Kadınlar Ne İster ?
-
Arkadaşlar yardımınıza ihtiyacım var...
-
para ister..yalakalık ister..kafalarının kopekler gib okşanmasını ister....çamaşı bulaşık makinesi ister..yatakta köle ister..ya kısacası bu kadın milletinin istedigi şeyler hç bitmez... haa bide unutmadan..dayak ister :)) :PP
-
ne istediklerini bilmezler. sadece aşağılanmakdan hoşlanırlar. ama dozunu iyi ayarlamak lazım.
-
KADINLAR GENEL OLARAK VE HER ZAMAN ŞEY İSTERLER ŞEY YA ANLASINIZA ŞEY NASIL SÖYLESEM ŞEY BE ŞEY GÜZEL SÖZ:)))))))))))
-
kadınlar kısaca erkek ister bazı faşist lezbiyenler var ama geneli erkeksiz yaşayamaz
erkek deki hükmetme niteliğini daha çok ister benimser sonra cinsel yönden sonra bircokdaha sonra var önemli olanlar bunlar işte hadi bahs bahs -
Arkadaşlar boşuna tartışıyorsunuz değil mi? Freud un hayatı boyunca cvp bulamadığı tek konu bu Kadınlar Ne İster?
-
KADINLAR GORDUGU,DUSUNDUGU VE AKLINA GELEN HERSEYI ISTER.ONUN İÇİN ONLAR GIBI OLMAK GEREKIR.
-
Kadınlar Ne İster
Bu akşam 22.30 kanald
Mel Gibson
Bu filmi izle belki ne istediklerini anlarsın -
Kadinlarin ozellikle kova kadinlarinin istedigi sey her konuda ihtiras ve herseyi elde etmek tir.Bunu yasayarak ogrendim.Ve onlardan her zaman cekinirim cunku dunyada en tehlikeli sey onuru kirilmis ve istekleri olmamis kadindir.Aman dikkat kadinlara hic teslim olmayin en guzeli dengeli bir iliskidir.
-
istemihanbugra bunu yazdı:
-----------------------------
Kadinlarin ozellikle kova kadinlarinin istedigi sey her konuda ihtiras ve herseyi elde etmek tir.Bunu yasayarak ogrendim.Ve onlardan her zaman cekinirim cunku dunyada en tehlikeli sey onuru kirilmis ve istekleri olmamis kadindir.Aman dikkat kadinlara hic teslim olmayin en guzeli dengeli bir iliskidir.
-----------------------------
Benim sevgilim kova burcu hiç bir şey istemiyor benim dışımda;)) -
neguzel senin adina sevindim .Ama bu benim tecrubelerimden gelen dusuncemi degistirmez.Ayrica umarim hep seni ister ve ilerde evlenirsiniz ve coluk cocuk sahibi olursunuz ve bu sevgi ortamindan TURK milletini seven kompleksiz nesiller yetisir.Sevgilerle
Toplam Hit: 12673 Toplam Mesaj: 56