folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Kadınlarla Sohbet Ettiğinizde Neler Hakkında Konuşursunuz?

Kadınlarla Sohbet Ettiğinizde Neler Hakkında Konuşursunuz?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    maximuss
    maximuss's avatar
    Erkek

FireX bunu yazdı:
    -----------------------------

maximuss bunu yazdı:

bu bulgar kizlarinin Allah bin belasini versin , simdi diskodan geliyorum . ya turkum dedigimde hepsi kaciyor. osmanli bunlara ne yapmissa ! siz kizi kesin , kiz size gulsun sonra siz kiza goz kirpin o da size dil cikarsin ( dondurma yalar gibi ) . ne anlarsiniz . yahu gittim ingilizce tanisabilirmiyiz dedim , kiz anlamadi . bulgarca "cok guzelsin , burada eglence bitti . ***** diskoya gidelim " dedim , kiz nerelisin dedi . turkum dedim , kiz "arkadaslima artik eve gidicez " dedi arkadas gazladi zaten "sende kiz , git falan sor istiyorsan falan" dedi . ya nasil sinir oldum . tamda konusu acilmisken belirteyim dedim. bu bu sene icinde 3. kez turk oldugum icin yedigim ret ! illaki yunan gibi mi tanitmam lazim kendimi . kurdum veya arabim diyince bile "turkum" dedigim kadarki kotu gozle  bakmiyorlar. gerci sene basinda bir avukat bayanla tanistim benden iki yas buyuk . o da tek olduguma inanmadi , parfumum bile secilmeymis ( bulvari soir ) ,giyinisim bile ozelmis falan . bi yaranamadim  lanet olsun ! bayadir icmedim de , sirf bu yuzden ictim ya cuma oncesi mubarek gun ...

Hoca direk tanımadığın kıza "çok güzelsin bilmemne discosuna gidelimmi" diyorsun :D  O şekilde kız gelse gidilmez anasını satayım :D

arkadasim burdaki sistem trdeki gibi degil, burda gidip kiza palyacoluk yapican , iki sarkida dans edicen . sonra opucen falan bunlar bana ters. zaten oyle her diskoya gittidimde kizlara sarkan tipten degilim, arada bir boyle denk geliyor. ne bilim bakisi falan etkiliyor.

3 hafta oncede boyle bir olay basima geldi , bizim unv kizla tanistim . gerci o aksam altin vurus yapmistim kendi tabirimle ( 3 after schock , hem arkasindan buyuk 100 gr JBi . sarhos etmiyor ama ortama sokuyor ) . gene ret gene ret ! yunanim dedigimde bu olmuyor . yunan turku arkadas var , serefsiz yunanaca biliyor onla gittigimizde durum farkli.

ayrica bu aksam barda yanimizda 3 tane kiz vardi , arkadas icin gittim en uzunlari ile ki kiz benden de uzundu (1.76 boy var belki biraz daha uzun ) dedim arkadasim senden hoslaniyor , dans edermisin o utangac falan, kizin bana direkt olarak dedigi "s tebe da bavq " yani seninle etsem gibisinden . ama kizi ben begenmedim. ya arkadas ta sasiriyor "Sende seytan tuyu var " dedi. ne bilim ya , onceki gibi degilim . yani hayatimda 7 tane kiz arkadasim oldu , ciddi sekilde. herseyi yasadigim o yuzden kizlarin neler dusundugunu sezebiliyorum. ama yok , turkum diyince red yiyorum...

ingilizce bilen super biliyor , o zamanda bi yerde miciyorum . bilmeyende bilmiyor :S acayip bisey ...

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    inside
    anonim6918524
    anonim6918524's avatar
    Banlanmış Üye
    Bilgi/Destek Madalyası Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek

Sen de Hun'um de o zaman. Aynı kapıya çıkıyor sonuçta :D

λ
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Hermes
    hermesthecat
    hermesthecat's avatar
    Erkek

ComputerWolf bunu yazdı:

Bugun hava bulutlu.

Hava bulutlu bugun.

Bulutlu bugun hava.

Bugun bulutlu hava.

Hava bugun bulutlu.

Bulutlu hava bugun.

az insan çok huzur. | https://keremgok.tr | https://dnscheck.tr
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    maximuss
    maximuss's avatar
    Erkek

FireX bunu yazdı:

diskoda kiza tarihmi anlaticam , hele bu bulgar kizi. saka yaptin herhalde .

