Kahraman Mehmetçiklerin Tüfekli Hareketleri Tören Ve Karşılama Mangalarının Çalışmaları
-
Askerim Diye demiyorum ama çok hoş bir görüntü :)
-
güçlü ordu, güçlü Türkiye
-
ikinci videoda 00:22 de düşen şarjör mü?
-
gösteriş savaşta hiç bir işe yaramıyor abd de güç onlar böyle yapsa ne olur teknoloji işte istersen 10 gün hareketsiz kal
-
HolygaN bunu yazdı:
-----------------------------
ikinci videoda 00:22 de düşen şarjör mü?
-----------------------------Evet :) tam takamamış
Rapid: gösteriş düşmanı korkutmak ve moral açısından 10 numaradır morali düşük olan bir askerin elinde onca teknolojik imkan olsun kullanmayı beceremez
güç gösterisi güzeldir göz dağı verir -
abd nasıl bi beyin yıkama yapıyor arkadaş.
-
yok hocam o öylesine bir örnek iran mesela nükleer deneme yapıyor tmm o na eyvallah ama asker istediği kadar o silahı evirsin çevirsin neye yarıcak pkk lı korkacak mı adam aa bak nasıl silah çeviriyor mu diyecek hayır hadi böyle 100 bin askeri 4 lü sırada yürüt zor biraz ama hitler gibi gamalı haç yap şekil oluştur türkiye bayrağı oluştur bir derece
-
Eğitim videolarını net'emi yüklüyorsun serdar, kesin yazıcı oldun :)
-
tbt nin sevdiğim adamlarından biri daha gelmiş bu kara günde :) seviyom seni serdar ağbi :D
-
Ordu jimnastiği tüfekli hareketler Serisi bir Numaralı Hareket .... :D Az yaptırmadık
-
askerlik yaptığım süre boyunca bu tüfekli - tüfeksiz hareketler ne operasyonlarda nede askerlik hayatım boyunca bir işime yaramıştır. Aynı okuldaki dersler gibi günlük haytta kullanmayacağımız şeyleri öğretip dururlar.. Hiç bir operasyonda tüfeksiz hareketler 12. hareketi yapmamışımdır. Zaten yapmış olsaydım o hareketi hayatta olmamış olurdum şuan :D Fiziksel kuvvet dayanıklılık açısındanda hiç bir halta yaramıyor sadece vucudu yoruyor. Salak salak hoplatıp zıplatacağınıza iki dambıl verin koğuşta çalışırız biz a.k
Askerdeki türlü türlü tuhaflıkların en başında gelen olayıdır bu benim için. Tüfekli - tüfeksiz hareketler serisi.
Çaya çorbaya tanka topa tüfeğe ceza vermekte ikincisi.
Düzeltme : Karşılama mangasının yaptığı her hareket tamamıyla insanı gazlayan ve asker olduğu için gurur duyduran hareketlerdir. Özellikle bir general karşılayacaksanız. O anki duygu anlatılamaz. Özellikle mangada komutan yanı en baştaysanız. Of diyorum inanılmaz bir adrenalin pompalanması yaşıyor vucut. O zaman diyorsunuz, ben askerim helal olsun bana diye.