Kadınlarda İtici Bulduğunuz Şeyler Nelerdir?
-
Programmer bunu yazdı
iğrenç bir yapmacıklıkları var ve nedendir bilinmez düşünemiyorlar BKZ : Tarihte hiç kadın felsefeci yok
Sesli güldüm okuyunca,harbiden süper.
-
Dark_Lord bunu yazdıProgrammer bunu yazdı
iğrenç bir yapmacıklıkları var ve nedendir bilinmez düşünemiyorlar BKZ : Tarihte hiç kadın felsefeci yok
Sesli güldüm okuyunca,harbiden süper.
adını hatırlamıyorum ama kadın felsefeci vardır. Antik yunan zamanında (gerçi o zamanlar şeyini sallasan filozofa çarpıyodu ya neyse). Aga aşağı yukarı her hatunda var after before ulan düşünceler bu kadar mı tutarsız olur yahu, ilişkiden önce ve sonra neredeyse apayrı mentaliteler idrak edemedim. Trip seven erkek yoktur heralde ben de sevmeyenlerdenim, Bi takım şeylerde baskı olması... sebepsiz kıskançlıklar bir arkadaşıyla yan yana geldimi varlığınızı unutabilecek kadar dedikoduya dalması marka takıntısı ( buna her insanda kıl oluyorum) her şeye bir kulp bulma gayreti. aynı anda hem çirkin hem de ukala olması. Kendine saygısı olmamasına kılım aga tmm şimdi bu postu da okudular hizaya gelirler :D
edit: bahsi geçen filozof lezbiyen ilişkide bulunmuştur ruhen farklı olma durumunu akıllara getirmekte bu mevzu
edit: sappho
MaTRiXe tarafından 15/Ağu/12 14:31 tarihinde düzenlenmiştir -
Kızlara Gelsin
küfür, küfreden bir kızdan daha tiksinci yoktur heralde "he amk. bide balgam atta tam olsun" demek gelir içimden...
ince düşünememek-epatiden yoksunluk, tamam kabul bazen erkeklerde kalaslaşabiliyor ama biraz düşünce biraz empati lütfen...
"Bitsieeeeeen!" bi ilişkide bitsin kelimesini kullananlar, yapmayın şunu, o kelimeyi ciklet yapacağınıza falım(diş dostu) çiğneyin.
-----
Erkeklere Gelsin
öte yandan türk kızlarını beğenmeyenler kesin cahillikten konuşuyor, türk kızları kadar fedakar, sadık ve eşine bağlı bir kadın örneği sanmıyorum ki başka bir toplumda bulunsun,
dert yananlar kızları aradıkları "ortam"ları değiştirsinler...
Daha önemli bir öneri ise çıkma süresi uzadığında bütün sorunlar çözülüyor, 1 kaç ayda kimse değişemez hele bi 2-3 yıl geçsin, ilişkide ciddi olun, ciddi düşünün la biraz...
-
Perfect_bro12 Ağustos 2012 - 02:23
Sıyırsak bizi sikersin kadınlarda itici şeyler buluyormuş vay aq.
-----
kendi yorumumu yazayım, beğendiğim bir şey yok ki?
YekteranBaymedir tarafından 14/Ağu/12 09:35 tarihinde düzenlenmiştir -
ellife bunu yazdı
severek izliyoruz. devam edin, adil bir yarış olsun
"suskunluğum asaletimdendir"
demiş.
:D
ulquiorra tarafından 13/Ağu/12 00:33 tarihinde düzenlenmiştir -
kafkafkaf bunu yazdı
Kızlara Gelsin
küfür, küfreden bir kızdan daha tiksinci yoktur heralde "he amk. bide balgam atta tam olsun" demek gelir içimden...
ince düşünememek-epatiden yoksunluk, tamam kabul bazen erkeklerde kalaslaşabiliyor ama biraz düşünce biraz empati lütfen...
"Bitsieeeeeen!" bi ilişkide bitsin kelimesini kullananlar, yapmayın şunu, o kelimeyi ciklet yapacağınıza falım(diş dostu) çiğneyin.
-----
Erkeklere Gelsin
öte yandan türk kızlarını beğenmeyenler kesin cahillikten konuşuyor, türk kızları kadar fedakar, sadık ve eşine bağlı bir kadın örneği sanmıyorum ki başka bir toplumda bulunsun,
dert yananlar kızları aradıkları "ortam"ları değiştirsinler...
Daha önemli bir öneri ise çıkma süresi uzadığında bütün sorunlar çözülüyor, 1 kaç ayda kimse değişemez hele bi 2-3 yıl geçsin, ilişkide ciddi olun, ciddi düşünün la biraz...
tebrik ediyorum gerçekten on numara beş yıldızlı bir tespit.
