Kafa Sikmeyen Albüm Önerisi: İnna - Yo

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Roark
    Roark's avatar
    Erkek
    Mylitta bunu yazdı

Hızlıyken dinlenir mi

yav birader senin yorumları okuyunca hep kahkaha atıyorum :D yüksek doz cinsellik, alkol ve bilimum illegal maddeler dönüyor :D

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RitmFarbRacourci
    RitmFarbRacourci's avatar
    Erkek
    Roark bunu yazdı
    Mylitta bunu yazdı

Hızlıyken dinlenir mi

yav birader senin yorumları okuyunca hep kahkaha atıyorum :D yüksek doz cinsellik, alkol ve bilimum illegal maddeler dönüyor :D

^^`

~@~

kısmen konuya yakın.

vaktiyle Fon müziğine yakın bir parça dinlemiştim, şimdi aradım da bulamadım, 

hakkında şunları söyleyebilirim;

dinlediğim parçanın dosya adında, Sovereign, kelimesi geçiyordu.

Yapımcısı bir Türk'tü sanırım. isminde yada soyisminde Sarı yada SarıOğlu gibi birşey geçiyordu.

Sanırım, bir oyun için yapılmış müzikti, yada tanıtım müziğiydi.

bulabilirsek şahâne olur. 

(buldum ^^` ; Baykal sarıoğlu, sovereign symphony.)

RitmFarbRacourci tarafından 28/Haz/20 14:13 tarihinde düzenlenmiştir

I'şıkY'ılı;^^`) Zk't^^` RnSySyTk.Ödl.SpRtÇzBşBkYd Kryptia.agogE Sa'd-l'Suûd az.ç'k 'lmyn'Dşn Pnct'tnAnNttn Blgi,YpBlgi 'Ct'nDrm.CmdyDrm.MdrnDrm hRşYdşR ClptcPth'Strsm M'nPhs' Ld,X/Y YrYnZmnGrçklk,AlgBzklğ KrzFrst'tr Tiytr' Pugchv,Jtrn,İmmlmn,FllngLef,Pik' SuprmcySprrty CoBehTh elFnmno:NzrioRonldo AdnKy TkSs,TkHrf(?) .RtNsTk.KvMp.Mk.TrmDyn ScklkNmRzgr ŞkHcBy ccp.kky Snrlr'Çz SnaSnLzmsn 'NsnKsknçtr BgDppr.MagllnCl'ds.S'thCro's Ch'kW'ng CreazioneDiAdamo^^`, Arctrs.Spic' ArcScnd,YySnye TrbProp,TrbJet,TrbFan ~3.10^5km/sn~343m/sn ~900-1240m/snMacH RamJt,ScRamJt Przdi^^' Tbu.XL Prsek MAtv^^` mLAT G'dWllHnting(f). 3id't^^` TareZmenPr ParaMotor TrflrVArsİlşklr (-)+.(/)*,~ ZminŞkil . ..Bu imza @SubZero tarafindan degistirilmistir. "Bu kadar uzun karmakarisik bir imza yapma diye uyardim ama heeheeeey(^^D)_hey kim söylüyor, kim dinliyor." Imzanizi SubZero'ya bilgi vermeden degistirmeyiniz. Tesekkurler...
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    yolbulucu
    yolbulucu's avatar
    Banlanmış Üye
    Homo
    Roark bunu yazdı
    Mylitta bunu yazdı

Hızlıyken dinlenir mi

16 yaşında heyecanlı oluyorlar :D

29.99cm, titanyum kaplamalı, çift damarlı, su ve yağ soğutmalı.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    GUS
    GUS's avatar
    Erkek
    yolbulucu bunu yazdı

sesini hep severdim innanın, ama müzikleri çalışırken dinlemek için biraz fazla gürültülü gelirdi. 

yeni albümü baya güzel, bi de şarkılar ispanyolca, ayrı bi seksilik veriyo :P 

https://youtu.be/pfb4QHcwmTc?list=OLAK5uy_npenYFKg-HNIAPEi8k1b1AupVLsA8itKw&t=63

o elbise sıyırma sahnesi neymiş öyle amk 

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Easx
    Easx's avatar
    Erkek
    neverland bunu yazdı

Seksilik için bkz. "Serebro" 

Yine de fazla bakmayın kliplerine, eşinizden sevgilinizden eder. Bir an ayrılsam mı lan dedirtiyor ama sonra aynaya bakınca gözlerin doluyor, kendine geliyorsun :D

Neyse, 

Hem prenses, hem akustik, hem de güzel ses. Bu aralar sürekli bunu dinliyorum, arada videoya bakıp da yüce rabbim nasıl şeyler yaratıyo diyorum işte öyle geçiyor hayat:

https://www.youtube.com/watch?v=N-kGE-7oOws

Dümdüz, göbekli gacılar hocam bunlar bi numara yok o kadar

www.kriptopedi.com
Toplam Hit: 2787 Toplam Mesaj: 16
inna inna el teyna kel kevser müzik önerisi