Kadının Ölmeden Önceki Son Hali
-
yok bea kardeşim maket bu yaa benim 20 senelik dişler çürüdü amk karının 600 sene olmuş öle kalamaz
-
Bu tür arkeolojik kalıntılarda "Karbon 14" methodu kullanılır, bu method tahmini değil kesin sonuç verir , daha detaylı bilgi için bakınız http://www.biltek.tubitak.gov.tr/merak_ettikleriniz/index.php?kategori_id=6&soru_id=3042
-
walla yorumlarinizi okuyunca sasirdim dedim burasi tbt.com olamaz. nedir abi bu muhalefet olma manyakligi? mumyanin disi nasil duruyormus benim disler curumus falan filan. OMRUMDE 30 dan FAZLA MUMYA GORDUM. hepsinin birak disini, burun killari bile duruyordu. (20 civari misir kahire muzesinden, kalani ingiltere british museum'da). Lutfen yorum yaparken bilmeden yapmayalim, tahmin ise belirterek soyluyelim.
yakismiyor sallamadan yorum yapmalar.
PS: Bi benzeri olayi da beyazperde.com da goruyorum daha film piyasaya cikmadan millet puan da veriyo yorum da yapiyo aq ben de sinir oluyorum.
-
Zep_lin bunu yazdı:
-----------------------------walla yorumlarinizi okuyunca sasirdim dedim burasi tbt.com olamaz. nedir abi bu muhalefet olma manyakligi? mumyanin disi nasil duruyormus benim disler curumus falan filan. OMRUMDE 30 dan FAZLA MUMYA GORDUM. hepsinin birak disini, burun killari bile duruyordu. (20 civari misir kahire muzesinden, kalani ingiltere british museum'da). Lutfen yorum yaparken bilmeden yapmayalim, tahmin ise belirterek soyluyelim.
PS: Bi benzeri olayi da beyazperde.com da goruyorum daha film piyasaya cikmadan millet puan da veriyo yorum da yapiyo aq ben de sinir oluyorum.
-----------------------------eyw. hacım güzel anlatmışsın beyazperdedeki olaya bende kıl oluorum ama adamlar yurtdışında izleyenler filan puan versin die açıo millet fragmana bakıp basıyo puanı...
-
gerçek kesinlikle baya bi süre önce discovery de izleidm bi tane değil baya var donarak falam öldükleri için mumya etkisi olmuş pek bozulmamışlar (:
-
remyy bunu yazdı:
-----------------------------
Zep_lin bunu yazdı:
-----------------------------walla yorumlarinizi okuyunca sasirdim dedim burasi tbt.com olamaz. nedir abi bu muhalefet olma manyakligi? mumyanin disi nasil duruyormus benim disler curumus falan filan. OMRUMDE 30 dan FAZLA MUMYA GORDUM. hepsinin birak disini, burun killari bile duruyordu. (20 civari misir kahire muzesinden, kalani ingiltere british museum'da). Lutfen yorum yaparken bilmeden yapmayalim, tahmin ise belirterek soyluyelim.
-----------------------------eyw. hacım güzel anlatmışsın beyazperdedeki olaya bende kıl oluorum ama adamlar yurtdışında izleyenler filan puan versin die açıo millet fragmana bakıp basıyo puanı...
-----------------------------biseyi soylemeyi unutmusum, mumya 600 yil degil 6000 yil yine dayanir, cogu eski misirdan kalan mumyalar 3000+ yillik.
-
diş çürüme olayı canlı hücrelerde olur ..enzimlerin etki etmesi için su gerekir çünkü..!! ama resim maket gibi duruyo ..mal öyle korkunca ölse bile ..yer çekimi var a.q :D ..Bunlar bulut insanları kanun manun tanımaz diyosanız başka :D
-
tv de falan genelde saçları falanda sapasaglam duruyor saç+ diş hiçbişey olmuyordu
-
Zep_lin bunu yazdı:
remyy bunu yazdı:
Zep_lin bunu yazdı:
-----------------------------biseyi soylemeyi unutmusum, mumya 600 yil degil 6000 yil yine dayanir, cogu eski misirdan kalan mumyalar 3000+ yillik.
-----------------------------evet benim discoveryde izlediğim mısır mumyaları 2000 3000 yıllık vardı bazılarının saçları duruyodu bu durum sadece büyük insanlar için yapılırmış bu mumyalama tekniğiyle sadece firavunlar filn mumyalanırmış saçları bile kalıyo yani...
-
ne discoverymiş be