Kadınlarda İtici Bulduğunuz Şeyler Nelerdir?
-
kızların geneli boş. Feys bokuna çok önem veriyolar, ayyyyyy şu kız fotuyu gördün mü saçları bok gibi çıkmış, özgür şu fotomu beğenir misin?
Sinemaya gideriz, hadi foto çekip hemen feys boka koyalım.
Hem zeki hem güzel kız görmedim şu türkiyede ya.
Hee bide benim eğlendiğim şeylerden zevk almıyorlar. Çünkü zeka kapasiteleri yetmiyor. Güzelliklerine çok önem veriyorlar. Bakkala bile giderken makyaj yapıyorlar. Kadın düşmanı değilim ama tamamen vakit kaybılar ya.
Tengri tarafından 12/Ağu/12 15:58 tarihinde düzenlenmiştir -
HeadBanger bunu yazdıShockMan bunu yazdı
Bıyıklı kadınlara kıl olurum...
abi sen evli değilmiydin ya :/
bak yenge görmesin sonra :/
adam pala remziylemi evli amnk nolcak :D
bunuda nette görmüş operada notlara eklemiştim aklıma geldi amnk :
"ağzına da helalden başka şey girmemiş bir kız bulup evlenmek niyetindeyim.
sarı çizgili adidas pijama giymemiş.
bavul gibi kocaman çantası olmayan.
5 kilo fazlası olmayan. ya 10 kilo fazlası olan, ya hiç olmayan.
iskandinav ve italyan erkeklerini sevmeyen.
suratına badana boya yapmayan
anlayış sorunu olmayan, gel iki bira çakalım deyince, abaza muamelesi yapmayan
aşkım, bebitom, bebişim, canım gibi samimiyetsiz şeyler söylemeyen
zamana ihtiyacım var dememiş, demeyen
fantastik öğelere mantıksız deyip geçmeyen
kafasından büyük gözlükleri, güzel görünmeye çalışmak için takmamış, zaten güzel olan
bir kız bulup evlenmek istiyorum. lütfen sadece ciddi bayanlar cevap yazsın. entryler sonucunda ilgiye göre yeni kriterler belirleyebilirim.
hepinizi seviyorum. adil bir yarış olsun." -

bir "kadın" a yakışmayan şekilde olan her davranış. (ağırbaşlı olmayış, sokak karısı gibi dırdır çene ve usülsüz konuşma , oturmasını kalkmasını bilmemek vs .. yani dünyada 4-4 lük insan yok ama şu resme baktıkça hale şükretmek gerekiyor :) )
-
herşey. kadınlardan tiskiniyorum.
bence imkan olsa hepsini bi yere tıksak. ihtiyaç halinde kullansak
-
En sevmediğim tip 1 :
http://a2.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-ash3/s720x720/523367_364343283638793_1274566316_n.jpg
yarım saatlik araştırmam sonucu bulamadım fakat en sevmediğim 2.tip şu sıralar facebook da çok gezen 5 - 6 emo kızın fotoğrafı evet türkiyedeki emo kızları sevmiyorum bildiğin harun abiler :/
-
yersiz kiskancklik gereksiz tripler oto boka tavir koymalar sacma sapan soru sormalar cevap vermeler bebe gibi ilgi beklemeler dunyanin sadece kendi etraflarinda dondugunu sanmalari , en onemliside hayal gucleri cok kuvvetli soyledigin bir cumlenin icinden bin tane anlam cikara biliyorlar ama o bin tane icinde senin anlatmak istedigini hic bizaman anlamiyorlar .... saymakla bitmez :)
-
Sakallı kadınlara uyuz oluyorum arkadaş ve Türk kızları asla ve asla sadık değil bunada uyuz oluyorum.Ayran gönüllü sadist kişilkteler
-
Esconda bunu yazdı
Sakallı kadınlara uyuz oluyorum arkadaş ve Türk kızları asla ve asla sadık değil bunada uyuz oluyorum.Ayran gönüllü sadist kişilkteler
bizim kızların zaten artık %80 i arkadaşlarına bile potansiyel sevgili gözüyle bakıyor.Hele birde birbirlerine kardeşim kardeim diyipde 2 gün sonra sevgili olanlar var ya onlara ağır küfür edesim geliyor.
-
Esconda bunu yazdı
Türk kızlarının alayının içi boşşşşş
-
Esconda bunu yazdı
haci polaklar ve slavlar sadik mi sence?