folder Tahribat.com Forumları
linefolder Derin Konular
linefolder Kadınlardan Tiskinmeye Başladım (Mürideler Üstünüze Almayın)

Kadınlardan Tiskinmeye Başladım (Mürideler Üstünüze Almayın)

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    CellyM
    CellyM's avatar
    Erkek

MaviGozluDev bunu yazdı:
    -----------------------------

Bilinmeyen bunu yazdı:

MaviGozluDev bunu yazdı:

Bilinmeyen bunu yazdı:

degree bunu yazdı:

fth-b bunu yazdı:

orospulardan haz ederim,içinde orospuluk olanlardan asla! ya olduğun gibi görün ya göründüğün gibi ol! dinsiz imansız olsanda orospu olsan da... (hepinizden bu telffuz doğallığımdan ve edebi sınırları aşan konuşmamdan dolayı özür diliyorum.net olması açısından kullanmak zorunda kaldım)

orospu:parayla veren

namussuz:evlenmeden veren

orospu > namussuz..

Evlilik dışı veren orospudur.. İster sevgili olsun, ister parayla, ister sakızla hiç fark etmez..

ilişkin oldu mu hocam senin hiç ?

Hayır uzak duruyorum..

iyi o zaman uzak dururken kendi fikrini nası savunuyosan adam gibi konuşup başkalarına da saygılı olmayı öğren.

arkadaşın burda birine veya birilerine orospu dediğini göremedim ben

adam gibi konuşup başkalarınada saygılı olmakdan kastın nedir?

http://www.tahribat.com/Murit-CellyM/
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    rhodostethia
    rhodostethia's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

Öncelikle bağnaz bir şekilde ''hacı benim hatun 0 km olacak, ilk ben dokunacağım'' gibilerinden bir düşünceye sahip değilim. Sonuçta araba pazarından araç seçmiyoruz. 

demiş konuyu açan arkadaş..

Kız arkadasının bakire olmasını beklemek bağnazlık değildir..haklısın araba almıyosun pazardan.. şahsen ben o yüzden 15 kişinin bindiği arabaya binmek istemem...ama sen binersen neden bindin demem :)

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    recobaba
    recobaba's avatar
    Erkek

İngilizleri, almanları vs. i bilmem fakat Kazak, arap ve rusları iyi tanıdığımı düşünüyorum ve bu konudaki tezimi kısaca paylaşmak istiyorum.

Arap,kazak ve Türklerin ortak özelliği: Bu üç millette müslümandırlar ve gelenek görenekleri birbirine benzer, evlenmeden önce kadınların bu işi yapması hoş değildir yapanlara kötü gözle bakılır kadın evin hanımıdır ve erkeği, sahibi tektir, tek olmalıdır. Bu bir kültürdür gelenektir bizim için kim ne derse desin evlenmeden başkasına veren bir hatun vermeyen bir hatuna nazaran daha kıymetlidir bizim gözümüzde. Tabi bu üç milletin yine bir ortak özelliği batı özentiliği bu yüzden de şu an batıdan daha berbat durumdayız bu konu da kim kime dum duma olayı. Evlenmeden bu işi yapmayan evlendikten sonra yapmıcak diye bişey de yok şimdilerde evliler daha rahat bu konuda.

Ruslar evlenmeden önce her haltı yerler sevdikleri erkekle evlenirler evlendikten sonra aldatmaları imkansız gibi bişeydir yani evli bir rusun aldatma olasılığı türk,arap,kazak hatunlarının aldatma olasılığından çok daha düşüktür.

Bu ikisi arasında seçim yapmak zorunda kalsam evlenmeden önce ne yaparsa yapsın evlendikten sonra beni boynuzlamasın derim. İlk tercihim eşim olucak hatunun el değmemiş olmasıdır fakat beni gerçekten sevdiğine inandığım ve benimde sevdiğim biriyse ve o kişiye güveniyosam evden çıkarkan gözümün arkada kalmayacağına inanıyosam bakire değil diye işimi görüp bir köşeye atmam.

