Kafanıza Takılan Ve Hala Cevabı Bulunmayan [İlginç] Yada Bulunan
-
beyler web sitem için döküman hazırlıyorum ve topluyorumda Tahribattaki arkadaşlardanda biraz bilgi alayım dedim.. Böyle Bilim ve Teknoloji ile alakalı olabilir.. Mısır Piramitleri gibi, philadelphia deneyi, bomba, nükleer santral, ne bilim işte böyle şeyler beyler...
Paylaşırsanız sevinirm... hatta dökümanıyla birlikte olursa çok lüxe kaçar ama siz bilirsiniz...
Ne olduğunuda söyleseniz yeterli...
-
bilinmeyen nokta bilmem ne diye bi site vardı ..orayı c/p yap :D ..o formatta bi sürü site var ..google'a danış :)
-
Havanın %78 i azot %21 i oksijen %1 ide asal gazlar. Nerden bilion? %100 ünü ölçtün mü? (Homojenmiş:)
Al sana soru
-
kadınlar ne ister al sana soru hemde en babası:D
-
Bilim adamlari insan beyninin sinirinini olmadigi soyluyorlar ve sonrasinda ekliyorlar...Insan ,beyninin %2sini kullanirmis ,Einstein %3 unu kullaniyormus ,beynini %100 unu nasil olctun merak ediyorum,hem sinirsiz diyorsun hem limit koyabiliyorsun...beynini %100 oldugunokta neresidir.
Ha bide cozemedigim bir piskolojik davranis vardir...otobustesin onunde birisi oturuyor ,telefonu calmadigi halde telefonunun zil sesini otturup ,calmis numarasi yapiyor birde otobusten inecegi duraga gelene kadar birileriyle konusuyor,hayali birileri oluyor...yani kendi calip kendi oynuyor...45dk yol suruyor 45dk boyunca konusuyor...bu tip kisileri cozemedim ,bunun altindaki piskolocik nedenler nelerdir :D
-
Ehuhuahuh ..Compü çizmiş olayın altını/kıçını :D
-
Bütün gazlar homojen midir?
Bulutlar gaz mıdır sıvı mıdır? (Ya da sis)
Eğer gazsa ve homojense neden görünüyorlar?
-
valla beyler ben böyle hani Termik Santral, Bomba falan söylersiniz zannediyordum :) siz zıçtınız ağıma ama Compi ve Hunter güzel sorular :) acaba cevaplarını biliyormusunuz ? bunların dökümanlarını nasıl bulacam :) Compi ama Telefon olayında koptum :)
-
güneşin altında ten koyulaşırken saç rengi neden açılır :D
-
mesela neden 90 derecedeki su ne die 10 derecedeki sudan daha hızlı donar bu olabilir
-
nonviolen hocam sana pm atıyorum bir site var onda ok sayıda bilimsel makale ve yazı bulabilirsin