Kafayı Yememe 5 Kaldı
-
5 ney ? saniye ? gün ? ay ? yıl ?
-
Napıyonuz rüyanda. Bide salakmısın olum neresine aşık oldun o kızın.
-
Al Hocam İlacın bak bak tiksin kurtul bu dertten
http://img4.imageshack.us/i/79699465.jpg/
-
yıllar önce mustafa diye bi arkadaşım vardı. emma watson'a aşık olmuştu ciddi ciddi kızın resimlerine bakıp sevgilisiymiş gibi hayaller kuruyodu. birgün emma watson ın çok acık bir resmini gördüm telefon açtım dedim seninki elden gitmiş yanıma qeldi resime baktı bu o olamaz dedi ciddi ciddi tartıştı benimle sonra gitti 1saat sonra msnden bi resim yolladı. Almış emmanın bütün açık yerlerini editlemiş etek giydirmiş kazak geçirmiş dedi tamamdır. o an anladımki insan nasıl bakarsa hayata öyle görür. nasıl isterse öyle yaşar... :)
-
DrKeworks bunu yazdı:
-----------------------------
yıllar önce mustafa diye bi arkadaşım vardı. emma watson'a aşık olmuştu ciddi ciddi kızın resimlerine bakıp sevgilisiymiş gibi hayaller kuruyodu. birgün emma watson ın çok acık bir resmini gördüm telefon açtım dedim seninki elden gitmiş yanıma qeldi resime baktı bu o olamaz dedi ciddi ciddi tartıştı benimle sonra gitti 1saat sonra msnden bi resim yolladı. Almış emmanın bütün açık yerlerini editlemiş etek giydirmiş kazak geçirmiş dedi tamamdır. o an anladımki insan nasıl bakarsa hayata öyle görür. nasıl isterse öyle yaşar... :)
-----------------------------o arkadaşına eeen içten selamlarımı ilet hocam :)
aklna zçim onun :) -
-
benimkiler bu kdar fantezik değil ya bu arada bu sadece bir örnek (ama gerçek) herkeye böyle takıyorum ve faz geçmke istemiyorum şu nada kolum ağırıyor nedenini bilmiyorum ilgilenmiyorum ağırsın bakalım ne oalcak diyorum hatta bir yol bulup daha fazla acıtıyorum çok iyi geliyor
-
manhyak bunu yazdı:
5 ney ? saniye ? gün ? ay ? yıl ?
-----------------------------onu bilsem zaten hiç takmayacağım
-
MaviGozluDev bunu yazdı:
DrKeworks bunu yazdı:
-----------------------------o arkadaşına eeen içten selamlarımı ilet hocam :)
aklna zçim onun :)
-----------------------------yanlız aynısını yapacağımdan eminim
-
http://emmawatsonupdates.wordpress.com/2008/10/30/new-emma-watson-portfolio-studio-picture/emma-watson-1/
ekrandaki resim bu telin ekranındaki