folder Tahribat.com Forumları
linefolder Network - İnternet
linefolder Kafayı Yedirten ADSL Kopma Sorunu

Kafayı Yedirten ADSL Kopma Sorunu

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    selo-g
    selo-g's avatar
    Erkek

hocam birebir problem bende de var. internet paketi uyuyor modem uyuyor :)) arıyorum adamlar tınlamıyor

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    pompaci
    pompaci's avatar
    Erkek

bu heriflerin elit hizmet diye bişeyi var ondan isteyin gelip öpsünler geçer merak etme ben öptürdüm geçti

hayat boş pompala çoşşş :):)...
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DevilKingtr
    DevilKingtr's avatar
    Erkek

süreklimi kopma yaşanıyor gün içinde 

Viski var önlerinde , Ne içen dediler ? ırakı dedim ben https://www.kisa.link/QobI
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ari41
    ari41's avatar
    Homo
    nurulmac11 bunu yazdı

son bi sorum daha var

şimdi geldim tekrar buraya, kullandıkları paket ultranet miş (baktım şimdi ttnet panelinden)

ultranet bildiğim kadarıyla vdsl kullanıyo, ama modemi vdsl üzerinden bağlamaya çalıştığımda bağlanmadı. yine normal adsl üzerinden bağladım. sorunum bununla ilgili olabilir mi ?

modem : zyxel VMG1312-B10A

bi de modemi alırken teknosadaki eleman "zyxel ler çok sorunlu, 10 tane satıyosak 8 tanesi arıza verip geri geliyo" vs diyip airties ittirmeye çalıştı. siklemedim. siklesemiydim sizce ?

Ultranet te hem adsl hem vsdl portta calisir. O size bagli musteri hizmetleri bakar. Yada adsl ni verirsen yarim adsl vdsl portta oldugunu soylerim.

Ikinci olarak senin modemin adsl vdsl hiper fiber tamamini destekler sıkıntı yok

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    TeLeVoLe
    TeLeVoLe's avatar
    Erkek

Selamün Aleylüm Cümleten Sevgili Tarikat Müminleri.
    Konuyu açan arkadaşım öncelikle geçmiş olsun. Bu dertten bende de vardı. 2 haftalık bir yoğun bir araştırma ve TTNET'in arıza ekibindeki tanıdıklar vasıtasıyla sorunu hallettik.

Kullandığım Bağlantı ADSL'idi. 50 pc. 40 dakikada bir net kopuyordu. gidiş gelişi 20 dakikayı buluyordu. Önce modemden olduğunu düşündük değiştirdik olmadı.
    Alt yapı yetersiz diyip 16 MB ADLS hızını 8 MB'e düşürdük oda olmadı.
    TTNET Dolabından cafeye özel çelik kablo çektik oda olmadı.

Sonuçta tüm çabalarımız boşa çıkıyordu. En son Adana bölge müdürlüğünü arayıp sorunun TTNET kutularındanki portlardan kaynaklandığını portumun değiştirilmesini istedim. Sonuçta bağlı bulunduğum kutuyu değiştirdiler. Portuda değiştirdikten sonra bir daha bağlantım gitmedı. O gün bu gündür bu tür sorunlarla karşılaşan arkadaşlara bağlıbulundukları kutudan portlarını değiştirmeyi şiddetle tavsiye ediyorum.

Mahallenin Tavuk Hırsizı
Toplam Hit: 2145 Toplam Mesaj: 16
ttnet adsl adsl kopma ttnete kafam girsin