folder Tahribat.com Forumları
linefolder Derin Konular
linefolder Kadınlardan Tiskinmeye Başladım (Mürideler Üstünüze Almayın)

Kadınlardan Tiskinmeye Başladım (Mürideler Üstünüze Almayın)

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DanLev
    DanLev's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

Öncelikle nereden veya nasıl başlamak gerekiyor bilemiyorum. Ancak kısa bir giriş yapayım. Öncelikle ben sweet değiştirir gibi kız arkadaş veya sevgili değiştiren biri değilim. Hatta bu konuda ki bedevi şansızlığım herkesin malumu. Sayı olarak bir hayli fazla kız arkadaşım var. Nitelik bakımından da sayıları az sayılmaz. Ancak benim aradığım şey bu değil...

Öncelikle bağnaz bir şekilde ''hacı benim hatun 0 km olacak, ilk ben dokunacağım'' gibilerinden bir düşünceye sahip değilim. Sonuçta araba pazarından araç seçmiyoruz. Ayrıca ilk cinsel deneyim yaşı 15'e düşmüşken kimseden bekaretini Merkez Bankası Altın Rezervleri gibi saklamasını bekleyemeyiz. Neyse...

Ancak herkes tarafından ''Hanım hanımcık'' olarak tarif edilen bir kızla 1 hafta konuşuyor ve 8 gün ''o beni eve atmaya'' çalışıyorsa burda bir tezat var demektir. Hadi birlikte olmaya göz yumdum diyelim; bu sefer de o hanım hanımcık kızın ruhunda ki fahişeliği farketmek çok zor olmuyor.

Şimdi benim bu durumdan çıkardığım iki önerme var:

1) Ya farkında olmadan etrafımda ki kızların libidolarını arttıracak şeyler yapıyorum.

2) Ya da etrafım şarküteri dükkanı gibi ama ben yeni farkediyorum...

Sizin yorumlarınızı ve değerlendirmelerinizi bekliyorum.

Saygılarımla

kontrol edebilir olduğum savaş, kontrolüm dışında ki barıştan her zaman daha iyidir...
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    nereodi
    nereodi's avatar
    Erkek

3)Bir arkadaş tavsiyesi duygusal ihtiyaçlarını karşılamak için biraz gez toz.Cinsel ihtiyaçların için parasını ver yap.|kafam rahat olsun diyosan kesinlikle bir kız arkadaşın olmasın evleneceğin zaman birini bul evlen|Kesinlikle kız arkadaşın olmasın hoca erkek arkadaşın olsun kız arkadaşın olmasın!!!

canısı| Keser gibi olma; hep bana, hep bana. Testere gibi ol Bir sana bir bana...
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Antikky
    Antikky's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek

2010 türkiyesi hocam,neye bozuldun anlamadım.

Umursamaz Tavrımın Hastası Olunuz.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    maximuss
    maximuss's avatar
    Erkek

HannibALgan bunu yazdı:
    -----------------------------

Öncelikle nereden veya nasıl başlamak gerekiyor bilemiyorum. Ancak kısa bir giriş yapayım. Öncelikle ben sweet değiştirir gibi kız arkadaş veya sevgili değiştiren biri değilim. Hatta bu konuda ki bedevi şansızlığım herkesin malumu. Sayı olarak bir hayli fazla kız arkadaşım var. Nitelik bakımından da sayıları az sayılmaz. Ancak benim aradığım şey bu değil...

Öncelikle bağnaz bir şekilde ''hacı benim hatun 0 km olacak, ilk ben dokunacağım'' gibilerinden bir düşünceye sahip değilim. Sonuçta araba pazarından araç seçmiyoruz. Ayrıca ilk cinsel deneyim yaşı 15'e düşmüşken kimseden bekaretini Merkez Bankası Altın Rezervleri gibi saklamasını bekleyemeyiz. Neyse...

Ancak herkes tarafından ''Hanım hanımcık'' olarak tarif edilen bir kızla 1 hafta konuşuyor ve 8 gün ''o beni eve atmaya'' çalışıyorsa burda bir tezat var demektir. Hadi birlikte olmaya göz yumdum diyelim; bu sefer de o hanım hanımcık kızın ruhunda ki fahişeliği farketmek çok zor olmuyor.

Şimdi benim bu durumdan çıkardığım iki önerme var:

1) Ya farkında olmadan etrafımda ki kızların libidolarını arttıracak şeyler yapıyorum.

2) Ya da etrafım şarküteri dükkanı gibi ama ben yeni farkediyorum...

Sizin yorumlarınızı ve değerlendirmelerinizi bekliyorum.

Saygılarımla

bence sende sorun var veya atiyorsun gibi geldi.

sunu soyliyeyim , cinsel iliski sirasinda kadinlar 3-4 kere orgazm yasarken ,erkekler bir defa yasiyor ve kadinin orgazmi daha uzun oluyor. yani kadin aslinda daha istekli oluyor bu konularda. bu 15 yas olayi zaten vardi, osmanlida kizlar 18 den sonrami evleniyordu saniyorsun ki afganistan ve arabistan da 9 yaslarinda evlendirilen kizlar var hala gunumuzde.