Ben eminim ki dedelerimiz ve babalarımızın aklına acaba bizim hatun beni aldatıyo mu? Diye bir soru gelmemiştir. Çünki onlar geleneklerimize göreneklerimize göre yaşayan anadolu insanlarıydılar şimdiki nesil ise çok farklı avrupa bizi şerefsizleştirdi, paronayaklaştırdı resmen hepimiz hasta adamlar olduk.

Batılı ülkelere oranla top, ipne ve homoseksüel sayısı daha az bir milletiz o yüzden biz daha delikanlıyız:)
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    inside
    anonim6918524
    anonim6918524's avatar
    Banlanmış Üye
    Bilgi/Destek Madalyası Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek

Bekareti yok sayacak kadar midesizsek o zaman ne yapalım Türk kızını? Türk kızını Türk kızı yapan özellikler nedir bir sorun. Şimdikilere baktığımızda standart;

Kısa boy, şişman vücut, çene düşük, bakım yok, aile değerleri yıpranmış, güven vermiyor, namus kalmamış. Ne kaldı geriye?

E o zaman elin Avrupalısında da, Rusunda da bekaret yok ama başka şey çok. Anlayan anladı...

λ
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    elfkrc
    elfkrc's avatar
    Dişi

üşenmedim bütün yorumları okudum. burdan çok sonuç çıkar ama söylemek istediklerimin en önemlisi şu:

bu polemiklerin 2 büyük sebebi var: erkeklerin 'evlenecek kız, eğlenecek kız' düşüncesi ve kızların 'çevre, ailem ne der' korkusu... eğer bunlar olmasa kızlarda ruhu orospu, bedeni fahişe, kendi namuslu... gibi durumlar olmaz. kimse yaptığını saklamak zorunda kalmaz. herkes olduğu gibi görünür, dolayısıyla erkekler aradığını bulmakta zorlanmaz, ona göre çevresi olur.

ama bu durumda 1. sebep daha etkilidir bence. çünkü sadece cevre sorun olsaydı kadınlar bunu sadece ailelerinden, çevrelerinden saklamak zorunda kalırlardı. sevgilisinden erkek arkadaşından ya da evleneceği kişiden böyle bişeyi saklama gereği duymazdı ya da konuyu açan arkadaşın dediği gibi tutarsız davranışlarda bulunmazlardı...

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Spyware__007
    Spyware__007's avatar
    Erkek

inş bu yazımı görürsün konu açık basit ve net

Tanışırsın kaynaşırsın ortamından insanlarla tanıştırır kendisi seni algılar bir kız ama emin olmak icin illaki arkadaşına yada daha tecrübeli birine tanıştırıp sorar 

ondanda okeyi alır ve senle takılır yalan atar başkasına senle takılmak icin bu böyle gider en son postada şöyle olur seni icirir sarhoş etmeye calısır tabi olursan..  evine götürürsün veya kuytu biyere gidersiniz   acaba yatakda nasıldır mantığına gider ve işiniz orda biter..  mevzu bundan ibaret ha sonra nolur biliormusun sana yol verir senin onun peşinden koşmanı ister ama oda olmassa ki  bu sefer gene seni almaya calısır avcuna paso yalan atar kanmayasın sakın böle dalaveralara standartı budur.

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    maximuss
    maximuss's avatar
    Erkek

FireX bunu yazdı:

Bekareti yok sayacak kadar midesizsek o zaman ne yapalım Türk kızını? Türk kızını Türk kızı yapan özellikler nedir bir sorun. Şimdikilere baktığımızda standart;

Kısa boy, şişman vücut, çene düşük, bakım yok, aile değerleri yıpranmış, güven vermiyor, namus kalmamış. Ne kaldı geriye?

E o zaman elin Avrupalısında da, Rusunda da bekaret yok ama başka şey çok. Anlayan anladı...

olanida var ;)

aslinda dinde su var , hepimiz muslumaniz diye geciniriz ama cogumuzun gormezden geldigi bir ayet . Eger bunu ogrendikten sonra yapamam dersen okuma !

