folder Tahribat.com Forumları
linefolder Derin Konular
linefolder Kağıt Mendil Satan Özürlü İmkanı Olsa Beni Döverdi???

Kağıt Mendil Satan Özürlü İmkanı Olsa Beni Döverdi???

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Reksona
    Reksona's avatar
    Erkek

Allah kimseyi muhtaç duruma dusurmesın ama Mendil satan abimiz gururuna yedirememiştir belki yazık.

Yeşili sev çünkü o bize verilen en doğal mutluluktur...
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Reksona
    Reksona's avatar
    Erkek

Frank bunu yazdı:
    -----------------------------

Adam dilenmiyorum mesajı vermiş işte. Mendil bile satsa bi emek var yani bişiler satıyor teoride :)

Hem dinende eli kolu tutuyosa dilenmesi gunah. Bölece ordanda yırtmış işte :D

Sana katılıyorum

Yeşili sev çünkü o bize verilen en doğal mutluluktur...
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    PyramiD
    PyramiD's avatar
    Erkek

Bir tane dilenci bi bayan vardı kucağındaki cocuğu hoplata zıplata ağlatıyordu . Allah Rızası için 50 krş diyodu. Herhalde vergi felan veriyor 50 krştan aşşasını kabul etmiyor..

Merhabaaaaa
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    seadog
    seadog's avatar
    Erkek

xz bunu yazdı:

aslında demek istediğim nedensiz hareketlerden kaçınmaktır birine yardım etmek sandığın kadar iyi olmayabilir ya da tahamül edemediğin bir kötülüğün kendi açımızdan başka sonuçları da olabilir.

biz buna islam dininde her işte bir hayır vardır diyoruz xz :) 

devlet istatistik ensititüsüne göre kişi başına düşen tuğla öldürüyormuş
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    NetBABA
    NetBABA's avatar
    Erkek

bayzin bunu yazdı:

Herkez aynı diye bişey mi var ? Sen şimdi sırtın pek yerin rahat haybiyeden atıp tutmayı biliyon hele bi o kadının durumuna düş ondan sonra o kadını anlarsın.

He bide şu konuyu actıkdan sonra o yaptıgın hayırların ne kadar sevabı kaldı ne kadar hayrı kaldı o da ayrı bir mesele.

Arkadaşım 2. postu okuyup bu yorumu yapsaydın keşke.

Umudumu bu güne bağlamadım ki yarınım dan umutsuz olayım.
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Analitik
    Analitik's avatar
    Dişi

hiçbir çaba göstermeden öyle elini açıp dilenenleri hiç sevmiyorum, çok şükür elleri ayakları yerinde, istese çok da güzel çalışır ne biliyim elişi yapar başka bi işle uğraşır en azından mendil, yara bandı tarzı şeyler satar, o zaman daha çok yardım edesi geliyo insanın

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    BeelzeBuB
    BeelzeBuB's avatar
    Erkek

bayzin bunu yazdı:

Herkez aynı diye bişey mi var ? Sen şimdi sırtın pek yerin rahat haybiyeden atıp tutmayı biliyon hele bi o kadının durumuna düş ondan sonra o kadını anlarsın.

He bide şu konuyu actıkdan sonra o yaptıgın hayırların ne kadar sevabı kaldı ne kadar hayrı kaldı o da ayrı bir mesele.

hocam ne sevabı yapmayın allaşkına. bu eleştiri size değil hocam yanlış anlamayın fakat;

bunu yapan adam sevabına yapıcaksa yada burda anlattı diye sevabı gidicekse birde böyle şeyleri kafasına takıcaksa...

eleştirdiğim sevap için yapılması değil. isterse yanındaki kıza hava atmak içni yapmış olsun ben sonuca bakarım ihtiyacı olan birine yardım yapılmış olur.

övünmeyi sevmem ama yaptığım şey hoşuma gider bende bir kaç defa yardımda bulundum değil sevap bir karşlığını almıcağımı bile biliyorum pek ahirret inancım yoktur.

demek istediğim şu ahiret inanıncı olmayan herhangibiri bile bu yardımı yapıyorsa (ahiret inancı olanların sevap bekleyerek yaptığını söylemiyorum)  iyiliğin sevapla uzaktan yakından alakası olmadığını gösterir bu

hadi ordan seksi!
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HAYVANYASAR
    HAYVANYASAR's avatar
    Erkek

Teyzeler öyledir. Zaten kadınların içinde içgüdüsel olarak bir fahişelik vardır. Ama yaşlanınca bu güdülerini kullanamadıkları için "ne alsam kardır" derler her şeye atlarlar.

Blogum; http://hayvanyasar.blogspot.com/
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Muhalif Yorumcu
    SeRDaR
    SeRDaR's avatar
    Erkek

Keşke dövseymişte belki bir daha her mendil satanı dilenci yerine koymamayı öğrenirdin...

Önemsediğin Kadar Önemsenirsin. Önemsendiğin Kadar Önemsensersin.
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    NetBABA
    NetBABA's avatar
    Erkek

SeRDaR bunu yazdı:

Keşke dövseymişte belki bir daha her mendil satanı dilenci yerine koymamayı öğrenirdin...

Hayır konu ondan dayak yiyeceğim değil adamdaki iradeye gurura bako benmi çok etkiledi hacı.Ya adam harbiden sakat ve buna rağmen 5 kuruş paramı kabul etmedi üstüne al lan ben sana vereyi mder gibi 10 lu pakaet mendili önüme attı.

Umudumu bu güne bağlamadım ki yarınım dan umutsuz olayım.
Toplam Hit: 5776 Toplam Mesaj: 33