folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Kadınlarla Sohbet Ettiğinizde Neler Hakkında Konuşursunuz?

Kadınlarla Sohbet Ettiğinizde Neler Hakkında Konuşursunuz?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mont-blanc
    mont-blanc's avatar
    Erkek

konuşulacak kız mı kalmış be,

yok mu zeki, çevik, kültürlü ve aynı zamanda ahlaklı, duyguları gelişkin bir insan..?

yıkılma sakın !
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    inside
    anonim6918524
    anonim6918524's avatar
    Banlanmış Üye
    Bilgi/Destek Madalyası Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek

mont-blanc bunu yazdı:
    -----------------------------

konuşulacak kız mı kalmış be,

yok mu zeki, çevik, kültürlü ve aynı zamanda ahlaklı, duyguları gelişkin bir insan..?

Ne yaptın hoca. Kızlarda multitasking özelliği yok. Ya zekidir ya çevikdir ya kültürlüdür ya da başka birşeydir...

λ
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Meliksah
    Meliksah's avatar
    Erkek

bir kız var ama geçen seneki lise arkadaşım. hep konuşmayı o başlatıyo ve sanki benim devam ettirmemi bekliyo da ben beceremiyorum gibi.

aa iyi olmuş lan. güncelleme yapayım imzaya bi ara :W
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    blackhammer
    blackhammer's avatar
    Erkek

MMB bunu yazdı:

IREA bunu yazdı:

Aaa Saçın Ne Güzel Olmuş :|

msnde nası derim bunu :\

MMB
    kocum ders 1 sakin hatunla msn de konusma, yuz yuze dialoglar her zaman daha ilgi cekici gelir, senin fiziksel gorunusune, konusmalarindaki mimik haraketlerine, vucut diline dikkat ederler. sadece yazi yazarak bos bir kaliptan baska bir sey olmazsin. hatunun verecegi varsada vermez, elizabethe devam edersin. mumkun oldugunda msn gibi iletisim araclarindan kacin. o sana bir seyler yazarsa dialogu fazla uzun tutmadan konusmayi kisa kes ve sebep olarak o an mesgul oldugunu belli et. mesgul olman onun daha cok ilgisini ceker.

ph"nglui mglw"nafh cthulhu r"lyeh wagh"nagl fhtagn
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Sscheme
    Sscheme's avatar
    Erkek

Bugün bi tanesi yaptığım espriyi anlamadı aptal aptal yüzüme baktı. O yüzden dikkat et ince espri yapma. Yapacağın en derin espri

adamın biri varmış biri yokmuş ehuheuheuhehe

olsun.

Hatun bu espriye bile gülüyosa merak etme verecek.

Gönlünü tabi :D

Bütün mesajlarım ve konularım BSD Lisansı"yla lisanslanmıştır.
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    AnaMuhalefet
    AnaMuhalefet's avatar
    Erkek

NoktaliVirgul bunu yazdı:

günün nasıl geçti?

Ne yaptın hoca ya !!! Bunu sorarsan müridin bir sonraki açacağı konu " Kız arkadaşa çaktırmadan telefon-msn görüşmesi en kısa sürede nasıl sonlandırılır? "

Daha basit şeyler sor:)

Ayrıca mantıken onun daha çok konuşması lazım... Bu işte bi tuhaflık var: konuşmayan kız???

Eğer sana ilgi duyuyorsa ve bir iki cümle yazıp bekliyorsa senden bir şeyler duymak istiyordur.

Hiç düşünme duygusal olaylara giriş yapmaya başla, çünkü kızlar sana ölecek kadar aşık değilse beklemekten hoşlanmazlar,sonra sıkılır kaçarlar senden.

Bunu yaparken direkt söyleme, Genelden özele yavaş yavaş git.

İnsan neden ... şöyle şöyle düşünür? Sen ... hakkında ne düşünüyorsun?  ( ... yerler sevgi, aşk vs. ile ilişkili kavramlarla doldurulacaktır. Bir iki kendi yorumunu ekle topu ona at. Ondan sonrası kolay )

Bol Şans Sana... Ama karar ver önce, amacın ne?, sohbet mi daha duygusal başka mevzular mı? ( Konu başlığı ve ifadelerin çelişkili de ondan soruyorum )

Bir işi: " BİLMEYEN " ELEŞTİRİR, " AZ BİLEN " AKIL VERİR, " YAPAMAYAN " ÇAMUR ATAR, " BİLEN " YAPAR.
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    aluine
    aluine's avatar
    Erkek

:) Hoca alemsin ya. Bilmiyo musun kızlarla konuşulmaz. Yani sen susacaksın onlar konuşur zaten. Sen yeter ki konulara girmeyi bil.