"zina yapmis bir erkege , zina yapmis bir kadin hak dir"

yani bunu duyduktan sonra yaptiysan ve hala bakire bir kizla evlenicem dersen , bu bakire kiz senin icin haramdir !

sen dusun tart ;) .

aramizda bayan olmasida guzel. cogu konuyu tartisamayiz ama o kendi fikirlerinide beyanda bulunmus.

gecen gun kadinlari biraz fazla elestirmisim galiba. kiza ayip oluyor yorumlara dikkat edelim , kadinlari aslinda yatakta sex icin gerekli gormek ne kadar dogrudur bilinmez. ama doganin kanunu bu :( karisik durum aslinda ...

millet olarak namus,onur kavramini bir zardan ileri tasiyamadik ! bunu assaydik zaten bugun bu yerde olmazdik , yalnis anlasilmasin yani hadi yapalim demiyorum. sadece namus anliyisimizi kadindan ibaret saymiyalim. vergi oderken de onurumuzu namusumuzu dusunelim , bir insanla is yaparkende onurmuzu namusunuzu dusunelim. ama biz yine kendi hesabimiza gore , fatura kesiyoruz. 

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    inside
    anonim6918524
    anonim6918524's avatar
    Banlanmış Üye
    Bilgi/Destek Madalyası Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek

maximuss bunu yazdı:

FireX bunu yazdı:

olanida var ;)

aslinda dinde su var , hepimiz muslumaniz diye geciniriz ama cogumuzun gormezden geldigi bir ayet . Eger bunu ogrendikten sonra yapamam dersen okuma !

yani bunu duyduktan sonra yaptiysan ve hala bakire bir kizla evlenicem dersen , bu bakire kiz senin icin haramdir !

sen dusun tart ;) .

aramizda bayan olmasida guzel. cogu konuyu tartisamayiz ama o kendi fikirlerinide beyanda bulunmus.

gecen gun kadinlari biraz fazla elestirmisim galiba. kiza ayip oluyor yorumlara dikkat edelim , kadinlari aslinda yatakta sex icin gerekli gormek ne kadar dogrudur bilinmez. ama doganin kanunu bu :( karisik durum aslinda ...

millet olarak namus,onur kavramini bir zardan ileri tasiyamadik ! bunu assaydik zaten bugun bu yerde olmazdik , yalnis anlasilmasin yani hadi yapalim demiyorum. sadece namus anliyisimizi kadindan ibaret saymiyalim. vergi oderken de onurumuzu namusumuzu dusunelim , bir insanla is yaparkende onurmuzu namusunuzu dusunelim. ama biz yine kendi hesabimiza gore , fatura kesiyoruz. 

Ben bugüne kadar zina yapmış birisi değilim. Bu konu da veya diğer konularda yorum yapmışsam kendi yaptığım yanlışı görmezden gelip, başkasında yanlış arayacak değilim ;)

Elinden tutarsın, öpersin, sarılırsın ama işi yatağa götürmek apayrı birşeydir. Bekaret konusu herşey olmasa da bu işin ön şartıdır ;) Şimdi aklıma bu örnek geliyor.

Örneğin bir yemeği yapmak için 3 malzeme gerekiyor(tuz, et ve domates), bir evi yapmak için beton, demir vs gerekiyor. Biri olmadan oluyor mu? Hayır olmuyor. Bekaret herşey olmadığı gibi bekaretsiz de namus anlayışı eksik oluyor. Birşeyler anlatabilmişimdir umarım.

Namus bir kavramdır. Vardır ya da yoktur. İnsanın kendi bileceği şey. Özgürlükler engellenemez. Fakat bunu yapan insan namusun bir şartını kaybettiği için namusu eksiktir.

Özel durumlar olabilir. Evlilik yolunda olduğu birisiyle kaybetmiştir vs. Bu çok nadir gerçekleşir. Önüne gelen erkek arkadaşıyla yatıp kalkmaz.

Yatak konusu evliliği yıkarda, sağlamlaştırır da. Geçmişte daha performanslı birisiyle birlikte olmuşsa ve kocası aynı performansı veremezse bu gelecekte sapkınlıklara yol açacaktır.

İnsanın eşinin başkasıyla yattığını bilmesi mide bulandırıcıdır. Kabullenilecek cinsten değildir.

İnsan en mahrem yerlerini gizler. Mahrem anlayışı bitmişse ahlaktan söz edilemez.

