Kafa Dagitici Dizi Önerim

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    unbalanced
    unbalanced's avatar
    Erkek

önerdigim dizi hakkinda bir kac sey yazayim. Ilk iki sezonu iyiydi (özellikle ilk sezon) ama 3. sezonda isler pek kötü, sona yaklastikca iyice kötülesiyor. Sondan 4-5 bölüme kadar dayanabildim ve iptal :) simdi grimm diye bir dizi var, biraz fantezi dizisi. Iyi görünüyor. Bakmak isteyenler icin; http://sezonlukdizi.net/diziler/grimm.html

Ülkesini Seven Her Türk Vatandasi, Ülkesinin Sessiz Istilasi'na karsi durmak zorunda.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    GusFring
    GusFring's avatar
    Erkek

Bölüm süresleri 50-60 dakika arası ama Rome'da güzel gidiyor.

Bundan 2300 yıl kadar önce Çinli filozof Chuang Tzu, rüyasında bir kelebek olduğunu görmüş ve uyandıktan sonra şu soru üzerine düşünmüştü: Chuang Tzu kimliğimle, kendimi rüyamda bir kelebek olarak mı görmüş olduğumu, yoksa aslında şu anki kelebek kimliğimle kendimi rüyamda Chuang Tzu adlı bir adam olarak mı görmekte olduğumu nasıl ayırt edebilirim?
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RockZs
    RockZs's avatar
    Erkek
    csfrt bunu yazdı

rick and morty diye çizgi dizi var çok iyi yapmışlar izleyebilirsin.

Rick and morty nin baya bi fani var. Kafa dagitmalik supernatural i da oneririm. Internetten izlemek icin dizihit.co kullanilabilir

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Florenzi
    Florenzi's avatar
    Erkek
    ArmadA bunu yazdı
    Florenzi bunu yazdı

Eski ev arkadasim bu diziyi takip ediyordu. Onunla izliyodum ara sira. Komik bi dizi. Benim favorim 11.22.63. Basinda keyif alsamda sonunda içime öküz oturdu resmen, gözlerim yaşlandı:(

hangi ew arkadaşın lan tombalacımı :D

Azzgıın Bilaaaall:D

Yok be ya. Burdaki ev arkadaşım.

Tek Yol Atatürk 1881 - ∞
Toplam Hit: 3408 Toplam Mesaj: 25
the last man on earth