Kafa Tası Tamamı İle Şeffaf Balık! Okyanusun En Garip Canlılarından
-
Aquila bunu yazdı:
-----------------------------la adamın züğürt olduğunu nerden çıkardınız? yemiştir belki.
acaba neden şeffaf ?
-----------------------------
çok derinde yaşayanlar için ; ışık almadıkları için derideki pigmentler renk alamıyor ve şeffaf kalıyor diye zannediyorum ama robinson daha iyi bilir tabi o yemiş, yemeden sormuştur -
bunun gözleride yer değiştiriyodu galiba.. ilginç bi canlı..
-
akşak akşam güldürdün beni robinson. 1939 da keşfedilmiş, görüntüsü anca bugün alınmış bağı tutacak bir arjantinli ve sana 2850 $ a vercek :) ucuza yemişsin. ben olsam sana onu 1 milyon $ dan aşağa kakalamazdım :D
-
Robinsonun yazdığına inanmak istemiyorum ya:)
Umarım yerine bir başkası yazmıştır fln açıklama yapar:D -
bi yerde okumuşdum bu balıkla ilgili.
-
Tavada fenaağ..
-
Robinson_Crusoe bunu yazdı:
Izgarası harika oluyor bunun arjentinde yemiştim bundan 2850 $ a,
-----------------------------Demek ki entresan olduğu gibi, değerli de bir balıkmış.O parayı verdiğine göre sende akkıllı gibi, ....
-
hayaletkurt bunu yazdı:
akşak akşam güldürdün beni robinson. 1939 da keşfedilmiş, görüntüsü anca bugün alınmış bağı tutacak bir arjantinli ve sana 2850 $ a vercek :) ucuza yemişsin. ben olsam sana onu 1 milyon $ dan aşağa kakalamazdım :D
----------------------------- -
Claros bunu yazdı:
Robinson_Crusoe bunu yazdı:
Izgarası harika oluyor bunun arjentinde yemiştim bundan 2850 $ a,
-----------------------------Hatta girişte dümdüz gidince ilk sağda seyyar olarak japon bi abi satıyor ismi Hamza . Hacı geçen gün gördüm burnunu karıştırdı sonra ekmekleri tuttu :|
-----------------------------Belediye kapatmış diyollardı en son :/
-
Yahu niye inanmıyorsunuz bana, :))))