Turkiyede kizlar biraz baski altinda kaliyor, ama ailelerinden kopup okul hayati veya is hayatina atilinca ab kizlarindan farksiz. Diskoda bir keresinde lez takilan turk kizlari vardi. aralarinda opusmeye baslayinca "ohannesburg" oldum diyebilirim. Ama ortamda turkler arasinda takilirken baska alemden oluyorlar ...

benim zamanimda bu kadar degildi :D yeni jenarasyon iyice ucmus galiba ...

Allah kimseyi kiz evlat babasi yapmasin , durumlar kotu saka bi yana ...

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DanLev
    DanLev's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

Antikky bunu yazdı:

2010 türkiyesi hocam,neye bozuldun anlamadım.

Bozulduğum olay şu hoca:

1. Gün merhaba

2. Gün nabersin?

3. Gün nasıl gidiyor?

4. Gün canım çok sıkılıyor dışarı çıkalım mı?

5. Gün canım ya dün süper eğlendik bizim kızlarla gidicez ama sensiz olmaz şimdi

6. Gün birşey konuşmak istiyorum

7. Gün beni anlayacağını biliyordum.

8. Gün ahhhh evet işte böyle devam et :D:D:D

Et peşinde koşan erkeklere hak veriyorum galiba. Piyasa da et fiyatlarıda bu kadar yükselmişken...

kontrol edebilir olduğum savaş, kontrolüm dışında ki barıştan her zaman daha iyidir...
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ---ALPER---
    ---ALPER---'s avatar
    Erkek

babuş yazdıklarının tamamen arkasındayım ve aynı durum şuanda benim basımda var :S dert paylaşmak neşe paylaşmak için duygularını paylaşmak için kız arıyosun ve sonuç hüsran kız senin cebindeki ew araba ve para miktarına bakıyo :s ve izmirdeki kızlar hepsi öle değildir ama benim karşıma cıkanlar öle oldu hep :s bir kızla 1 aydan fazla yapamadım takıldıklarımın çoğu zaten arki çevresindendi ve cebimin içindekileri az çok bilen insanlarla takıldım ve bunu öğrendim....

bu devirde heleki izmirde pek sağlam kız kalmadı öle tatlı duygularını paylaşçağın işte bana ait diyebilceğin bir bayan bulmak çok ama çok zor :s

Nerde şekil şukul varsa,hepsi toplanmış...
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RETRET
    RETRET's avatar
    Erkek

herşey kimyasal herşey ilüzyon a.q. one night stand bir hatunla uzun soluklu beraberlik sürdürülemeyeceği gerçeğini göz önüne alıp hanım hanımcık formatında hatunlara yelken açmışsın, tavsiyem şansını seni bulan hanımlarda değil senin bulduğun hanımlarda araman, bırak one night standler de bize kalsın, şehrin gerilimini faşihe ruhlarla atalım.

ulan hepiniz yaşlanmışlınız size inat ben yaşlanmayacam saç da ektirecem pilates de yapacam, götümü yiyin.
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DanLev
    DanLev's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

IRET bunu yazdı:

herşey kimyasal herşey ilüzyon a.q. one night stand bir hatunla uzun soluklu beraberlik sürdürülemeyeceği gerçeğini göz önüne alıp hanım hanımcık formatında hatunlara yelken açmışsın, tavsiyem şansını seni bulan hanımlarda değil senin bulduğun hanımlarda araman, bırak one night standler de bize kalsın, şehrin gerilimini faşihe ruhlarla atalım.

Mesele sevgili edinmek değil. Zaten amacım hatun kafalamak ve sadece fiziksel ihtiyaç gidermek olsaydı; o konuda kendime güveniyorum. Beni isteyeni de benim istediğimi de elde edebilirim ama amacım en azından iki kelamın belini kıracak, arada sırada laflayacak sağlam bir arkadaş.

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    rome
    rome's avatar
    Erkek

takipteyim

rome tarafından 11/Ağu/12 13:14 tarihinde düzenlenmiştir

Romedir
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    CanKirca
    CanKirca's avatar
    Erkek

Şükür ki, gerçekten temiz olduğuna inandığım, bunu hissettiğim, evlenmeyi planlayıp, yanına sadece sarılıp hasret-özlem gidermek için yaklaşabileceğim bir sevdiğim var.

her konuyu konuşur, her şeyi paylaşır, ama neyi, ne zaman yapacağımızı da bizbelirleriz.

inanın, ben halâ, insanın karşısına gerçekten sevilmeyi, mutlu edilmeyi hak eden kişilerin çıkabileceğine inanıyorum.

en azından, çevremdeki kızlar kendilerini birkaç güzel lafa teslim etmeyecek kadar güzel ahlâk sahibi.

bulursun kardeşim, sadece iste, ara ve bekle...

Twitter: @CanKirca
  11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    dead_march
    dead_march's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

HannibALgan bunu yazdı:

-----------------------

hocam bunun nesi bağnazlık anlamadım namus diyede bir kavramvar

bundan sonra oy kullanmayacağım eğer bir kişi bile gelip oy kullanmak vatandaşlık görevidir felan derse çıkarır kimliğimi götüne sokarım
Toplam Hit: 14780 Toplam Mesaj: 88