Son olarak ne bir erkek olarak böyle bir işe evlenene kadar girerim. Ne de karşı taraftan böyle birşey beklerim ve bunu hazmederim. Böyle bir işe girmişsem karşıdan beklemem de söz konusu olamaz zaten.

Ek olarak üst yorumda dediklerimi tekrarlayarak bu utanç verici ve saçma konuyu burda noktalandırıyorum. Lütfen daha fazla mesaj yazmama sebep olmayın. Sonuçta namus bekçisi değilim. Kimsenin ne yaptığı beni ilgilendirmiyor. Fakat cevap hakkımı kullanmak zorunda kaldım.

Umarım herkes kendisi gibi birini bulur diyorum.

λ
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bilinmeyen
    Bilinmeyen's avatar
    Erkek

FireX, yorumlarını zevkle okuyorum, arkandayım.

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    maximuss
    maximuss's avatar
    Erkek

FireX bunu yazdı:

maximuss bunu yazdı:

FireX bunu yazdı:

olanida var ;)

sen dusun tart ;) .

Ben bugüne kadar zina yapmış birisi değilim. Bu konu da veya diğer konularda yorum yapmışsam kendi yaptığım yanlışı görmezden gelip, başkasında yanlış arayacak değilim ;)

Elinden tutarsın, öpersin, sarılırsın ama işi yatağa götürmek apayrı birşeydir. Bekaret konusu herşey olmasa da bu işin ön şartıdır ;) Şimdi aklıma bu örnek geliyor.

Örneğin bir yemeği yapmak için 3 malzeme gerekiyor(tuz, et ve domates), bir evi yapmak için beton, demir vs gerekiyor. Biri olmadan oluyor mu? Hayır olmuyor. Bekaret herşey olmadığı gibi bekaretsiz de namus anlayışı eksik oluyor. Birşeyler anlatabilmişimdir umarım.

Namus bir kavramdır. Vardır ya da yoktur. İnsanın kendi bileceği şey. Özgürlükler engellenemez. Fakat bunu yapan insan namusun bir şartını kaybettiği için namusu eksiktir.

Özel durumlar olabilir. Evlilik yolunda olduğu birisiyle kaybetmiştir vs. Bu çok nadir gerçekleşir. Önüne gelen erkek arkadaşıyla yatıp kalkmaz.

Yatak konusu evliliği yıkarda, sağlamlaştırır da. Geçmişte daha performanslı birisiyle birlikte olmuşsa ve kocası aynı performansı veremezse bu gelecekte sapkınlıklara yol açacaktır.

İnsanın eşinin başkasıyla yattığını bilmesi mide bulandırıcıdır. Kabullenilecek cinsten değildir.

İnsan en mahrem yerlerini gizler. Mahrem anlayışı bitmişse ahlaktan söz edilemez.

Son olarak ne bir erkek olarak böyle bir işe evlenene kadar girerim. Ne de karşı taraftan böyle birşey beklerim ve bunu hazmederim. Böyle bir işe girmişsem karşıdan beklemem de söz konusu olamaz zaten.

Ek olarak üst yorumda dediklerimi tekrarlayarak bu utanç verici ve saçma konuyu burda noktalandırıyorum. Lütfen daha fazla mesaj yazmama sebep olmayın. Sonuçta namus bekçisi değilim. Kimsenin ne yaptığı beni ilgilendirmiyor. Fakat cevap hakkımı kullanmak zorunda kaldım.

Umarım herkes kendisi gibi birini bulur diyorum.

katildigim yer. tebrik ederim . demek istedigimde bu idi.

benim lafim o seyi yapip , bakire kiz ariyanlaraydi .

ben yaptim , birden fazla yapinca "keske yapmasaydim" dedigim oldu, cunku bir anlami kalmiyor . rutin bir is gibi oluyor. keske evlenecegim kizla ilk seferde yapsaydim (kim ne derse desin , ilkler unutulmuyor ) 

he su da var ! bakire kiz isterim demiyorum bu yuzden . Artik sansima sevdigim kizin bakire olup olmama durumu. ama bakire olmazsa "neden" diyemem.

Toplam Hit: 14801 Toplam Mesaj: 88