Kafaı Yicem:@

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    graywolf
    tulu
    tulu's avatar
    Dişi
    bence bu gece toplanin ne bulursaniz alin okulun girislerini kapatin sonra bayrak fln takin yani girisi açmak isteyenler bayragi indirmeleri lazim olcak o zmn rezil olacaklar birde ögrenciler dikilirsiniz izin vermessiniz yuhlarsiniz fln fln hiç bir ögrenci girmez yürüyüs yaparsiniz
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    seffah
    seffah's avatar
    Erkek
    watan da biizm  bayrakta bizim .. eğer bu ülkenin bu bayrağım bu milletin bizim oldunu  düşünüyosak bu iş bu  üç beş gün yapılan mitinklerle bitmemeli herkes gecesini gündüzüne katarak çalışmalı ...watan millet bilinci  ilk  okula başlayan her gence en önce  öğretilmesi gerek şey olmalı atalrını da bilmeli düşmanlarınıda  ... şimdi desemki  10 gün sonra  ne  şehit lafı geçcek nede yapılan mitinklerin yürüyüşlerin adaı kalacak biliyorumki bana kızacaksınız ama gerçek bu bu ülkeyi seven  varıyla  yoğuyla  bu ülke  iiiçin  sonuna kadar çalışmalı ç....ŞEHİTLERİİMİZİN  RUHU ŞAD OLSUN:::

hayat ölümle kumar oynama sanatıdır..ebn bu snatı icra edebiliyorum ya siz...
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mr66tr
    mr66tr's avatar
    Erkek
    Okulda yangın ziline basın.Dışarıdan telefon açın okulda tehlikeli bişeyler var diyin.Ne biliyim işte hayal gücünüzü kullanın.Bende bu aralar Antalyadayım.Bir ara organizasyon yapalım
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    NighT-7
    NighT-7's avatar
    Erkek

Dün Trabzon bugün de Akçaabat'da vardı yürüyüş/miting. Salladık ortalığı. Her yerde, her balkonda Türk bayrağı. Budur işte aq. Kıralım zincirlerimizi, içimizdeki volkanı patlatalım artık.

sanılanın aksine...
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    WarninG_ErroR
    WarninG_ErroR's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek
    NighT-7 bunu yazdı:
    -----------------------------

Dün Trabzon bugün de Akçaabat'da vardı yürüyüş/miting. Salladık ortalığı. Her yerde, her balkonda Türk bayrağı. Budur işte aq. Kıralım zincirlerimizi, içimizdeki volkanı patlatalım artık.

-----------------------------

Evet, Trabzon'da yaptık. Yarın tekrar 11'de bir miting daha var sanırım.

helikopter kiralayıp norveçli üstsüzleri görsel taciz edesim var.
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    nakamura2
    nakamura2's avatar
    Erkek
    Dünde bugünde katıldık bugünde şehitimizi son yolculuğuna yolladık ama bugün okuldan gelen biraz azaldı sınav varmış(öss) yok yazılmamalılarmış vs vs. amk dedim adeta bugünde dedi müdür gereken yapılacak vs vs:D

Memento Mori...Blossom Geri Döndün:C Mitozla çoğalan milletleri sevmiyorum:|
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    tacir
    tacir's avatar
    Erkek
    inşallah yürüyüşlerin bi faydası olur....
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tabela Fatihi
    kaygusuz
    kaygusuz's avatar
    Erkek
    yarın herkes siyah giyinsin !

Türkiye’deki emekli yaşlı insanları sevmiyorum. Ailemde emekli olanlarda dahil. Geleceğimizin çalınmasına izin verdiler. Umarım ızdırap dolu bir çileli hayat çekip elveda deyip bu dünyadan gidersiniz. Siz gençleri zırnık düşünmediniz hayallerini mahvettiniz.14.500TL ile hiçbirşey almadan karnınızı doyurun gelecek nesili düşünmeden yaşadığınızı sanıp gidin bu dünyadan.
Toplam Hit: 2661 Toplam Mesaj: 19