folder Tahribat.com Forumları
linefolder İş - Güç, E-Ticaret, Alışveriş
linefolder Kahvaltı Dükkanına İsim Önerileri?

Kahvaltı Dükkanına İsim Önerileri?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DracuLax
    DracuLax's avatar
    Erkek

Macaron.

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Shephard
    Shephard's avatar
    Erkek

direkt ismi marka yapsınlar, atıyorum Kahvaltıcı Ahmet, Kahvaltıcı Fatma gibi.

Turkey, Photographer. #socialmedia #photography #videography #interior #architectural #food #lifestyle #fashion #product #aerial #drone
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Kaan
    Kaan's avatar
    Erkek

Harika bir fikir, tam da yaratıcı isim bulmalık bir yer burası. Şimdi ortamı biraz hayal edelim: Sanayi tarzı bir yer, lüks değil ama sıcak, pratik, belki biraz esnaf işi. Spotçular, otopark, apartlar var. Yani hedef kitle muhtemelen çalışanlar, ustalar, çevre esnafı, öğrenci de olabilir belki.

Buna göre hem samimi hem akılda kalıcı hem de biraz mizahı olan isimler şöyle olabilir:

Samimi ve Yerel Havalı İsimler:

• Sanayi Tostçusu

• Kahvaltı Köşesi

• Ustanın Yeri

• Sabahçı Dükkan

• Demli & Taze

• Çay Tabağı

• Yağda Yumurtacı

• Peynir Zeytin Arası

Hafif Mizahi – Esnaf Stili:

• Bi’ Çay Bi’ Simit

• İki Yumurtaya Kaşar

• Kırk Yıllık Tost

• Çay Kaç Şeker?

• Gırgır Tost & Kahvaltı

• Kahvaltıcı Mehmet Usta

Spotçulara Selam Çakan:

• Spot Kahvaltı

• Yeniden Doyanlar

• İkinci El Ama Taze

• Sanayi Kahvaltısı

Kısa ve Akılda Kalan:

• Demli

• Yumurta

• Tava

• Simitçi

• Kırkikindi (eski bir tabir, çayla çok anılır)

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    antivir-US
    antivir-US's avatar
    Erkek

KAHVEALTI

Kahve de satarsaniz tam uyar

Camınızı kırar, duvarınıza işer, bisikletinize biner, tekerini keser, arabanızı çizer, zilinize basar kaçarım. Kısacası ben annenizin sokağa çıkarken uzak dur dediği çocuklardan biriyim.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    NoktaliVirgul
    NoktaliVirgul's avatar
    Erkek

15 Temmuz Demokrasi ve Şehitler Kahvaltıcısı

If my calculations are correct, when this baby hits eighty-eight miles per hour... you"re gonna see some serious shit.
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    futurist
    futurist's avatar
    Dişi

arkadaslar cok tesekkur ederim

cok guzel fikirler geldi :)

tost bildiklerim

40 yillik tost cok hos bence . abimlerin kafesi var onada menu ismi olarak öbereyim bari :) 

bende ona divan-ı lezzet , günaydın sofrasi olarak önerdim. buradan da bir iki atarim..

cok yakin bir akraba degil. ama severim.  bana yardimci olmuslardi. bayramdada sorunca yazayim dedim. onlar balkaymak koymayi dusunuyordu yakistiramadim. balci dukkani gibi...

aslinda super isimde bulsam sanki klasik takilacak gibiler. sizin gibi genc degiller. modern marka degeri olsun diyecek tiplerden degil.

zaten actiklari yeri görünce sasirdim. hangi akila hizmet bu ise kalktilar bilmiyorum.

o muhit tekin bir yer degil. önü otopark mafya isletiyormus. karsi da da 50 yillik dukkanlar. tamirci spotcu..bit pazari gibi yem satiyorlar at nali satiliyorsa sasirmam. 

ama isin ilginci bu mahallenin iki ön caddeleri çok lüks.. buradaki dukkani 1 milyona zor satarsin ön cadde de cok lüks 19 milyona dukkanlar... 

ben paket servis gibi yap bari dedim ama ? 

son olarak bu kahvalti dukkanlari isliyor mu? sonucta afi üstünde sadece kahvaltida isler? 

var mi bu isten para kazanan 

Arkadaş uğruna ölmek kolaydır, ama uğruna ölünecek arkadaş bulmak çok zordur
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Schwarz
    Schwarz's avatar
    Erkek

kahve6

Ignorance is bliss.
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Pikacu
    Pikacu's avatar
    Erkek
    futurist bunu yazdı

tost bildiklerim

40 yillik tost cok hos bence . abimlerin kafesi var onada menu ismi olarak öbereyim bari :) 

bende ona divan-ı lezzet , günaydın sofrasi olarak önerdim. buradan da bir iki atarim..

cok yakin bir akraba degil. ama severim.  bana yardimci olmuslardi. bayramdada sorunca yazayim dedim. onlar balkaymak koymayi dusunuyordu yakistiramadim. balci dukkani gibi...

aslinda super isimde bulsam sanki klasik takilacak gibiler. sizin gibi genc degiller. modern marka degeri olsun diyecek tiplerden degil.

zaten actiklari yeri görünce sasirdim. hangi akila hizmet bu ise kalktilar bilmiyorum.

o muhit tekin bir yer degil. önü otopark mafya isletiyormus. karsi da da 50 yillik dukkanlar. tamirci spotcu..bit pazari gibi yem satiyorlar at nali satiliyorsa sasirmam. 

ama isin ilginci bu mahallenin iki ön caddeleri çok lüks.. buradaki dukkani 1 milyona zor satarsin ön cadde de cok lüks 19 milyona dukkanlar... 

son olarak bu kahvalti dukkanlari isliyor mu? sonucta afi üstünde sadece kahvaltida isler? 

Böyle ise Brunch tarzı takılsinlar. 

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    korkarabatak
    korkarabatak's avatar
    Erkek
    futurist bunu yazdı

tost bildiklerim

Gunaydin sofrasini önermem oyle bi markayi boykot listesinde gördüm boykota takılırsınız.

Yumurtalari dogal beslenen köy tavuklarından, tereyağını tulumunu erzincanin dağ köylerinden, sucugunu kayseriden Kastamonudan, sebzelerini organik pazardan almadigin sürece kazanamassin. 

Cahil olan lezzetli diye bilincli olan sağlıklı diye gelir.

Bu saydıklarımı yap sonrasinda daya ingiliz çayını demlik demlik, ne isim koyarsan koy dükkana köy kahvaltisi de geç.  Unutulmayan isim değil damak tadıdır.

Yok ben sucuklari bimden a101den alacam diyosan anca o tada alisik olan kitle gelir 3 kurusa karnini doyurmaya.

Abdülhamit kahvaltısı ismi yeter onlara.

tabi lan
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RETRET
    RETRET's avatar
    Erkek
    futurist bunu yazdı

bir akrabamiz kahvalti dukkani acacak

cok luks birsey degil. sanayi tarzi bir yerde spotcular var otopark var

apart falan.. bana isim sordular.

yapay zekaya sordum ama cevaplar eh iste 

aklima takildi guzel fikirler olursa diye size sorayim dedim. 

KAAVALTI

ulan hepiniz yaşlanmışlınız size inat ben yaşlanmayacam saç da ektirecem pilates de yapacam, götümü yiyin.
Toplam Hit: 2806 Toplam Mesaj: 69
dukkan isim kahvalti