folder Tahribat.com Forumları
linefolder Geyik & Teknoloji İle İlgili Olmayan Video / Resim / Flash Paylaşım
linefolder Kahraman Mehmetçiklerin Tüfekli Hareketleri Tören Ve Karşılama Mangalarının Çalışmaları

Kahraman Mehmetçiklerin Tüfekli Hareketleri Tören Ve Karşılama Mangalarının Çalışmaları

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Muhalif Yorumcu
    SeRDaR
    SeRDaR's avatar
    Erkek

http://vimeo.com/14896871

http://vimeo.com/14896894

Askerim Diye demiyorum ama çok hoş bir görüntü :)

Önemsediğin Kadar Önemsenirsin. Önemsendiğin Kadar Önemsensersin.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    umit
    umit's avatar
    Erkek

güçlü ordu, güçlü Türkiye

le le le sakine
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HolygaN
    HolygaN's avatar
    Erkek
    ikinci videoda 00:22 de düşen şarjör mü?
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    rapidhacker550
    rapidhacker550's avatar
    Erkek

gösteriş savaşta hiç bir işe yaramıyor abd de güç onlar böyle yapsa ne olur teknoloji işte istersen 10 gün hareketsiz kal

T.C Anayasası Madde 26 : Herkes, düşünce ve kanaatlerini söz, yazı, resim veya başka yollarla tek başına veya toplu olarak açıklama ve yayma hakkına sahiptir. Bu hürriyet resmi makamların müdahalesi olmaksızın haber veya fikir almak ya da vermek serbestliğini de kapsar. Bu fıkra hükmü, radyo, televizyon, sinema veya benzeri yollarla yapılan yayımların izin sistemine bağlanmasına engel değildir.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Muhalif Yorumcu
    SeRDaR
    SeRDaR's avatar
    Erkek

HolygaN bunu yazdı:
    -----------------------------
    ikinci videoda 00:22 de düşen şarjör mü?
    -----------------------------

Evet :) tam takamamış

Rapid: gösteriş düşmanı korkutmak ve moral açısından 10 numaradır morali düşük olan bir askerin elinde onca teknolojik imkan olsun kullanmayı beceremez

güç gösterisi güzeldir göz dağı verir

Önemsediğin Kadar Önemsenirsin. Önemsendiğin Kadar Önemsensersin.
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HolygaN
    HolygaN's avatar
    Erkek
    abd nasıl bi beyin yıkama yapıyor arkadaş.
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    rapidhacker550
    rapidhacker550's avatar
    Erkek

yok hocam o öylesine bir örnek iran mesela nükleer deneme yapıyor tmm o na eyvallah ama asker istediği kadar o silahı evirsin çevirsin neye yarıcak pkk lı korkacak mı adam aa bak nasıl silah çeviriyor mu diyecek hayır hadi böyle 100 bin askeri 4 lü sırada yürüt zor biraz ama hitler gibi gamalı haç yap şekil oluştur türkiye bayrağı oluştur bir derece

T.C Anayasası Madde 26 : Herkes, düşünce ve kanaatlerini söz, yazı, resim veya başka yollarla tek başına veya toplu olarak açıklama ve yayma hakkına sahiptir. Bu hürriyet resmi makamların müdahalesi olmaksızın haber veya fikir almak ya da vermek serbestliğini de kapsar. Bu fıkra hükmü, radyo, televizyon, sinema veya benzeri yollarla yapılan yayımların izin sistemine bağlanmasına engel değildir.
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    YaSevYaTerkEt
    YaSevYaTerkEt's avatar
    Erkek

Eğitim videolarını net'emi yüklüyorsun serdar, kesin yazıcı oldun :)

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Jilet_Boris
    Jilet_Boris's avatar
    Erkek

tbt nin sevdiğim adamlarından biri daha gelmiş bu kara günde :) seviyom seni serdar ağbi :D

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    THE_MILLER
    THE_MILLER's avatar
    Erkek

Ordu jimnastiği tüfekli hareketler Serisi bir Numaralı Hareket .... :D Az yaptırmadık

Türkiye'nin geleceği çelikten yoğruluyor; belki biz olmayacağız ama bu çelik aldığı suyu unutmayacak.
  11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Heima
    Heima's avatar
    Erkek

askerlik yaptığım süre boyunca bu tüfekli - tüfeksiz hareketler ne operasyonlarda nede askerlik hayatım boyunca bir işime yaramıştır. Aynı okuldaki dersler gibi günlük haytta kullanmayacağımız şeyleri öğretip dururlar.. Hiç bir operasyonda tüfeksiz hareketler 12. hareketi yapmamışımdır. Zaten yapmış olsaydım o hareketi hayatta olmamış olurdum şuan :D Fiziksel kuvvet dayanıklılık açısındanda hiç bir halta yaramıyor sadece vucudu yoruyor. Salak salak hoplatıp zıplatacağınıza iki dambıl verin koğuşta çalışırız biz a.k

Askerdeki türlü türlü tuhaflıkların en başında gelen olayıdır bu benim için. Tüfekli - tüfeksiz hareketler serisi.

Çaya çorbaya tanka topa tüfeğe ceza vermekte ikincisi.

Düzeltme : Karşılama mangasının yaptığı her hareket tamamıyla insanı gazlayan ve asker olduğu için gurur duyduran hareketlerdir. Özellikle bir general karşılayacaksanız. O anki duygu anlatılamaz. Özellikle mangada komutan yanı en baştaysanız. Of diyorum inanılmaz bir adrenalin pompalanması yaşıyor vucut. O zaman diyorsunuz, ben askerim helal olsun bana diye.

Toplam Hit: 8453 Toplam Mesaj: 25