folder Tahribat.com Forumları
linefolder İş - Güç, E-Ticaret, Alışveriş
linefolder Kahvaltı Dükkanına İsim Önerileri?

Kahvaltı Dükkanına İsim Önerileri?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    husnuweb
    husnuweb's avatar
    Erkek

Gecenin gunduzu

Aksamdankalan kahvalticisi

Sabah motivasyonu

Midesogutan pastanesi

He is finding himself.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Sigortacı
    DJ_Alper
    DJ_Alper's avatar
    Bilgi/Destek Madalyası
    Erkek

... hoşuma gitt ben kullanacam :)

DJ_Alper tarafından 02/Nis/25 08:49 tarihinde düzenlenmiştir

Sorularınızı cilginsigortaci@gmail.com a yazabilirsiniz cevaplar instagram sayfasında >>>instagram/cilginsigortaci/ █║▌│█│║▌║││█║▌║▌║
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    siberturq
    siberturq's avatar
    Erkek

Kahvaltım

Bir şeyi gerçekten yapmak isterseniz bir yolunu bulursunuz, istemezseniz de bir bahane bulursunuz.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    PlayForFree
    PlayForFree's avatar
    Erkek

AYUNO - bence böyle mekan isimleri belirli bi anlam ifade etmek yerine kulağa hoş gelen kısa kelimeler kullanmalı.

Örneğin benim aklımda ''kahvaltıcı osman amca'' yerine ''kırıntı'' daha çok aklımda kalıp, kulağıma hoş geliyor.

o yüzden AYUNO diyorum.

''İspanyolca’da kahvaltıyı anlatmak için kullanılan “desayuno” sözcüğü, “değil anlamındaki “des” ile “oruç” veya “uzun süreli açlık” anlamındaki “ayuno” sözcüklerinin bir araya gelmesinden oluşmaktadır ve “bir şey yememe halini bozmak” anlamına gelmektedir.''

profesyonel kahveci?
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    MhmdAlmz
    MhmdAlmz's avatar
    Erkek

Bence kahvaltıcı olduğunu belirtmeyen ve tamamen özel bir isim olacak şekilde dükkan ismi seçersen daha iyi olabilir. İşler büyüyünce biraz komik kaçabiliyor. Örneğin ARB, MAVZ, KOU, CFLKO tarzı bir şey çağırmıştırmayan bir dükkan ismi daha premium hissiyat uyandırıyor. Zaten görseller ile dükkanın bir kahvaltıcı olduğunu müşterilerine anlatabilirsin. Türkçe karakter kullanmanıda önermiyorum. 

Andolsun kuşluk vaktine ve dindiği zaman o geceye ki, Rabbin sana veda etmedi ve darılmadı! Ve kesinlikle senin için sonu önünden (ahiret dünyadan) daha hayırlıdır. ileride Rabbin sana verecek de hoşnut olacaksın! O, seni bir yetim iken barındırmadı mı? Seni, yol bilmez iken (doğru) yola koymadı mı? Seni bir yoksul iken zengin etmedi mi? Öyle ise, sakın yetime kahretme (onu horlama)! El açıp isteyeni de azarlama! Fakat Rabbinin nimetini anlat da anlat!
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    PlayForFree
    PlayForFree's avatar
    Erkek
    MhmdAlmz bunu yazdı

Bence kahvaltıcı olduğunu belirtmeyen ve tamamen özel bir isim olacak şekilde dükkan ismi seçersen daha iyi olabilir. İşler büyüyünce biraz komik kaçabiliyor. Örneğin ARB, MAVZ, KOU, CFLKO tarzı bir şey çağırmıştırmayan bir dükkan ismi daha premium hissiyat uyandırıyor. Zaten görseller ile dükkanın bir kahvaltıcı olduğunu müşterilerine anlatabilirsin. Türkçe karakter kullanmanıda önermiyorum. 

Demek istediğim buydu aslında, örneğin martı'nın isminin ''Her Köşe Başındaki Scooter'' gibi birşey olduğunu düşünelim, işler büyüyünce skandal duruyor sonra isim değiştirme, kurumsal kimlik değiştirme felan çok yüklü tutar, o yüzden tek kelime kırıntı, merdane, tane, sof, lokma gibi isimler düşünün derim.

İmza ürününüz varsa ismi ondan yola çıkabilirsiniz.

profesyonel kahveci?
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    bhttnfndk
    bhttnfndk's avatar
    Erkek

Zıkkımlan  -TıkaBasa - GömGitsin -  Oburhane - LöpLöp -  Gevrek & Sohbet - KaşarHane - Sömür - Tostoparlak 

tıkabasa vardı sanırım, 

Göktürk'ün babası
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    hellboy4tr
    hellboy4tr's avatar
    Erkek

ben onumuzdeki iki yilin concon mekanlardan cok salas yerleri halkin tercih edecegi kanatindeyim, malum konu ekonomi,

o yuzden samimi, sicak, ve esnafliga uygun; annenin yeri vs, gibi isimler daha cok ilgi gorecegi fikrindeyim ;)

https://www.youtube.com/c/hobitadilat
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Stelio
    Stelio's avatar
    Erkek

Kahkâhavaltı, Matusae, (matutina mensae'nin kısaltması) latince.

Kori
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    italyan
    italyan's avatar
    Erkek

MenemenLab

Gerçek yoktur.Herşey yorumdur. - KKK - Düşünürseniz, acı çekersiniz. Şüphe ederseniz, delirirsiniz. Hissederseniz, yalnız kalırsınız. O yüzden koy goethe
Toplam Hit: 2073 Toplam Mesaj: 53
dukkan isim kahvalti