Sana öğütlerim:

1 Tüm kızlar kendini dünyanın en güzel kızı sanır. Güzellikten gir, eskiden böyle miydin yoksa sonradan mı açtın diye. Gerisi gelir zaten... :)

2 İlikşileri konusunu aç. Korkma, hem korkacak bişey yok hem de kızlar böyle şeyleri anlatmayı inanılmaz çok severler. Tabi ki sen de fırsat bu fırsat öğrenmen gereken herşeyi öğrenebilirsin eğer çenesi sağlam bi kızsa. Bulunmaz bi nimet bu, şimdiye kadar kimleri sevdin kimlerden hoşlandın diye mutlaka sor. ;)

3 En çok müzik hakkında konuş. Güncel şarkıların hissettirdikleri, sanatçılar vs. Kesinlikle siyaset memleket meselesi falan konuşmaya kalkma. Ama "sen ne bilirsin ki" anlayışına da sakın girme. Bunu sezerse senin için kötü olur.

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Gzx
    Gzx's avatar
    Erkek

bi kadınla neden konuşurum ki konuşulacak şey belli gel git meseleleri.

"açık mı var la" yazdı diye ban yiyen adam !
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    maximuss
    maximuss's avatar
    Erkek

bu bulgar kizlarinin Allah bin belasini versin , simdi diskodan geliyorum . ya turkum dedigimde hepsi kaciyor. osmanli bunlara ne yapmissa ! siz kizi kesin , kiz size gulsun sonra siz kiza goz kirpin o da size dil cikarsin ( dondurma yalar gibi ) . ne anlarsiniz . yahu gittim ingilizce tanisabilirmiyiz dedim , kiz anlamadi . bulgarca "cok guzelsin , burada eglence bitti . ***** diskoya gidelim " dedim , kiz nerelisin dedi . turkum dedim , kiz "arkadaslima artik eve gidicez " dedi arkadas gazladi zaten "sende kiz , git falan sor istiyorsan falan" dedi . ya nasil sinir oldum . tamda konusu acilmisken belirteyim dedim. bu bu sene icinde 3. kez turk oldugum icin yedigim ret ! illaki yunan gibi mi tanitmam lazim kendimi . kurdum veya arabim diyince bile "turkum" dedigim kadarki kotu gozle  bakmiyorlar. gerci sene basinda bir avukat bayanla tanistim benden iki yas buyuk . o da tek olduguma inanmadi , parfumum bile secilmeymis ( bulvari soir ) ,giyinisim bile ozelmis falan . bi yaranamadim  lanet olsun ! bayadir icmedim de , sirf bu yuzden ictim ya cuma oncesi mubarek gun ...

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    inside
    anonim6918524
    anonim6918524's avatar
    Banlanmış Üye
    Bilgi/Destek Madalyası Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek

maximuss bunu yazdı:

bu bulgar kizlarinin Allah bin belasini versin , simdi diskodan geliyorum . ya turkum dedigimde hepsi kaciyor. osmanli bunlara ne yapmissa ! siz kizi kesin , kiz size gulsun sonra siz kiza goz kirpin o da size dil cikarsin ( dondurma yalar gibi ) . ne anlarsiniz . yahu gittim ingilizce tanisabilirmiyiz dedim , kiz anlamadi . bulgarca "cok guzelsin , burada eglence bitti . ***** diskoya gidelim " dedim , kiz nerelisin dedi . turkum dedim , kiz "arkadaslima artik eve gidicez " dedi arkadas gazladi zaten "sende kiz , git falan sor istiyorsan falan" dedi . ya nasil sinir oldum . tamda konusu acilmisken belirteyim dedim. bu bu sene icinde 3. kez turk oldugum icin yedigim ret ! illaki yunan gibi mi tanitmam lazim kendimi . kurdum veya arabim diyince bile "turkum" dedigim kadarki kotu gozle  bakmiyorlar. gerci sene basinda bir avukat bayanla tanistim benden iki yas buyuk . o da tek olduguma inanmadi , parfumum bile secilmeymis ( bulvari soir ) ,giyinisim bile ozelmis falan . bi yaranamadim  lanet olsun ! bayadir icmedim de , sirf bu yuzden ictim ya cuma oncesi mubarek gun ...

Hoca direk tanımadığın kıza "çok güzelsin bilmemne discosuna gidelimmi" diyorsun :D  O şekilde kız gelse gidilmez anasını satayım :D

λ
Toplam Hit: 6815 Toplam Mesaj: 51