Kafam Karışık
-
3 gün önce bi rüya gördüm gibi hissettim düşündüm gibni bişey işte :D bu rüyada kanımın damarımda fazla durdugunu hissettim.uzun süredir benden kan akmıyordu...
bundan 3 gün sonra bugune kadar yani elimi kestim.bilegime demir girdi,burnumu deiştim...bunlar farkında olmadan yapılan şeyler
şimdi kısa kestim daha ayrıntıya girerim daha sonra ama bi sürü teorinin arasından bana en mantıklı gleni şu=
bilinçaltım benden kan dökülmesini istedi ve bunu yine kendi yaptı.çünkü farkında degildim elimi kesrken falan tornavidanın altına sokmuşum elimi hadi bunu geçtim zaten farkında olmasssın burnumu deşmem nası bi olaydır :S bu gece rahat uyuıcammı onuda merak ediyorum kan döküldü epeyce özellikle burnumdan :D
teorileriniz tavsiyeleriniz fikirleriniz ... :D
-
al alkolu sız :D
-
uyu aga sen :D garip olaylar bunlar :D
-
bilinç altı çok güçlü bi mekanizmadır. sayki çöp arabası hergün çöp alır mahallelerden ve çöpünü boşaltır.yada hergün evini temizleyen kadını düşün.hergün evini temizlemek zorundadır.2. gün temizlemesse çıldırır. :) yarın git bi ağacın altına otur düşün kendine zaman ayır temizle içini hergün zehir alıyorsun çevrenden temizle kendini... yaptıklarını düşün...nereye gidiyorsun...gidişatın nasıl ? senin kan akma olayı rüyan ile bağdaştırıyorsun hiç rüya tabirleri okudunmu bilmemem ama insanın kaderinde varsa eğer bu gerçekleşir zaten...bi yerden sana bu gelecekmiş zaten öyle düşün bilek kesilmesi örnek olmuş senin için...
-
ee abazalar her gece s.ks soks görüyolar onlarda bilmeden biyerleremi sokuyolşar:) Çürütüüm ulan teorini:)))
-
şimdi şöyle bi olay var...zihin genişlemesi yaşamış olabilirim(mişim) tabi buna inanmayanlar çıkabilir ama ben inanırım...Bu zihin genişlemesi zihnin tanrı katından bilgi alması demek.. yani bazı rüyalar gerçek olur derler ya o muhabbet kehanette böyle yapılıyor (muş) yani kahinler sık sık zihin genişlemesi yaşarlar.buda onlara verilen bir tanrı vergisidir...Bende böyle bişey yaşayarak elimin kanadıgını burnumun kanadıgını görmüş olabilirim ve bunu bu dünyaya uyarladıgımızda zamanla harmanlayarak görmüş olabilirim...yani sonuçta tanrı katında her şey bi anda oluyor ve ben bu olanları bi anda görmüş olabilirim...
2. bi teori bilinçaltımın kan dökmesi muhabbeti...eger bu sebeptense bende şimdiye kadar bastırabildigim ama artık açıga çıkan ciddi bi sapıklık var :S
-
kivanchh bunu yazdı:
-----------------------------
ee abazalar her gece s.ks soks görüyolar onlarda bilmeden biyerleremi sokuyolşar:) Çürütüüm ulan teorini:)))
-----------------------------hahaha.öldüm lan gülmekten :)))
-
Aranıza bi Murid daha katıldı galiba :D ya ben şey istiyorum psikolojik sorunları olan bölüm valla ciddiyim admin kim pm atıcam
-
bu durumlarda abdest alın be sırt üstü uzanın
vede aklın uçması diğer alemlere dalma gibi zamanlarda......
-
lazım aslında :D
-
GERÇEK nedir ? gerçeği nasıl tanımlarız ? gördüğümüz rüyelar kabuslar düşler...hiç gerçek olduğuna inandığınız bir rüya gördünüzmü ? işte bu olayda bole bişi!!! ulan ben bura dün yazıcamı görmüştüm rüyamda dicem millet sittir çekçek biliom :D neseeee... peki kendini neden o yöne ittirdinki uzun zmandır benden kan akmadı falan ? ne iş ? şu aolayı sen aç bence biraz daha