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    inside
    anonim6918524
    anonim6918524's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

maximuss bunu yazdı:

FireX bunu yazdı:

Tarih anlatmayacaksın hoca. Türk olduğunu gizleyeceksin ama Hun'um deyince sonuçta kız bizim hakkımızda bilgisi yoksa Türk olduğunu bilmeyecek :D Neyse bu saatte espriyi ya ben aktaramadım ya sen anlamadın :)

λ
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    maximuss
    maximuss's avatar
    Erkek

FireX bunu yazdı:

maximuss bunu yazdı:

FireX bunu yazdı:

Tarih anlatmayacaksın hoca. Türk olduğunu gizleyeceksin ama Hun'um deyince sonuçta kız bizim hakkımızda bilgisi yoksa Türk olduğunu bilmeyecek :D

sen hayatinda turk oldugun icin ret yemedin herhalde . bana sorarlar tarih bilgim neden bu kadar iyi . bu bulgar kizlar yuzunden .burda bir dusunce var. Turkler ( anadoludakiler ) siyah kara tenli. balkan turkler zorla turklestirilmis bulgarlar mis ( beyaz tenli , renkli gozlu oldugumuz icin ) . yenicerilerin cocuklariymisiz . yani bu is inat artik Turkum diyorum. Hatirlarsan ataturkunde yeniceri kiyafetli bir elbisesi vardi. Ataturkde bu hakarete magruz kaldigi icin tepki olarak maskeli baloya sevdigi kizin davetlisi olarak ,yeniceri kiyafetiyle katilmistir. merakim bu yuzden geldi on turk tarihine yani gercekte kim oldugumuzu arastirdim kendi acimdan. bu dingil bulgarlarda  atalari turklermis, asparuk han, irnek han  atillaya kadar uzanir . ama kabul etmiyorlar. iranliymis onlar.

gerci kiz bu dediklerimi bile anlamazdi . bari deselser sen turkun istemiyorum veya cirkinsin dese de  anlarim .guzel kizlarin akli yok iste ... onlarda ki kuru milliyetcilik ...

ogleden sonra derste var , redbull ictim . uykum yok :S

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    inside
    anonim6918524
    anonim6918524's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

Sende kurcalatma millet işini yav :D Salla gitsin birşeyler. Discodaki kızla evlenecek değilsin ya.

λ
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    maximuss
    maximuss's avatar
    Erkek

FireX bunu yazdı:

Sende kurcalatma millet işini yav :D Salla gitsin birşeyler. Discodaki kızla evlenecek değilsin ya.

o kadar basit degil iste.

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    MaviEkran
    MaviEkran's avatar
    Erkek

maximuss bunu yazdı:

FireX bunu yazdı:

o kadar basit degil iste.

Nisan isyanları ve  Batak Katliamı , bunları bastırmaya çalışan Başıbozuklar falan hocam bunları bi araştır sonra neden bu arkadaşların bizi sevmediğini anlarsın. Bize pek anlatılmaz bu olaylar, ama onlar için çok önemlidir. Tavşan dağa küsmüş dağın haberi yok misali diyebiliriz :DDD  Bılgarlar bağımsızlık için isyan ettiklerinde iki taraf da naahoş olaylara imza atmış.

Blue Screen of Death
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    geberlan
    geberlan's avatar
    Erkek

kaçan kovalanır. bi ortama girdin. hereks arkadaşlarıyla .sen tek başına durcan .birazda giyinişin felan farklı olcak dikkat çekcen oburlerinden farklı olcan duruşun tarzın felan. kmseye yüz vermiyor gibi yapacaksın ortamda. zaten kendisi gelcek bak gör benim taktik adamım :) gelince konu açarsa pek ilgi gostermemeye bak :D kısa cümleler kur misal birini bekliomuş gibi yap. bu kızı dahada seni zor kılar :) buda senin hoşuna gidicek zaten. benim demek istediğim sen düşünme ne konuşcam diye bırak karşıdaki düşünsün bu insanla ne konuşabilirm farklı birisi felan die. yoksa sen konu açarsan yada bi kıza yavşarsan bırak zaten günümüz kızları bi yerleri kalkık uraşmana değmez. 1 kere bak kendilerini bi zik sanıolar :Ç süründürrrrrrr ayağında . hade sağlıcakla kal :D

vueeey ula hava patliiy ula gök delinuiii
Toplam Hit: 6418 Toplam Mesaj: 51