Kahraman Mehmetçiklerin Tüfekli Hareketleri Tören Ve Karşılama Mangalarının Çalışmaları
-
Apocrypha bunu yazdı:
-----------------------------
askerlik yaptığım süre boyunca bu tüfekli - tüfeksiz hareketler ne operasyonlarda nede askerlik hayatım boyunca bir işime yaramıştır. Aynı okuldaki dersler gibi günlük haytta kullanmayacağımız şeyleri öğretip dururlar.. Hiç bir operasyonda tüfeksiz hareketler 12. hareketi yapmamışımdır. Zaten yapmış olsaydım o hareketi hayatta olmamış olurdum şuan :D Fiziksel kuvvet dayanıklılık açısındanda hiç bir halta yaramıyor sadece vucudu yoruyor. Salak salak hoplatıp zıplatacağınıza iki dambıl verin koğuşta çalışırız biz a.k
Askerdeki türlü türlü tuhaflıkların en başında gelen olayıdır bu benim için. Tüfekli - tüfeksiz hareketler serisi.
Çaya çorbaya tanka topa tüfeğe ceza vermekte ikincisi.
-----------------------------Sen çok zekisin, resmen çözmüşsün türk askerlik sistemini,
-
YaSevYaTerkEt bunu yazdı:
Apocrypha bunu yazdı:
askerlik yaptığım süre boyunca bu tüfekli - tüfeksiz hareketler ne operasyonlarda nede askerlik hayatım boyunca bir işime yaramıştır. Aynı okuldaki dersler gibi günlük haytta kullanmayacağımız şeyleri öğretip dururlar.. Hiç bir operasyonda tüfeksiz hareketler 12. hareketi yapmamışımdır. Zaten yapmış olsaydım o hareketi hayatta olmamış olurdum şuan :D Fiziksel kuvvet dayanıklılık açısındanda hiç bir halta yaramıyor sadece vucudu yoruyor. Salak salak hoplatıp zıplatacağınıza iki dambıl verin koğuşta çalışırız biz a.k
Askerdeki türlü türlü tuhaflıkların en başında gelen olayıdır bu benim için. Tüfekli - tüfeksiz hareketler serisi.
Çaya çorbaya tanka topa tüfeğe ceza vermekte ikincisi.
-----------------------------Sen çok zekisin, resmen çözmüşsün türk askerlik sistemini,
-----------------------------Cümleleri göz ucuyla değil göz bebeği ile okuyalım lütfen. Benim için demişim bak orda.. provakasyona gerek yok pls.
-
güçlü ekonomi güçlü türkiye..
-
15 ay boyunca bır fııl hergun yaptım bu hareketlerı
spordan baska bı yararı yok bide askere eziyet olsun asker bos durmasın
gercı o hareketlerde olmasa 7/24 komutanların bokunu temızlemeye devam edıcektık
ahhhh askerlık dılı olsad konussa
-
Askerden kaçan, askere gitmemek için bi götünü siktirmediği kalan, beceren olsa onuda yapmaya hazır olan ibneler utansın..
-
aralıkta lazım olabilir. dursun kenarda :)
-
YaSevYaTerkEt bunu yazdı:
Eğitim videolarını net'emi yüklüyorsun serdar, kesin yazıcı oldun :)
Tabur İnternet kafecisiyim :D -
neyse :)
-
Bu hareketlerin benzerlerini Aydın da 30 ağustos kutlamalarında yapmıştık. Halk oldukça coşmuştu. Güzel günlerdi.
-
Bir As-İz Çavuşu olarak haraketler hiç de yabancı gelmedi bana :D