-
- Bazı kızların regl olduklarını marifetmiş gibi belli etmeye çalışmaları yok mu..Fitil oluyorum arkadaş.Dershanede bi kız vardı mesela,güyya ped isticek ama utanıyor,bi yandan da belli ediyordu bağırmalar,yok belim ağrıyo demeler falan filan..
- Ayrıca onu bunu bilmem de uzun ilişki bi kızı olgunlaştıran en önemli etken bence..Kız arkadaşımın da saçma sapan tripleri vardı ilk tanıstığımızda,ama artık hiç o tripleri kalmadı..4 yıl oldu,ama beraber aynı dönem tanıştığımız kızlar hala aynılar,benim kızın onlarla bu yönlerden alakası kalmadı
-
Koltuk altı teri elbisesinin rengini değiştirmiş kızlara.
Kol bacak tüylerini almayan kızlara.
Öküz gibi bacakları olupta açıp gösteren kızlara.
Güzelliğine nazaran kendini ağırdan satan kızlara.
Ne yapsamda pas vermeyen kızlara.
ayar olurum arkadaş
-
Poet bunu yazdı
- Bazı kızların regl olduklarını marifetmiş gibi belli etmeye çalışmaları yok mu..Fitil oluyorum arkadaş.Dershanede bi kız vardı mesela,güyya ped isticek ama utanıyor,bi yandan da belli ediyordu bağırmalar,yok belim ağrıyo demeler falan filan..
Aynen lan aynn ben bagriyomuyum kalkti benimki diye. Deli oluyorum o olaya. -
u235 bunu yazdıulquiorra bunu yazdıSeRDaR bunu yazdı
Sigara içen, trip yapan, erkeke gibi olan birde ağzının yaya yaya konuşan kızlarar uyuz oluyorum
this. özellikle erkeksi davranmayı çekici bulanlar aslında çok itici.
sigara içmediğimden de olabilir sigara içen kadın çok itici-pis duruyor.
attention whore olanlar. "hrks ßni skmek istiyooourrr .s.s.s" diyenler ya da böyle düşünenler, bu havayı verenler.
sınıf gibi kalabalık ortamlarda mına dinazor kaçmış gibi gülenler.
bi de takma şu yarım ay büyüklüğündeki gözlüğü gözünü siktiğim. hadi buna banane aq der geçersin. aslında bi üst satırda yazdığıma uyuyor bu da.
bir de güzel olup mütevazi olmayanlara da hep ayar olurum ama bunun mantıklı açıklaması yok. :D
son olarak şurada yazılanları facebook, twitter gibi sosyal ortamlarda profillerine yazmaları.
Ekşidekilerden beğendiklerim
kezban compilation:
- ama bn sni sdce arkds olrk gryrm..
- sen ikincisin...
- bu yaptığımız doğru mu :/
- hayır o bana yazmıyor, aramızda bişey yok, sadece arkadaşız
- ıy o ne iğrenç
- evlenmeden olur mu bilmemki :(
- yeter artık çok üstüme geliyosun biraz rahat bırak
- askerliğini yapar gelirsin sonra da evleniriz zaten dimi
"kalbimi kapattım sen gibilere, sen de kendin gibi bir şerefsize aç"
- benimki esnek, ondan..
- ben şimdi özel oldum senin için dimi?
- sadece anal ve oral yapabiliriz.
"uff bak yine arıyor salak acmıcamm yeaa"- aşkım evlencez dimi? :/
uff kız arkadaşı var beni kesiyo yaa"
- aşkım acıyor ama
- bak senden başkasıyla yapmazdım böyle bişey
- istediğimle görüşürüm sen bana karışamazsın
- dur tuvaletim geldi
- ben kimseyle yatmadım, senden önce amcamın oğlu tecavüz etti...
- sen artık beni sevmiyosunn :(
- ay çıkart çıkart çıkart!!!1
- açık saçık giyinmem bacaklarıma ve göğüslerime bakabileceğin anlamına gelmez.
- çıplak yatıyo olmamız sevişeceğimiz anlamına gelmez.
- aşkım taylanlarda kalıcam sorun olmaz umarım?
- biraz hızlı gitmiyor muyuz acaba? sence bunlar için daha erken değil mi?
- sen benim ikincinmsin, ilkinde bana tecavüz etmişlerdi...
- arkadaşların benden önemli mi?
- onlarla vakit geçireceğine benimle vakit geçir.
- ne zaman evlenicez?
- yaaa çıkarma onuu :(
- ağzıma mı? ay iğrenç yaa
- senin azına sıçarım terbiyeli konuş- ney size mi yok dışarda buluşalım ya
- sen beni o kaşar arkadaşların gibi mi sandın
- bunu sadece seninle yapıyorum
- ilkleri hep seninle yaşadım
- annenle ne zaman tanışacaz
- annemle ne zaman tanışacaksın
- sen az önce o kızı mı süzdün
- onda olupda bende olmayan ne var
- allah belanı versin