Kafam Karışık
-
bilinçaltınla ilgili olması daha yüksek bi ihtimal. farkında olmadan kendini şartlandırmışsındır belki rüyamda kan gördüm kan akıcak falan, sen bile farkında değilsindir. olabilir, mümkün.)
-
fivestar bunu yazdı:
-----------------------------
Aranıza bi Murid daha katıldı galiba :D ya ben şey istiyorum psikolojik sorunları olan bölüm valla ciddiyim admin kim pm atıcam
Olsa Güsel Olur !!! -
hakkaten lazım bide adam gibi psikolojiden anlayan 2 arkadaş paso cevap atarsa seans parası vermekten kurtuluruz :D sonucta hepimiz sorunluyuz :D arkadaşlar verin gazı bana konu acıyım :)
-
benmde anlamadıgım olaylardan biri
rüya görüorum rüyada burnum kanıo veya elim kesilio
2-3 güne kalmıo gün içinde ya bi yre çarpıom .D
ya kendisi kanıo
yada salak bi arkadasım yanlıslıkla vuruyo :D
-
qaMbLer bunu yazdı:
-----------------------------benmde anlamadıgım olaylardan biri
rüya görüorum rüyada burnum kanıo veya elim kesilio
2-3 güne kalmıo gün içinde ya bi yre çarpıom .D
ya kendisi kanıo
yada salak bi arkadasım yanlıslıkla vuruyo :D
Sen güneşe karşı işemişin gambler... -
gamler zihin genişlemesi ;)
-
Kahinmisiniz yani simdi? :D
-
gambler haktır sana amk az bile :D
-
hajım aynı şey bi ara bana da oldu. Ama benimki sennki kadar abartı deildi.
aynen senin gibi hissettim sonra parmaklarrımın kenarındaki deriler döküldü farketmeden elime bıçak vurdum felan aynen senin gibi
sonra arkadaşın babası(psikiyatrist) stresten dolayı böyle olur dedi. Ben de öss yi felan siktirettim herşeyi geçti :)
mutlu bi insanım aq...
-
rüyada gördüğünüzü sonradan bi an gelir gerçekte yaşarsınız ve ben bunu daha önce yaşadım bu normaldir...
mesela ölçme dersinden kaç kez rüya gördüm hoca beni her defasında geçiriyor son anda... ama gerçekte öyle olmadı geçen sene bu sene hırsla geçtim...