folder Tahribat.com Forumları
linefolder Download / Dosya Paylaşım
linefolder Kadının Ölmeden Önceki Son Hali

Kadının Ölmeden Önceki Son Hali

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    guru
    guru's avatar
    Erkek
    yok bea kardeşim maket bu yaa   benim 20 senelik dişler çürüdü amk karının 600 sene olmuş öle kalamaz

..
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    decameron
    decameron's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası Bilgi/Destek Madalyası Savaş Madalyası
    Erkek

Bu tür arkeolojik kalıntılarda "Karbon 14" methodu kullanılır, bu method tahmini değil kesin sonuç verir , daha detaylı bilgi için bakınız http://www.biltek.tubitak.gov.tr/merak_ettikleriniz/index.php?kategori_id=6&soru_id=3042

Etinden korkanın kemiğini sikeyim!
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Zep_lin
    Zep_lin's avatar
    Erkek

walla yorumlarinizi okuyunca sasirdim dedim burasi tbt.com olamaz. nedir abi bu muhalefet olma manyakligi? mumyanin disi nasil duruyormus benim disler curumus falan filan. OMRUMDE 30 dan FAZLA MUMYA GORDUM. hepsinin birak disini, burun killari bile duruyordu. (20 civari misir kahire muzesinden, kalani ingiltere british museum'da). Lutfen yorum yaparken bilmeden yapmayalim, tahmin ise belirterek soyluyelim.

yakismiyor sallamadan yorum yapmalar.

PS: Bi benzeri olayi da beyazperde.com da goruyorum daha film piyasaya cikmadan millet puan da veriyo yorum da yapiyo aq ben de sinir oluyorum.  

Gökler Yerler Bir Olmuş, Sonsuz Sıfırdan Fazlaymış.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Google
    Google's avatar
    Erkek
    Zep_lin bunu yazdı:
    -----------------------------

walla yorumlarinizi okuyunca sasirdim dedim burasi tbt.com olamaz. nedir abi bu muhalefet olma manyakligi? mumyanin disi nasil duruyormus benim disler curumus falan filan. OMRUMDE 30 dan FAZLA MUMYA GORDUM. hepsinin birak disini, burun killari bile duruyordu. (20 civari misir kahire muzesinden, kalani ingiltere british museum'da). Lutfen yorum yaparken bilmeden yapmayalim, tahmin ise belirterek soyluyelim.

PS: Bi benzeri olayi da beyazperde.com da goruyorum daha film piyasaya cikmadan millet puan da veriyo yorum da yapiyo aq ben de sinir oluyorum.

eyw. hacım güzel anlatmışsın beyazperdedeki olaya bende kıl oluorum ama adamlar yurtdışında izleyenler filan puan versin die açıo millet fragmana bakıp basıyo puanı... 

Abra Kadabra
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    SpY-EaFw
    SpY-EaFw's avatar
    Erkek
    gerçek kesinlikle baya bi süre önce discovery de izleidm bi tane değil baya var donarak falam öldükleri için mumya etkisi olmuş pek bozulmamışlar (:

ilk oyu bu sefer ben kullanamadım :Y abi ben kullanmadan oy vermeyin aq
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Zep_lin
    Zep_lin's avatar
    Erkek
    remyy bunu yazdı:
    Zep_lin bunu yazdı:

eyw. hacım güzel anlatmışsın beyazperdedeki olaya bende kıl oluorum ama adamlar yurtdışında izleyenler filan puan versin die açıo millet fragmana bakıp basıyo puanı...

biseyi soylemeyi unutmusum, mumya 600 yil degil 6000 yil yine dayanir, cogu eski misirdan kalan mumyalar 3000+ yillik. 

Gökler Yerler Bir Olmuş, Sonsuz Sıfırdan Fazlaymış.
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    noel_baba
    noel_baba's avatar
    Erkek
    diş çürüme olayı canlı hücrelerde olur ..enzimlerin etki etmesi için su gerekir çünkü..!! ama resim maket gibi duruyo ..mal öyle korkunca ölse bile ..yer çekimi var a.q :D ..Bunlar  bulut insanları kanun manun tanımaz diyosanız başka :D

Kral nerde diye Sorma. SENde ..BENde ..SİZde ..Onda Çıplak giyen kral olur ..Taç giyen oturur tahtına::. Emeğe Saygı ..kürtaja hayır!! Soruya bak: Dünyaya Tekrar Gelseniz Ne Yaparsınız ? E dedim ben; Eminim herkez yine aynı şeyi yapar aynı şeyi yaşardı... Hani sözüm ona; ..Ben siktiğim eşşeğin huyunu bilmem mi? die ...E sen söyle bilmem mi usta :)
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    fth_
    fth_'s avatar
    Erkek

tv de falan genelde saçları falanda sapasaglam duruyor saç+ diş hiçbişey olmuyordu

çocuktum,büyüdüm
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Google
    Google's avatar
    Erkek
    Zep_lin bunu yazdı:
    remyy bunu yazdı:
    Zep_lin bunu yazdı:

biseyi soylemeyi unutmusum, mumya 600 yil degil 6000 yil yine dayanir, cogu eski misirdan kalan mumyalar 3000+ yillik.

evet benim discoveryde izlediğim mısır mumyaları 2000 3000 yıllık vardı bazılarının saçları duruyodu bu durum sadece büyük insanlar için yapılırmış bu mumyalama tekniğiyle sadece firavunlar filn mumyalanırmış saçları bile kalıyo yani... 

Abra Kadabra
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mataramasuko
    mataramasuko's avatar
    Erkek
    ne discoverymiş be
Toplam Hit: 5366 Toplam Mesaj: 35