parkta oturuyorsunuz o da sizin gibi hayvanlari seviyorsa beraber bir somun ekmek alip parkin golundeki kugulara ve ordeklere birlikte ufaladiginiz ekmek parcalarini atabilirsiniz .Bunu yaparken de Gulben ergen'in cirkin,Hulya avsarin da ondan da cirkin oldugu ama onun ise cok guzel oldugu turunden cumleler kurdugunuzda birlikte gecirdiginiz vakit unutulmayacak kadar guzel gececektir. Benim anlatmak istedigim kac para harcadiginiz,hangi arabayla gezdiginiz,nerede ne yediginiz ictiginiz degil, asil ne paylastiginiz onemlidir , siz buna onem verin.Sizin mutlaka kendi ornekleriniz vardir ,hic bir seyin cok tuhaf karsilanmadigi bir devirde yasiyoruz ona sizin icin ne kadar degerli oldugunuzu anlatan cumleler kurdugunuz surece yakinlasmaniz da kolay olur . Etrafinizdaki ciftleri de gozlemleyin , ornegini verdigim kir kahvesinde birer cay esliginde birlikte bulmaca cozerken de cok eglenenler var , onceki yorumlarda gecen sahil,bir bank sohbeti de guzeldir .  gunesin batisi gibi guzel seylerin imkanlariniz dahilinde oldugunu gorup kesfedici olmaniz yeterli olacaktir , birlikte geciriyor oldugunuz her anin kiymetli oldugunu bir sekilde hissettirin ki ikiniz de o anin sonsuza dek yasamasi gereken bir duygu oldugunu birlikte hissedebilin.

gereken söylenmiş tartışmaya gerek yok

"Bundan yirmi yıl sonra, yapmadığın şeylerden,yaptıklarından daha fazla pişmanlık duyacaksın.Bu yüzden, halatlarını söküp at. Güvende olduğun limandan ayrıl. Yelkenlerini rüzgarla doldur. Araştır. Hayal et. Keşfet." (Mark Twain)
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tabela Fatihi
    kaygusuz
    kaygusuz's avatar
    Erkek

sendeki tek sorun : yaşın genç ve özgüven eksikliği kendine güven gerisini salla.

Türkiye’deki emekli yaşlı insanları sevmiyorum. Ailemde emekli olanlarda dahil. Geleceğimizin çalınmasına izin verdiler. Umarım ızdırap dolu bir çileli hayat çekip elveda deyip bu dünyadan gidersiniz. Siz gençleri zırnık düşünmediniz hayallerini mahvettiniz.14.500TL ile hiçbirşey almadan karnınızı doyurun gelecek nesili düşünmeden yaşadığınızı sanıp gidin bu dünyadan.
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    esinti
    esinti's avatar
    Erkek

kaygusuz bunu yazdı:

sendeki tek sorun : yaşın genç ve özgüven eksikliği kendine güven gerisini salla.

Aynen özgüven, gerisi tabiki var ama önce özgüven :)

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    murdery
    murdery's avatar
    Erkek

irem27 bunu yazdı:

Para onemli degil yaratici olmak zorunda da degilsiniz ve bu konuda kendinizi zormalamiza hic gerek yok , kizlar sevgilileri ile ciktiklarinda daha sonra kiz arkadaslarina beni filanca yere goturdu demek isterler , bu bir kir kahvesi olabilir . Ne kadar kendiniz olup ic dunyanizi acarsaniz o kadar iyi olur , aranizda kopruler olusturmak istiyorsaniz ortak zevklerinizi kesfedin , mesela parkta oturuyorsunuz o da sizin gibi hayvanlari seviyorsa beraber bir somun ekmek alip parkin golundeki kugulara ve ordeklere birlikte ufaladiginiz ekmek parcalarini atabilirsiniz .Bunu yaparken de Gulben ergen'in cirkin,Hulya avsarin da ondan da cirkin oldugu ama onun ise cok guzel oldugu turunden cumleler kurdugunuzda birlikte gecirdiginiz vakit unutulmayacak kadar guzel gececektir. Benim anlatmak istedigim kac para harcadiginiz,hangi arabayla gezdiginiz,nerede ne yediginiz ictiginiz degil, asil ne paylastiginiz onemlidir , siz buna onem verin.Sizin mutlaka kendi ornekleriniz vardir ,hic bir seyin cok tuhaf karsilanmadigi bir devirde yasiyoruz ona sizin icin ne kadar degerli oldugunuzu anlatan cumleler kurdugunuz surece yakinlasmaniz da kolay olur . Etrafinizdaki ciftleri de gozlemleyin , ornegini verdigim kir kahvesinde birer cay esliginde birlikte bulmaca cozerken de cok eglenenler var , onceki yorumlarda gecen sahil,bir bank sohbeti de guzeldir .  gunesin batisi gibi guzel seylerin imkanlariniz dahilinde oldugunu gorup kesfedici olmaniz yeterli olacaktir , birlikte geciriyor oldugunuz her anin kiymetli oldugunu bir sekilde hissettirin ki ikiniz de o anin sonsuza dek yasamasi gereken bir duygu oldugunu birlikte hissedebilin.

adam haklı beyler

BİR TIKLA BE https://www.youtube.com/watch?v=I5DOCwqBuzk
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    badass
    badass's avatar
    Erkek

Burdaonemli olan bir iki soru var.

1. senin ve kizin kac yasinda olmasi.

2. kizin daha once kactane erkek arkadasi oldugu ( ve kisiliginin nasil oldugu)

3. Kiz ile amacin ne. Gonul eglendirmek mi yoksa ciddi bir iliskimi. 

Eger yeni basliyorsan guzel sehir tiyatrolari var, daha oncede soylendigi gibi parklar vs var. Eger kizla ilk takiliyorsan hersey senin icin bir test olucak. Sorulara dogru cevap veririsen oyunu kazanirsin :)

Kolay gelsin. 

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Shephard
    Shephard's avatar
    Erkek

Hacı durum cok farklı be daha dün gece aşırı sevgisinden dolayı hatunu terkettim, nefes alamıyordum ya , ona bakma bunu yeme onu yapma , beni kıskan , benim dediğim olacak , buraya gel , oraya git patladım en son kovdum gitti 7 aydır beraberiz dellendirdi a.q kız milletini az seversin sevmiyon der seversin bu kadar sevme der sabah sabah ne varsa patladım gene :S 

Turkey, Photographer. #socialmedia #photography #videography #interior #architectural #food #lifestyle #fashion #product #aerial #drone
Toplam Hit: 7057 Toplam Mesaj: 46