Kafaı Yicem:@

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sipidik
    sipidik's avatar
    Erkek
    Kafayı yemek üzereyim.. yarın yani 23 10 2007 tarihinde saat 1 de teröre lanet yürüyüşü yapıcaz.. okuldaki herkezi ayarladım gibi bişe millet tamm abi öleden sonra gideriz dedi.. şimdi öğrendikki milli eğitimden yazı gelmiş.. öğrencileri mitinge bıraqmayın die.. böle olunca bende herkeze mesaj cekmeye basladım işte sabahdan gelmicez hocalar braqmıcak die bu sefer millet; abi ozaman cok kötü olur ya disiplin yersek abi yarım gun daha mı yok yazılcaz demeye basladı... yha inanamıorm yha yumruk olmamız gereken günde milletin düşündüğü şeylere bak.. bundan 100 yıl önce atalarımız kurtulus savasına hayatlarını vermeye giderken 0.5 gunluk deamsızlıgı düşündümü acaba?? yani bu kadarmı korkuyoruz bu sistemden gerekdiği zaman kafa tutamıcak bi nesilmi gelio yani..

size bişe sölimmi insanlar değişmio ot gibi yetişmeye devam edio hükümetin değişmesini kimsenin sawunmaya hakkı yok hala sinirden kudurumuş durumdayım..

(lütfen yürücende nolcak geyiği yapmayın walla ne derim nabarım bilmiorm)

fransızlarmıydı nerdeydi öğrenciler sokağa cıkıp eylem yapdıklarında leman soylemişdi bizim gençlerimiz magazin embesili kalcak die harbi harbi magazin embesili bi neslimiz war..

NesTo | same shit diffirent asshole
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    baron_27
    baron_27's avatar
    Erkek

milli eğitim müdürlüğüne yürüyün a.g. kaymakama çıkın, sizi anlayışla karşılarlar eminim...

///______________
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    dunyahali
    dunyahali's avatar
    Erkek
    nerdee yürüceksiniz ki ?

DiBe VuRmAyA bİrAz DaHa Az KaLdI..
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tabela Fatihi
    kaygusuz
    kaygusuz's avatar
    Erkek

disiplin mi ?

hücre cezası almaya razıyım.... lisede okusaydım şu an ! 

Türkiye’deki emekli yaşlı insanları sevmiyorum. Ailemde emekli olanlarda dahil. Geleceğimizin çalınmasına izin verdiler. Umarım ızdırap dolu bir çileli hayat çekip elveda deyip bu dünyadan gidersiniz. Siz gençleri zırnık düşünmediniz hayallerini mahvettiniz.14.500TL ile hiçbirşey almadan karnınızı doyurun gelecek nesili düşünmeden yaşadığınızı sanıp gidin bu dünyadan.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sipidik
    sipidik's avatar
    Erkek
    cumhuriyet meydanı saat 1 sen antalyadanmısın?

NesTo | same shit diffirent asshole
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    renegadealien
    renegadealien's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası Savaş Madalyası Başarı Madalyası Üstün Hizmet Madalyası Developer Madalyası
    Erkek

Bizdede aynı şekilde soruşturma acılacak vs dendi...

binlerce kişi vardı üniversitenin içerisinde toplanan... Mükemmel bi gündü bu gün...

10.05.2013 tarihli google arama sonucu : Aradığınız - "herşeyin hayırlısı rampanın bayırlısı" - ile ilgili hiçbir arama sonucu mevcut değil. Kendi özlü sözümdür, kaynak belirterek kullanınız.
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tabela Fatihi
    kaygusuz
    kaygusuz's avatar
    Erkek

sipidik bunu yazdı:
    -----------------------------
    cumhuriyet meydanı saat 1 sen antalyadanmısın?
    -----------------------------

yok kocaeli.

amerikan mallarını protesto edin !! 

Türkiye’deki emekli yaşlı insanları sevmiyorum. Ailemde emekli olanlarda dahil. Geleceğimizin çalınmasına izin verdiler. Umarım ızdırap dolu bir çileli hayat çekip elveda deyip bu dünyadan gidersiniz. Siz gençleri zırnık düşünmediniz hayallerini mahvettiniz.14.500TL ile hiçbirşey almadan karnınızı doyurun gelecek nesili düşünmeden yaşadığınızı sanıp gidin bu dünyadan.
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ExcellencE
    ExcellencE's avatar
    Erkek

her sınfta türk bayrağı gencliğe hitabe istiklal marşı bulundurmayı bu m.e.b ne sanıo acaba formalite mi_?

nası yasaklanablr ki bi öörencinin vatanı milleti uğrunda bişileri yapması_?

amaçları ne bunların _?

edit: valla bu arada ben olsam kacardım a.q

Yapay zeka, zeka değildir.
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    god
    god's avatar
    Erkek

yalovalıyım burda lise öğrencileri okul çıkışı toplanmışlar harika bi yürüyüş gerçekleştirdiler.. polis de arkalarından takip ediyordu esnaf, herkes alkışladı..siz de okul sonrasi yapabilirsiniz gosterinizi

http://www.yalovamiz.com/news.php?id=8937&t=%C3%96%C4%9Frencilerden+Protesto+G%C3%B6sterisi

All is well
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Stifler
    Stifler's avatar
    Erkek
    7 kere okuldan atılmış biri olarak sikinize takmayın, disiplin cezasındada hakkınızı sonunuza kadar arayın ki öyle bişey olmayacak bu memleket sahipsizmi ak tepkimizi ortaya koymalıyız. bugün koydada yürüyüş vardı çok güzeldi konyadan beklemediğim bişeydi ama benim gibilerin varolduğunu görmek çok güzel bişeymiş.

3 Hafta önce Sigara Öldürüyor diye okudum, sigarayı bıraktım. 2 hafta önce Alkol Öldürüyor diye okudum, Alkolü bıraktım. Geçenlerde Aşırı Seks öldürüyor diye okudum, okumayı bıraktım..
  11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ~$
    ComputerWolf
    ComputerWolf's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek
    Pankart hazirladim ,yarin 12 de bizim unidede var :)

Hep denedin. Hep yenildin. Olsun yine dene , yine yenil ama daha iyi yenil !
Toplam Hit: 2659 Toplam Mesaj: 19