Kafamda Deli Sorular ( Üniversite )
-
otocu bunu yazdıvisualeffects bunu yazdı
@otocu - steadicam bu ;
Bu malzemelerimi satıyorlar ? Yoksa bu sistemi kullanan kişimi oluyor ? Yani kullanan kişiyse bildiğin kameraman gibi birşey.
Steadicam operatörlüğü lafından sen satıcı sonucunu cıkarabildin yani ? :D
Aşağıdakileri terimleri 17 yaşına kadar hiç duymadın demek ki.
Bknz: Kepçe operatörü,vinç operatörü,iş makinesi operatörü,pres operatörü,müşteri hizmetleri operatörü (hani o telefonda konuştuğun)
-
u235 bunu yazdıotocu bunu yazdıvisualeffects bunu yazdı
@otocu - steadicam bu ;
Bu malzemelerimi satıyorlar ? Yoksa bu sistemi kullanan kişimi oluyor ? Yani kullanan kişiyse bildiğin kameraman gibi birşey.
Steadicam operatörlüğü lafından sen satıcı sonucunu cıkarabildin yani ? :D
Aşağıdakileri terimleri 17 yaşına kadar hiç duymadın demek ki.
Bknz: Kepçe operatörü,vinç operatörü,iş makinesi operatörü,pres operatörü,müşteri hizmetleri operatörü (hani o telefonda konuştuğun)
Duydumda, e bildiğimiz kameramanlık bu ne diye steadicem deniyor ki ? Onu anlamadım. Bak kafam karıştı. Ne ki la bu şimdi ? Müşteri Hizmetleri deme delleniyom. Ne küfürler ettim. Bide gancık garı bıdıbıdıbıdı söyledikleriniz kayda alınmıştırda şikayet etcezde diye kafasını gözünü kıracam.
-
Up atalım.
-
Up 2..
-
Çalışmadan olmaz görmediğin derslere sen kendin çalış ya da dershaneye git yada konu anlatımlı kitapları al çalış .. çalışmadan bedavadan kesinlikle istediklerine ulaşamazsın .. sınava zaten 1 ay kaldı bu şartlarda bu sene zor ... okumak istiyorsan birşeylerin sahibi olmak istiyorsan bahaneleri bırak fiziği görmedim matematiği görmedim gibi bunlar bahane görmemiş olabilirsin ama bu öğrenmeceğin yapamayacağın anlamına gelmez .. sadece türkçe - tarih - cografya çözerek 380 puan alıcağını düşünüyosan matematik falanda çözsen düşün yani tıpı bile kazanabilirsin :))))))))
-
helyum_pasha bunu yazdı
Çalışmadan olmaz görmediğin derslere sen kendin çalış ya da dershaneye git yada konu anlatımlı kitapları al çalış .. çalışmadan bedavadan kesinlikle istediklerine ulaşamazsın .. sınava zaten 1 ay kaldı bu şartlarda bu sene zor ... okumak istiyorsan birşeylerin sahibi olmak istiyorsan bahaneleri bırak fiziği görmedim matematiği görmedim gibi bunlar bahane görmemiş olabilirsin ama bu öğrenmeceğin yapamayacağın anlamına gelmez .. sadece türkçe - tarih - cografya çözerek 380 puan alıcağını düşünüyosan matematik falanda çözsen düşün yani tıpı bile kazanabilirsin :))))))))
Herşey çok güzel hocam. Fakat ben 11'im ( Lise 3 ) :D alacağımı düşünmüyorum. Zaten nasıl alırım diye burada konu actım. Alacağımı bilsem. Evde (pırtlatır) yatarım . Sorularımla burdayım :) Teşekkürler
-
eğer 4 yıllık kazanamassan 2 yıllık kesin kazanırsın ve dikey geçiş ile mühendisliğe geçip 4 yıla tamamlarsın dikey geçiş sınavı ygs tadında hatta konuları daha kolay sadece türkçe ve temel matematikten oluşmaktadır ve bu aralar kontenjnlar artmakta : )
-
oha lan adam evlenip evlenmemesi gerektigini bile sormus be. dfgldfg
hacı muhendislik zor temelin yoksa kasma kendini hafif bi yere at kapagi gitsin, guzel sanatlara falan git. dershaneye gitme cizim kursuna git, mulakatlar da da cizim yaparsin, guzel sanatlara girersin mis gibi biseyler koyarsin ortaya.
-
anarsistherif bunu yazdı
oha lan adam evlenip evlenmemesi gerektigini bile sormus be. dfgldfg
hacı muhendislik zor temelin yoksa kasma kendini hafif bi yere at kapagi gitsin, guzel sanatlara falan git. dershaneye gitme cizim kursuna git, mulakatlar da da cizim yaparsin, guzel sanatlara girersin mis gibi biseyler koyarsin ortaya.
şu ilk cümleyi görünce kendimden şüphe ettim, acaba tuvalate giderken izin alayımmı diye :D...
// @amil12
Bunla ilgili sorum şu, 2'den dört yıllık yapınca, alacağımız belge aynı derecede mi oluyor ? Konu farklılıkları var mı ? 4'yıllık girdiğimde, 2yıllık girdiğimde ders farkı ne oluyor.